آشپزی

فوت و فن باقالی پلو با ماهیچه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن باقالی پلو با ماهیچهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر لوبیا و ماهیچه پلو

هنر خمیر لوبیا با ماهیچه راز طعم لوبیا پلو با ماهیچه های خوش طعم در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

باگالی پلو ماهیچه ای از غذاهایی است که از گذشته های دور در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی داشته و به عنوان یک غذای لذیذ و مناسب برای مجالس شناخته می شود. این غذای سنتی ایرانی که گاهی با ماهیچه یا گردن گوسفند و گاهی با مرغ تهیه می شود، به دلیل طعم خاص و لذیذی که دارد از محبوبیت زیادی در بین ایرانیان برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا برای ماهیچه پلو

ماهیچه گوسفند 4 عدد

3 عدد پیاز

3 عدد چوب دارچین

4 فنجان برنج

1 فنجان رازیانه خشک

2 فنجان لوبیا

سیر 1 بوته

زعفران نصف پیمانه

زردچوبه 1/5 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/5 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه حبوبات برای ماهی پلو

ابتدا زعفران را در هاون خرد کرده و در ظرفی بریزید. چند تکه یخ به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. وقتی زعفران آماده شد ماهیچه را با زعفران آغشته کرده و حدود یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. برنج را بعد از شستن در قابلمه بریزید و با 5 پیمانه آب و کمی نمک مخلوط کنید و یک ساعت خیس کنید.

پیاز و سیر پوست کنده می شوند، شسته می شوند و به صورت ورقه ای خرد می شوند. در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را اضافه کنید. ماهیچه ها را روی این مخلوط قرار دهید، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

بعد از یک ساعت نمک و چوب دارچین را به قابلمه اضافه کنید و مقداری زعفران روی ماهیچه ها بپاشید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید بپزد.

برنج خیس خورده را با زردچوبه، رازیانه خشک، کمی روغن و حبوبات گرم کنید. وقتی آب برنج تبخیر شد، حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید

در قابلمه را بگذارید و برنج را یک ساعت بپزید.

پخت ماهیچه معمولا بین 4 تا 6 ساعت طول می کشد. بعد از آماده شدن کامل، لوبیا پلو را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با گوشت سرو کنید. برای خوش طعم شدن این غذا سس دلخواه و پیاز کاراملی شده را به عنوان چاشنی اضافه کنید.

هنر لوبیا و ماهیچه پلو

یکی از رازهای طعم خاص باقلی پلو پرهیز از آب انداختن به ماهیچه هاست. برای داشتن طعم عالی، ماهیچه ها باید به آرامی و برای مدت طولانی همراه با پیاز پخته شوند.

برای تهیه لوبیا و پلو باقلا و شوید تازه توصیه می شود.

فرآیند پخت ماهیچه ها و تبدیل رنگ پیازها به کارامل حدود 4 ساعت طول می کشد.

برای جلوگیری از تبخیر بیش از حد آب گوشت و برای اطمینان از پخته شدن کامل گوشت، دقت کنید که حرارت نه خیلی زیاد باشد و نه خیلی کم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا