آشپزی

فوت و فن بستنی موزی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن بستنی موزیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

ترفند بستنی موز

هنر بستنی موزی و راز بستنی موز خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بستنی موز خانگی یک انتخاب عالی برای صبحانه است، به خصوص در روزهای گرم تابستان! اگر می خواهید از طعم ناب و مطبوع بستنی موزی در خانه لذت ببرید، در زیر طرز تهیه آن را توضیح می دهیم. این بستنی حتی در روزهای سرد سال بسیار دلچسب است.

طرز تهیه بستنی موزی در خانه سالم و آسان است. شما به سه عدد موز نیاز دارید. ابتدا موز ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید. سپس این حلقه ها را در یک کیسه زیپی قرار دهید تا روی هم قرار نگیرند یا می توانید آنها را روی کاغذ روغنی در ظرف مناسب بچینید. این موز باید یک شب در فریزر بماند.

پس از این مدت، موزهای یخ زده را از فریزر خارج کرده و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با حلقه های موزی یا تزیینات دیگر دلخواه تزیین کنید.

آشنایی با بستنی کرم موزی

اگر به دنبال یک دسر محبوب، خوشمزه و در عین حال ساده برای مهمانی ها یا مجالس خود هستید، این بستنی موزی گزینه بسیار خوبی است. برای تهیه این بستنی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

موز نورد شده: 4 عدد

شیر: نصف فنجان

خامه قنادی: نصف پیمانه

در یک ظرف مناسب را با کاغذ روغنی بچینید و گردهای موز را طوری بچینید که روی هم قرار نگیرند. سپس ظرف را به مدت 3 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا موز کاملا یخ بزند. پس از این مدت، موز یخ زده را با شیر و خامه در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود.

محتویات بستنی را در ظرفی درب بسته بریزید و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. درب ظرف را محکم ببندید و 2 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا بستنی خوب بسته شود. پس از آماده شدن بستنی، آن را بردارید و با مواد دلخواه سرو کنید.

معرفی بستنی کره موز خانگی

این بستنی موز کره ای خانگی با عطر و طعم دلپذیر خود همه را خوشحال می کند. برای تهیه این بستنی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

موز: 3 عدد

شیر کامل: 1.5 فنجان

شکر قهوه ای: 1/3 پیمانه

شکر سفید: 2 قاشق غذاخوری

کره: 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 1.5 قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

موز را پوست بگیرید و به قطعات برش دهید. آنها را با کره و شکر قهوه ای در ظرف مناسبی مخلوط کنید و ظرف را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شکر آب شود. وقتی شکر کمی آب شد، ظرف را از فر خارج کرده، محتویات را هم زده و دوباره در فر قرار دهید.

بعد از 40 دقیقه و نرم شدن و قهوه ای شدن موز، آنها را از فر خارج کرده و بلافاصله در مخلوط کن بریزید. مواد را قبل از سرد شدن و سفت شدن پوره کنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پس از اینکه مخلوط به غلظت و قوام دلخواه رسید آن را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی سفت شد، آن را با قاشق بیرون بیاورید و با مواد مورد علاقه خود سرو کنید.

آشنایی با بستنی موز شکلاتی

کمتر کسی می تواند نسبت به جذابیت بستنی موز شکلاتی بی تفاوت بماند. این بستنی خوشمزه حتی سفت ترین افراد را هم تسخیر می کند! برای تهیه این بستنی کاکائویی موزی به مواد زیر نیاز داریم:

موز: 3 عدد

شکر: 2 قاشق غذاخوری

شکلات برای صبحانه: 3 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

پسته یا گردو له شده: 3 قاشق غذاخوری

موز را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. سپس نصف‌های موز را در کیسه‌های زیپ‌لاک قرار دهید و حداقل 8 ساعت در فریزر قرار دهید. پس از این مدت، موز را از فریزر خارج کرده و له کنید. نیمی از پوره موز را برای استفاده بعدی کنار بگذارید.

به نصف باقی مانده موز در مخلوط کن، پودر کاکائو، شکر و شکلات صبحانه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و یکدست شود. مخلوط بستنی کاکائویی را در ظرف دیگری بریزید و موز، پسته یا گردوی آسیاب شده را به هر دو مخلوط اضافه کنید.

روی ظرف ها را سلفون بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا بستنی ها یخ بزنند. ظروف باید حداقل 5 ساعت در فریزر بمانند. هر دو ساعت یکبار محتویات را هم بزنید تا بافت بستنی غلیظ تر و حجیم تر شود. بعد از این مدت بستنی ها را از فریزر خارج کرده و با تزئین دلخواه سرو کنید.

آشنایی با بستنی نشاسته ای موز

بستنی ای که در اینجا ارائه می کنیم، با تمام ویژگی های دلپذیرش، ممکن است یکی از محبوب ترین های شما شود. کافی است یک بار این بستنی را امتحان کنید و عاشق طعم آن شوید. برای تهیه این بستنی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

موز بزرگ: 1 عدد

خامه صبحانه: 100 گرم

شیر کامل: 1 فنجان

شکر: نصف پیمانه

نشاسته: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

شیر، شکر و نشاسته را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و مایع کمی غلیظ شود. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

ظرف را در جای خنک قرار دهید تا محتویات کاملا خنک شوند. مواد را مرتب هم بزنید تا چربی روی آن تشکیل نشود. پس از خنک شدن، محتویات را در قالب های بستنی بریزید و چوب های بستنی را داخل آن قرار دهید. قالب ها را به مدت 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا یخ بزند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا