آشپزی

فوت و فن ته چین گوشت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ته چین گوشتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

ته گوشت تا می شود

ته گوشت تا می شود و باد می کشد راز طعم ته گوشت خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ته چین یکی از غذاهای محبوب و معروف ایرانی است که به عنوان یک غذای شیک در مهمانی ها و مجالس خاص سرو می شود. این غذای خوشمزه بیشتر با مرغ یا گوشت همراه با ماست، تخم مرغ و زعفران درست می شود. علیرغم اینکه اکثر مردم فکر می کنند که تهینی فقط با مرغ یا گوشت درست می شود، انواع دیگری از تهینی مانند تهینی ماهی، بادمجان و اسفناج نیز وجود دارد که به دلیل محبوبیت آنها محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در نواحی شمالی ایران از تهینی اردک و غاز استفاده می شود که به دلیل استفاده از رب انار در دستور پخت آنها اغلب طعم ترش دارند.

مواد اولیه برای تهیه قیمه گوشت

400 گرم مغز پای گوسفند

3 فنجان برنج

300 گرم ماست غلیظ

3 عدد تخم مرغ

1 عدد پیاز

زعفران آب شده ۱ قاشق غذاخوری

50 گرم کره

روغن مایع به مقدار لازم

خلال پسته و زرشک به میزان لازم

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

روش تهیه گوشت

اولین مرحله در تهیه تهین این است که پیاز را پوست گرفته و بشویید و ریز خرد کنید. سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود. پیاز خرد شده را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت را آماده کرده و بشویید و به قطعات کوچک برش دهید. وقتی پیاز کمی طلایی شد گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب آن کم شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و مقداری دیگر تفت دهید.

چهار پیمانه آب به مخلوط گوشت اضافه کنید و در ظرف را بپوشانید تا گوشت خوب پخته شود. در همین حین برنج را آماده کنید.

برنج را تمیز کرده، بشویید و در آب نمک خیس کنید، سپس دوباره آبکشی کنید.

یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید، آب نمک و کمی روغن اضافه کنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. برنج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ده دقیقه بپزد.

در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ را بزنید و خوب مخلوط کنید. زعفران آب پز شده و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

ماست تغلیظ شده را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برای درست کردن ته چین، در صورت استفاده از فر، ظرف پیرکس را چرب کرده، نیمی از مخلوط برنج را داخل ظرف فشار دهید، یک لایه گوشت و مخلوط خلال پسته و زرشک را اضافه کنید و با باقیمانده مخلوط برنج بپوشانید.

سطح ته جرعه را با روغن چرب کنید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و در دمای 180 درجه به مدت یک ساعت بپزید تا ته جرعه آماده شود.

روشی برای پخت گوشت بدون فر

اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید ته چین را در قابلمه تفلون بپزید.

دستورالعمل های داده شده را برای تهیه مواد پایه دنبال کنید. به جای استفاده از ظرف پیرکس، این مواد را در یک قابلمه قرار دهید. ابتدا قابلمه را با کمی روغن چرب کنید، سپس یک لایه برنج کف آن گذاشته، روی آن را با گوشت و مخلوط خلال پسته و زرشک بپوشانید و یک لایه دیگر برنج را روی این مواد قرار دهید. برنج را با پشت قاشق خوب فشار دهید تا یکدست شود.

برای تهیه ته چین، یک بخارپز را روی درب قابلمه قرار دهید و با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید. توصیه می شود از قابلمه یا تابه کم استفاده کنید تا سطح ته چین بیشتر قهوه ای شود.

ته گوشت تا می شود

برای بهبود کیفیت پخت ته چین، پخت آن با حرارت ملایم و افزایش زمان پخت توصیه می شود.

استفاده از ماست و شیر ترش برای تهیه یک غذای گوشتی خوشمزه ضروری است.

برای زیباتر شدن ظاهر و بهبود حالت تشریفاتی چین گوشت، از زعفران پخته فراوان استفاده کنید.

همچنین، افزودن دارچین به گوشت کباب شده، طعم خوبی به ته آن می‌دهد.

دستور تهیه پای گوشت برای غذای چهار نفره مناسب است. برای جا دادن افراد کم و بیش، مقدار مواد را با توجه به تعداد مهمانان تنظیم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا