آشپزی

فوت و فن بال مرغ عسلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن بال مرغ عسلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پا و بال مرغ عسلی

بال و بادبزن مرغ عسلی راز خوشمزه بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بال مرغ با عسل یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که با سس شیرین و تند تهیه می شود. بال مرغ عسلی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی و بین المللی است که با طعم شیرین و عسلی خود طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد و می توان آن را در فر، اجاق گاز و یا حتی روی گریل طبخ کرد.

مواد لازم برای تهیه بال مرغ عسلی

بال مرغ: حدود 1.5 کیلوگرم

عسل: 1/4 فنجان

سس سویا: 1/4 فنجان

سرکه برنج: 1/4 فنجان

سس فلفل قرمز: 1 قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده: 1 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: 2 حبه

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ عسلی

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ، بال های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

در یک کاسه کوچک، عسل، سس سویا، سرکه برنج، سس تند فلفل قرمز، زنجبیل و سیر را با هم ترکیب کنید.

مخلوط سس را روی بال های مرغ بریزید و روی آن ها را کاملا با سس بپوشانید.

بال های مرغ را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

20 دقیقه در فر بپزید، سپس بالها را برگردانید و 20 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

بال مرغ عسلی را می توان با برنج آب پز، سبزیجات بخارپز یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کرد.

پا و بال مرغ عسلی

شما می توانید از هر سس تند فلفلی که دوست دارید استفاده کنید.

اگر طعم تند آن را دوست ندارید، می توانید مقدار سس تند فلفل را کم یا حذف کنید.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید بال‌های مرغ را قبل از پختن به مدت 30 دقیقه در مخلوط سس قرار دهید.

از این سس می توانید برای مرینیت کردن سایر قسمت های مرغ مانند ران یا سینه نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا