فوت و فن اسفناج پلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن اسفناج پلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر اسفناج پلو
هنر اسفناج و پلو راز خوشمزه اسفناج پلو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
اسفناج پلو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با برنج، اسفناج و مواد دیگری مانند گوشت، مرغ یا کشمش تهیه می شود. این غذا به روش های مختلفی تهیه می شود و مواد آن بنا به ذائقه افراد قابل تغییر است.
در اینجا به طور خلاصه به مراحل پخت اسفناج پلو اشاره می کنم:
مواد لازم برای تهیه پلو اسفناج
برنج
اسفناج
پیاز
سیر
گوشت، مرغ یا کشمش (اختیاری)
زعفران
نمک
فلفل
کره
طرز تهیه برنج اسفناج
برنج را خیس کنید.
اسفناج را تمیز کرده و خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
گوشت، مرغ یا کشمش را اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شود.
اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
زعفران و نمک و فلفل را اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
به آرامی مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بپزید تا برنج پخته شود.
هنر اسفناج پلو
در اسفناج پلو می توانید از سبزیجات دیگری مانند گشنیز یا شوید نیز استفاده کنید.
برای ته دیگ می توانید از سیب زمینی، نان یا هر نوع ته دیگ که دوست دارید استفاده کنید.
زعفران را می توانید به صورت پخته یا پودر شده به برنج اضافه کنید.
اسفناج پلو را می توانید با ماست، سالاد شیرازی یا ترشی سرو کنید.