فوت و فن ترشی پیاز در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی پیازو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر ترشی پیاز
هنر ترشی پیاز و راز ترشی پیاز خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
ترشی پیاز یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست که برای تهیه آن از دو نوع پیاز سفید و پیاز قرمز می توان استفاده کرد. طرز تهیه پیاز ترشی بسیار آسان است پس با ما همراه باشید تا با راز تهیه این ترشی خوشمزه و پرطرفدار آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پیاز ترشی
پیاز کوچک بنفش (قرمز): یک کیلوگرم
سیر: 3 حبه
لب: یک عدد
سرکه سفید: به میزان لازم
نمک: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پیاز ترشی
ترشی پیاز قرمز یکی از ترشی های محبوب در فرهنگ غذایی ایرانیان است که معمولاً به عنوان غذای کناری سر سفره ها استفاده می شود. این ترشی رنگی جذاب و طعم فوق العاده ای دارد و از مواد ساده تهیه شده است. سپس مراحل تهیه ترشی پیاز قرمز فوری را یاد بگیرید.
ابتدا پیاز را به یک فنجان مناسب منتقل کنید.
سپس به مقدار کافی سرکه سفید به لیوان اضافه کنید و به محتویات لیوان نمک اضافه کنید.
سپس در شیشه را کاملا ببندید و مواد را خوب مخلوط کنید.
پیازهای ترشی را به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و پس از آن می توانید آنها را به یخچال منتقل کنید.
توجه داشته باشید که برای حفظ رنگ زیبای پیاز قرمز ترشی آن را بعد از هر بار استفاده در یخچال نگهداری کنید. در غیر این صورت ممکن است رنگ ترشی تیره شود و بعدا رنگ جذاب خود را از دست بدهد. استفاده از سرکه سفید در ترشی پیاز قرمز به انعکاس بهتر رنگ قرمز در ظاهر ترشی کمک می کند.
هنر ترشی پیاز
ابتدا پیاز را کاملا خشک کنید. رطوبت می تواند باعث کپک زدن ترشی ها شود.
پیاز ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و از تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید.
قبل از مخلوط کردن مواد پیاز ترشی دقت کنید که همه مواد کاملا خشک شده و اثری از آب روی سطح آن نباشد.
برای تهیه پیاز قرمز ترشی از سرکه بی رنگ استفاده کنید.
معمولاً ترشی پیاز را بدون ادویه تهیه می کنند، زیرا پیاز و سیر طعم کافی دارند. اما در صورت تمایل می توانید از گیاهان معطر یا زیره و سیاه دانه به عنوان ادویه استفاده کنید.
ترشی پیاز قرمز معمولاً نیازی به افزودن فلفل سیاه ندارد، زیرا خود پیاز قرمز طعمی تند دارد.
اگر می خواهید علاوه بر سرکه با رب انار پیاز ترشی درست کنید، حدود 2 قاشق غذاخوری رب انار را به ترشی اضافه کنید و سپس سرکه و رب انار را خوب مخلوط کنید.
اگر می خواهید ترشی جعفری و پیاز درست کنید، از جعفری تازه خرد شده به همراه پیاز قرمز یا سفید استفاده کنید.