آشپزی

فوت و فن اسموتی آلبالو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن اسموتی آلبالوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر اسموتی گیلاس

هنر اسموتی گیلاس و راز یک اسموتی گیلاس خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اسموتی گیلاس، نوشیدنی خوشمزه و خنک که با طراحی زیبا تجربه ای دلپذیر را به ارمغان می آورد. این اسموتی جذاب را می توان با گیلاس تازه یا منجمد درست کرد، بنابراین در تمام فصول سال موجود است. این نوشیدنی که به عنوان یک نوشیدنی انرژی زا موجود است، یک انتخاب عالی برای جایگزینی مخلفات است. فقط با چند ماده می توانید یک اسموتی خوشمزه، سالم و انرژی زا درست کنید تا به عنوان یک نوشیدنی یا دسر خوب از آن لذت ببرید.

طرز تهیه اسموتی موز گیلاس

گیلاس 1 لیوان

یخ قالبی 1 لیوان

1 عدد موز

نصف سطل شیر ترش یا تازه

یک سوم شربت آلبالو

برای تهیه یک نوشیدنی مقوی و مقوی، فقط دستورالعمل های زیر را به دقت دنبال کنید:

مرحله اول: ابتدا یک پیمانه آلبالو را بشویید و هسته های آن را بردارید. آلبالوهای آماده را در کیسه فریزر مناسب یا ظرف مقاوم در برابر سرما قرار دهید و حدود یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک و منجمد شوند. مطمئن شوید که تمام دانه ها از آلبالو جدا شده اند. موز را نیز پوست گرفته، حلقه ای برش می دهیم و در فریزر قرار می دهیم.

مرحله دوم: بعد از یک ساعت آلبالو و موز یخ زده را از فریزر خارج کرده و در مخلوط کن بریزید. شیر ترش یا تازه را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پوره یکدستی به دست آید. در صورت استفاده از شیر، توصیه می شود از نوع پرچرب استفاده کنید.

مرحله سوم: بعد یخ و شربت آلبالو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و یکدست شود. اگر شربت آلبالو در دسترس ندارید، می توانید طرز تهیه شربت آلبالو خانگی را جستجو کرده و خودتان آن را درست کنید.

اسموتی اکنون آماده است. داخل لیوان های بلندی که با شربت آلبالو از قبل لعاب داده شده اند بریزید. برای تزیین نهایی از برش های موز و تکه های آلبالو تازه استفاده کنید و نوشیدنی خوشمزه خود را سرو کنید.

طرز تهیه اسموتی بلغور جو دوسر گیلاس

گیلاس 2 لیوان

1 عدد موز یخ زده

کره بادام 2 قاشق غذاخوری

شیر بادام 1 لیوان

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

بلغور جو دو سوم فنجان

دانه چیا 1 قاشق غذاخوری

نصف لیوان یخ

برای تهیه این نوشیدنی صبحگاهی غنی، توصیه می شود دقیقا از این دستور پیروی کنید:

مرحله اول: تمام مواد لازم را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. اگر مخلوط به دست آمده کمی رقیق به نظر می رسد، می توانید مقدار بیشتری یخ یا شیر بادام اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

مرحله دوم: مخلوط تمام شده را در ظرف مورد نظرتان برگردانید و روی آن را با تکه های گیلاس و دانه چیا تزئین کنید. استفاده از آلبالوهای تازه ترجیح داده می شود اما در صورت نبودن نوع منجمد آن نیز قابل قبول است. برای افزایش شیرینی نوشیدنی، افزودن کمی عسل نیز یک گزینه است.

طرز تهیه اسموتی گیلاس و توت فرنگی

نصف فنجان گیلاس

300 گرم توت فرنگی

آب آلبالو 1 لیوان

شکر 4 قاشق غذاخوری

1 فنجان بستنی وانیلی

خامه صبحانه 100 گرم

برای تهیه اسموتی گیلاس توت فرنگی غنی از آنتی اکسیدان خوشمزه، دستورالعمل های زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آلبالوها را بشویید و خلال کنید، سپس آنها را به همراه توت فرنگی پوره شده، بستنی وانیلی، آب آلبالو، شکر و خامه در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. محتویات را خوب با هم مخلوط کنید تا به مخلوطی یکدست و هماهنگ تبدیل شود.

مرحله دوم: اسموتی تمام شده را داخل لیوان های انتخاب شده بریزید و با برش های توت فرنگی و گیلاس تزئین کنید. برای زیبایی بیشتر، روی اسموتی خامه بریزید تا جلوه ای خیره کننده به آن ببخشید.

هنر اسموتی گیلاس

در این بخش، ما چند نکته اساسی در مورد اینکه چگونه از اسموتی گیلاس خود حداکثر استفاده را ببرید، ارائه می دهیم:

نوشیدن اسموتی بسیار مهم است. بنابراین توصیه می شود بلافاصله پس از آماده سازی غذا بخورید. این نوشیدنی فاقد هرگونه مواد نگهدارنده است و برای نگهداری طولانی مدت در یخچال مناسب نیست.

اگر می خواهید یک اسموتی با طراوت و کم کالری داشته باشید، بهتر است از افزودن خامه یا بستنی خودداری کنید.

برای تهیه این اسموتی خوشمزه می توانید از عسل یا شکر برای شیرین کردن آن استفاده کنید. اما برای تاکید بر طعم گیلاس، توصیه می شود از شربت آلبالو استفاده کنید تا طعم دلپذیرتری داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا