آشپزی

فوت و فن ترشی گل کلم در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی گل کلمو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ترشی گل کلم

هنر ترشی گل کلم و روش زرد کردن گل کلم ترشی راز خوشمزه ترشی گل کلم در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی گل کلم یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که در شهرهای مختلف کشور با مواد مختلفی تهیه می شود. این ترشی به «ترشی گل کلم» معروف است، اما این نام اشاره ای به استفاده از گل کلم در تهیه آن ندارد، نام این ترشی عمدتاً به این دلیل است که گل کلم اصلی ترین ماده مورد استفاده در ترشی گل کلم است. به گل کلم ترشی می توانیم مواد دیگری را به سلیقه خود اضافه کنیم، مانند هویج، سیب ترشی، فلفل تند و شیرین و ….

نکته دیگر این ترشی این است که با رنگ های مختلف تهیه می شود که رنگ های سفید و زرد بیشترین طرفدار را برای ترشی گل کلم دارد.

عناصر

برای تهیه ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

یک کیلوگرم خیار
نیم کیلو پیاز کوچک
چند فلفل سبز
چند عدد فلفل قرمز
500 گرم کلم بنفش
2 کیلوگرم گل کلم
500 گرم هویج
500 گرم بادمجان
500 گرم سیب زمینی ترشی شده
سه بوته سیر
200 گرم موسیر خشک
250 گرم نعنا و پونه کوهی
500 گرم کرفس
نمک به میزان لازم
2 لیتر سرکه سفید
2 لیتر آب
یک قاشق غذاخوری زردچوبه
دو قاشق غذاخوری سیاه دانه
یک قاشق غذاخوری دانه گلپر و گشنیز با هم
یک قاشق زیره

کمی فلفل سیاه

آموزش حرفه ای ترشی گل کلم

برای تهیه خیارشور ابتدا تمام مواد لازم را با دقت آماده کنید و آنها را بشویید و خشک کنید. سپس مواد را ریز خرد کرده و در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

برای تهیه محلول اچینگ، آب و سرکه را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و اجازه دهید محلول اسید خنک شود.

سپس محلول ترشی را داخل شیشه هایی که قبلاً شسته و خشک کرده اید بریزید و مواد ترشی را به آن اضافه کنید. سپس تمام ادویه ها را چرخ کرده و به محلول ترشی اضافه کنید. همچنین مقداری نمک به ترشی اضافه کنید و مواد را با ترشی مخلوط کنید.

در انتها روی درب شیشه های خیارشور را نایلون بگذارید و درب آن را محکم ببندید تا هوا از شیشه خارج نشود. سپس شیشه های ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. زمان مناسب برای بدست آوردن طعم ترشی معمولاً حدود 15 روز است.

هنر ترشی گل کلم

برای حفظ کیفیت ترشی بهتر است از بطری های شیشه ای نگهداری و از ظروف پلاستیکی خودداری کنید. همچنین ترشی را در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

قبل از تهیه ترشی، مطمئن شوید که تمام مواد ترشی کاملا خشک و بدون رطوبت هستند تا از رشد قارچ و کپک جلوگیری شود.

توجه داشته باشید که هرگز گل کلم را نچینید و از آن به صورت خام استفاده کنید تا ترشی سفید و ترد بماند. همچنین می توانید از پودر انبه یا عصاره نعناع و پونه کوهی برای طعم دادن استفاده کنید.

اگر به کلم بنفش دسترسی ندارید، می توانید به جای آن از برگ کلم سفید استفاده کنید. برخی افراد لوبیا سبز له شده را نیز به ترشی اضافه می کنند.

اگر پیاز خشک در دسترس نیست، می توانید از پیاز خوراکی خرد شده استفاده کنید، اما پیاز خشک همچنان بهترین گزینه است.

استفاده از موسیر در ترشی ضروری است ولی استفاده از سیر اختیاری است. طعم خاص موسیر این ماده را برای حکاکی ضروری می کند.

برخی نعنا و پونه کوهی خشک را به ترشی اضافه می کنند. همچنین در صورت امکان ترجیحا از سرکه طبیعی استفاده کنید.

ترشی تمام شده در یک بطری قرار می گیرد و با غذاهای دیگر سرو می شود.

راز خوشمزه ترشی گل کلم و نمک

نمک و ترشی را می توانید طبق یک فرمول ساده تهیه کنید. برای این کار به یک فنجان سرکه، یک فنجان آب، نصف فنجان شکر و یک قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید. با افزودن ادویه های مورد علاقه خود می توانید به طعم دلخواه برسید.

اگر می خواهید نسبت نمک و ترشی را تغییر دهید، می توانید مقدار مواد را با توجه به نیاز خود تنظیم کنید. مثلا اگر می خواهید ترشی بیشتری درست کنید، می توانید مقدار مواد را دو برابر کنید. از طرفی اگر می خواهید نمک و ترشی کمتری درست کنید، مقدار مواد را نصف کنید.

نسبت آب و سرکه

اگر سرکه شما خیلی تند است، می توانید از روش زیر برای کم کردن آن استفاده کنید. ابتدا یک فنجان سرکه را با سه فنجان آب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی آتش بگذارید و بگذارید بجوشد. وقتی به نقطه جوش رسید، اجازه دهید حدود 5 دقیقه دیگر بجوشد. در آخر بگذارید کاملا خنک شود.

با این روش می توانید به طعم سرکه کمک کرده و آن را متعادل تر و نرم تر کنید و از تندی آن بکاهید. این روش تندی و تعادل سرکه را کاهش می دهد، بنابراین می توانید از آن در تهیه ترشی های خود استفاده کنید.

