فوت و فن تی تاپ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن تی تاپو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
تی پا و پنکه
پا و فن تی تاپ و راز یک تی تاپ خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
تی تاپ یکی از کیک های پرطرفدار و سنتی ایرانی است که به دلیل طعم و بافت خاص مورد علاقه بسیاری در بازار است. این کیک را می توان به راحتی در منزل و بدون نیاز به فر و فقط یک تابه تهیه کرد. تی تاپ دارای دو لایه کاپ کیک و لایه میانی خامه است که طعم خاص و منحصر به فرد آن را ایجاد می کند. تی تاپ با ظاهری دلپذیر و بافتی نرم و نخی به عنوان گزینه ای سالم و جذاب برای میان وعده های کودکانه شناخته می شود.
مواد مورد نیاز برای تهیه تی تاپ
آرد شیرینی سفید 1 لیوان
1/4 فنجان کره مایع
1/4 فنجان آب ولرم
شکر 1/2 پیمانه
3 عدد تخم مرغ بزرگ
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خامه متوسط
1/4 فنجان شیر گرم
شکر 2/3 پیمانه
کره 20 گرم
خامه کامل 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
نحوه ساخت تی تاپ
برای تهیه کیک تی تاپ خانگی ابتدا آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده و دو بار الک کرده و کنار بگذارید.
سفیده ها جدا شده و با فوم همزن هم می زنیم. سپس به تدریج نصف شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط سفت شود.
زرده ها را با شکر و وانیل باقی مانده مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن زیاد شود.
عسل را با آب گرم مخلوط کنید، کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس زرده ها را به سفیده ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
2 قاشق غذاخوری خمیر کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را روی آن بمالید. با قیف مخلوط کاکائو را روی کیک بمالید و قالب را به مدت 15-20 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.
برای پخت در تابه، کف آن را چرب کرده و کاغذ پخت بچینید. مایه کیک را به طور یکنواخت داخل قالب بریزید و با کاکائو تزئین کنید. تابه را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
خامه را به شیر گرم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شکر را در تابه ای روی حرارت کم آب کنید. بعد از اینکه شکر آب شد شیر و خامه را اضافه کرده و هم بزنید.
کره و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و بعد از اینکه یکدست شد حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.
بعد از خنک شدن کیک آن را برش بزنید و مواد میانی را بین دو اسفنج قرار دهید. سپس کیک را سرو کنید و نوش جان کنید.
تی پا و پنکه
هنگام اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به خمیر کیک، مراقب باشید که زیاد مخلوط نشوید تا حجم و پفکی کیک حفظ شود.
اجازه دهید کیک قبل از برش کاملا خنک شود، سپس به اندازه های دلخواه برش دهید.
وقتی کیک کمی خنک شد خامه میانی را روی کیک بریزید و روی کیک را با آن پر کنید.
قالب 20*30 سانتی متری برای پخت کیک تی تاپ مناسب است.