فوت و فن اسنک مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن اسنک مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
صبحانه مرغ
میان وعده مرغ و مرغ راز یک صبحانه مرغ خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
اسنک ها غذاهای خوشمزه و سریعی هستند که اغلب به عنوان پیش غذا استفاده می شوند. این خوراکی ها معمولاً ارزش غذایی کمتری نسبت به غذاهای اصلی دارند، اما به دلیل ماندگاری طولانی بسیار محبوب هستند. اسنک ها برای مناسبت هایی مانند پیک نیک یا میان وعده های کودکان بسیار مناسب هستند. تنوع مواد تشکیل دهنده این غذاها زیاد است و شامل مرغ، گوشت، کالباس و ژامبون می شود.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ
4 عدد فیله مرغ
فلفل سیاه 1 عدد
1 عدد پیاز
12 برش نان تست
قارچ 100 گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه صبحانه مرغ
ابتدا پیاز، فلفل و قارچ را ریز خرد کنید.
در تابه مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس فیله مرغ خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.
وقتی مرغ رنگ شد و عطر مطبوعی از ماهیتابه بیرون آمد، قارچ و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا بپزند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را خنک کنید.
شش نان را در تابه پهن کرده، مخلوط آماده شده را روی آن ها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. یک لایه پنیر پیتزا را روی مواد قرار دهید و سپس لایه دوم نان را روی پنیر قرار دهید و فشار دهید.
سپس اسنک های آماده را در ساندویچ ساز بریزید و با سس های مختلف سرو کنید.
صبحانه مرغ
قبل از شروع درست کردن صبحانه مربعی، بهتر است نان تست را با چاقوی دندانهدار برش دهید و یک لایه ضخیم داشته باشید تا صبحانه نرمتر و خوشمزهتر شود.
استفاده از نان برشته شده تازه و نرم مهم است، زیرا نان کهنه و سفت ممکن است در ساندویچ ساز بشکند.
در صورت تمایل می توانید از سس پاستا تهیه شده با سویا استفاده کنید و طعم متفاوتی به صبحانه گیاهی خود بدهید.
دمای پخت صبحانه چقدر است؟
هنگام تهیه تنقلات توجه به دمای مواد مصرفی و کنترل دمای میان وعده برای جلوگیری از سوختن آن بسیار مهم است.توصیه می شود در پخت تنقلات از روغن های سالم و غیر اشباع استفاده شود. همچنین استفاده از روش های پخت کم چرب و سالم مانند استفاده از گریل یا سایر وسایل پخت بهینه توصیه می شود.
نکات مهم برای بهتر کردن صبحانه
در صورت تمایل می توانید محتویات صبحانه را متنوع کرده و از پنیر ورقه شده استفاده کنید.
هنگام پخت در فر مراقب باشید نان را زیاد در فر نگه ندارید تا صبحانه خشک نشود.
برای بهتر شدن طعم، می توانید قبل از قرار دادن نان روی مواد، ادویه اضافه کنید.
استفاده از نان تازه را برای تهیه تنقلات فراموش نکنید.