شناخت سرکه در ترشی گل کلم

برای تهیه ترشی بهترین انتخاب ها عبارتند از انگور، کشمش و سرکه سیب. این سرکه ها به دلیل خاصیت اسیدی برای انواع ترشی ها مناسب هستند.

برای جلوگیری از کپک زدن در خیارشورها باید در انتخاب سرکه دقت کنید و از سرکه های ناخالص و بی کیفیت خودداری کنید. برای تمیز کردن سرکه و از بین بردن باکتری‌ها و میکروب‌ها، می‌توانید سرکه را چند دقیقه بجوشانید و بعد از سرد شدن آن را برای ترشی خود استفاده کنید. با جوشاندن سرکه می توانید میکروب ها و باکتری های مضر سرکه را از بین ببرید و آن را برای مصرف ترشی خالص و تمیز کنید.

دانش سبزیجات در ترشی گل کلم

راه حل درست کردن ترشی سبزی به شرح زیر است:

عناصر:

گیاهان معطر (مانند شوید، نعناع، ​​جعفری، مرزه، گشنیز، ترخون، ریحان)
اب
نمک
سرکه
بطری های مناسب برای نگهداری
روش آماده سازی:

سبزی ها را با دقت تمیز کنید و در آبکش بریزید تا کل گل و لای آن ها گرفته شود.

سپس سبزی ها را در آب و نمک بریزید و به مدت دو ساعت خیس کنید تا آماده جذب سرکه شوند. در این مرحله مقدار نمک باید برابر با آب برنج باشد.

بعد از دو ساعت سبزی ها را از آب و نمک خارج کرده و در آبکش بریزید و بگذارید آب روی آن ها کشیده شود.

سبزیجات را برش دهید و روی یک حوله نخی بگذارید تا خشک شوند. آنها را به مدت یک شب در جای خشک و خنک قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

سپس سرکه را با آب به نسبت لازم مخلوط کرده و بگذارید بجوشد.

سبزیجات خشک را به سرکه آبکش شده اضافه می کنیم و حدود 5 دقیقه روی اجاق می گذاریم تا به آرامی بجوشد. برای جلوگیری از فاسد شدن سبزیجات از جوشاندن زیاد خودداری کنید.

حالا بگذارید ترشی خنک شود و سپس آن را در بطری های مناسب بریزید. بهتر است بطری ها را در یخچال نگهداری کنید.

ترشی سبزیجات را می توان از چند روز تا چند هفته نگهداری کرد. می توانید از آن برای سرو همراه غذا استفاده کنید.

با این روش ساده و مراحل آسان می توانید ترشی ترشی تازه و خوشمزه ای تهیه کنید. همچنین در صورت تمایل می توانید سبزیجات دیگری نیز به ترشی اضافه کنید و طعم و ارزش غذایی آن را افزایش دهید.

نکات مهم

برای بهتر شدن طعم ترشی می توانید از روش زیر استفاده کنید: قبل از استفاده از میوه در ترشی، آن را کمی در سرکه بجوشانید، سپس آن را خارج کرده و از آبکش صاف کنید تا طعم بهتری به ترشی بدهد. .

همچنین برای تهیه خیار شور ظروف سفالی یا چوبی بهترین گزینه هستند و برای این کار نباید از ظروف پلاستیکی یا فلزی استفاده کنید.

بعد از تهیه ترشی ظروف را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و هر از چند گاهی آن ها را چک کنید و در صورت نیاز سطح ترشی را تمیز کنید. همچنین در زمان نگهداری ترشی باید به این نکته توجه داشت که هر گونه مواد شناور روی سطح ترشی یا سرکه باید فوراً حذف شود تا ترشی آلوده نشود.

نسبت آب به سرکه در ترشی گل کلم، قانون جوشیدن سرکه برای ترشی کرفس و گل کلم، طرز تهیه ترشی گل کلم زرد، طرز تهیه ترشی کلم فوری، طرز تهیه ترشی گل کلم، مخلوط گل کلم قرمز ترشی، طرز تهیه ترشی گل کلم با هویج و کرفس

آشنایی با ادویه های مورد استفاده در ترشی

ترشی ها را معمولا با ترکیبی از ادویه ها درست می کنند که طعم و عطر مطبوعی به آن می دهد. در تهیه ترشی از ادویه های مختلفی استفاده می شود که طعم و عطر مطبوعی به ترشی می دهد. برخی از ادویه های رایج در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، رازیانه خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، زیره خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ کوسا، گیلاس. برگ و سایر ادویه ها که طعم و عطر لطیفی به ترشی می دهد.

برای بهترین نتیجه هنگام تهیه ترشی توصیه می شود از ادویه های تازه و با کیفیت استفاده کنید. با استفاده از ادویه های تازه می توانید طعم غنی تری را تجربه کنید. بهتر است ادویه های خوب و باکیفیت را انتخاب کنید تا طعم ترشی شما بهترین باشد.

شناخت سرکه مناسب برای ترشی گل کلم

بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی، سرکه انگور خالص یا کشمش است. استفاده از سرکه مرغوب هنگام تهیه ترشی تاثیر مهمی در طعم و کیفیت نهایی دارد، بنابراین باید از سرکه خالص استفاده کنید. اگر از خلوص سرکه مطمئن نیستید، می توانید قبل از استفاده از آن برای تهیه ترشی، آن را چندین بار بجوشانید تا در اثر نجس بودن سرکه، کیفیت ترشی ها خراب نشود.

اگر نمی توانید از سرکه انگور یا کشمش استفاده کنید، سرکه سیب، سرکه آلبالو یا سرکه سفید می توانند جایگزین های خوبی باشند. با این حال، باید مطمئن شوید که سرکه کاملا خالص و بدون هیچ گونه افزودنی است. بهتر است سرکه را با مشخصات و استانداردهای مناسب انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را در هنگام تهیه ترشی خود بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا