آشپزی

فوت و فن استانبولی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن استانبولیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای استانبول و هنر

غذاهای استانبولی و اسرار خوشمزه استانبولی و ادویه های استانبولی با گوشت و گردن سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

راز طعم پیلو استانبولی و نکات استانبولی برای پیلو در این مقاله در مورد آن بیشتر بدانید. این غذا در زبان انگلیسی به «برنج مکزیکی» یا «برنج مکزیکی» معروف است. می توانید این غذا را با اضافه کردن هویج خرد شده نیز تهیه کنید. پلو استانبولی را بهتر است با مقداری گوشت چرخ کرده تهیه کنید.

عناصر

برای تهیه پلو استانبولی لیست مواد زیر را برای 4 نفر در نظر بگیرید.

3 فنجان (حدود 300 گرم) برنج
پیاز متوسط ​​خرد شده
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی متوسط، رنده شده
دو عدد سیب زمینی متوسط
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا به میزان لازم
8 قاشق غذاخوری کره مایع

پختن پلو استانبولی را یاد بگیریم

روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. می توانید چهار قاشق غذاخوری کره را در نظر بگیرید. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید و شش دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

بعد از شش دقیقه پوره گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس گوجه فرنگی و پوره سیب زمینی را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد.

حالا برنج را داخل قابلمه بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید تا برنج تا نیمه روی بند انگشت را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید و به میزان لازم نمک و فلفل به برنج اضافه کنید.

وقتی آب پلو تبخیر شد و سوراخ هایی روی آن ایجاد شد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج کاملا پخته شود.

بعد از پخته شدن، پلو و اطراف آن را با روغن باقی مانده می ریزند و در قابلمه را می بندند. اجازه دهید غذا به مدت 3-4 دقیقه بجوشد تا طعم ها با هم ترکیب شوند و خوشمزه تر شوند.

آشنایی با انواع استانبولی

گوجاپلو یا استانبول پلو نام دارد و فقط با برنج و گوجه فرنگی درست می شود. این غذا از نظر طرز تهیه و مواد مصرفی با پلو استانبولی متفاوت است. اما پیلو گوجه فرنگی در لیست غذاهای پیلو استانبول قرار دارد.

نیازی به افزودن گوشت چرخ کرده به استانبولی پیلو نیست، اما گوشت می تواند طعم و ارزش غذایی آن را افزایش دهد. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، پیاز را کمتر تفت دهید و قبل از اضافه کردن پاستا، گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن تبخیر شود.

در پلو استانبولی استفاده از پیاز اختیاری است، اما بسیاری معتقدند که طعم غذا را بیشتر می کند.

من تجربیات جالبی با استانبول پلو دارم. به عنوان مثال پلوی استانبولی که با کشمش درست می شود. با اینکه از طعم شیرینی خوشم نمیاد ولی باید اعتراف کنم که خیلی خوشمزه بود. همچنین در یکی از نمونه های پلو استانبولی به جای گوشت چرخ کرده از یک تکه گوشت استفاده می شود و گوشت را با چاقوی مخصوص ساتوری برش می دهند که طعم و خاطره خوبی به جا می گذارد.

پای استانبول و هنر

برای تهیه پلو استانبولی استفاده از قابلمه تفلون یا شعله پخش کن توصیه می شود زیرا ته دیگ را زیباتر می کند و از سوختن رب گوجه فرنگی و تیره شدن ته دیگ جلوگیری می کند.

افزودن ادویه پلو یا دارچین به پلو استانبولی عطر و طعم خوبی به غذا می دهد.

برای بهتر شدن ظاهر و طعم پیلوتو می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و هنگام سرو روی پیلوتو قرار دهید.

اگر فقط از گوجه فرنگی استفاده شود، غذا به شکل پرده در می آید و ممکن است بسوزد. پس بهتر است رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کنید و تفت دهید تا خوش طعم شود.

افزودن زعفران به غذا آن را خوش طعم تر و خوش طعم تر می کند.

برای یک آزمایش جالب می توانید ابتدا گوجه ها را تفت داده و سپس پوره کنید.

اگر فلفل دوست دارید نصف فلفل سبز یا قرمز را برش بزنید و با پیاز تفت دهید. این واقعاً بر طعم غذا تأثیر نمی گذارد، اما ظاهر آن را بهبود می بخشد.

افزودن چند گوجه فرنگی متوسط ​​پوست کنده به مقدار 8 قاشق غذاخوری طعم خوبی به پیلاو استانبول می دهد.

استفاده از نصف پیمانه آب تمبرهندی با آب جوش می تواند اسیدیته آن را افزایش داده و پلو استانبولی را ترش کند. همچنین افزودن نصف فنجان برنج دودی به پلو می تواند طعم آن را بیشتر کند، مخصوصاً برای افرادی که با بوی گوشت پلو مشکل دارند.

ادویه استانبولی با لوبیا سبز ادویه نذری استانبولی طرز تهیه مجلسی پلو استانبول راز خوشمزه استانبول ادویه استانبولی با گوشت استانبولی 20 نفره طرز تهیه پلو استانبولی با سیب زمینی دونفره استانبولی بدون پاستا

استفاده از برنج ایرانی برای پخت پلو نسبت به برنج های وارداتی سخت تر است اما طعم بهتری دارد. برای اینکه برنج خیس نشود می توانید از برنج پخته شده استفاده کنید و در صورت نیاز آب جوش کمتری به برنج اضافه کنید و در صورت لزوم کمی آب دیرتر اضافه کنید یا در قابلمه را زودتر ببندید.

اگر قابلمه ای که استفاده می کنید بسته است، قفل نمی شود و سوراخ ندارد، از آبجو استفاده نکنید. در پخت انواع پلو و چلو این نکته را رعایت کنید تا پلو شما ظاهر بهتری داشته باشد و با خطر کمتری طبخ شود.

مخلفات استانبولی چیست؟

پیشنهاد می شود پلو استانبولی را با ماست یا ماست و خیار و سبزی سرو کنید. این غذا از آن دسته غذاهایی است که از نمک و زیتون گرفته تا انواع سالاد و ترشی قابل سرو و خوردن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا