فوت و فن جوجه چینی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن جوجه چینیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر مرغ چینی
هنر مرغ چینی و راز مرغ چینی خوشمزه و نکاتی برای تهیه مرغ چینی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
مرغ به سبک چینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که با رعایت مراحل زیر می توان به آن دست یافت:
انتخاب مرغ تازه و با کیفیت می تواند تاثیر بسزایی در افزایش طعم و لذت مرغ چینی داشته باشد.
برای تهیه مرغ، سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و از ترکیب آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بکینگ پودر، آبجو و نمک خمیری تهیه کنید.
تکه های مرغ را در خمیری که در مرحله قبل درست کرده بودید بکوبید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و خوشمزه شوند.
همچنین می توانید با مرغ سوخاری چینی، سیب زمینی سرخ کرده و پیاز سرخ شده سرو کنید.
برای افزایش طعم و بهبود ارزش غذایی مرغ چینی از ادویه ها و سس های مختلف مانند سس های چینی، سس های تند یا شیرین استفاده کنید.
در نهایت می توانید مرغ چینی را با برنج یا نان سفید همراهی کنید و یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه را میل کنید.
چگونه مرغ چینی را مزه دار کنیم
برای داشتن مرغ چینی با طعم عالی، اضافه کردن تمام ادویه های مناسب بسیار مهم است. با این حال، به یاد داشته باشید که با استفاده طولانی مدت از ادویه ها، مرغ ممکن است بچسبد. بنابراین در طی مراحل پخت مرغ چینی می توانید از هر ادویه ای استفاده کنید اما مهم این است که زمان تماس مرغ با ادویه زیاد نباشد. بهتر است مرغ را بلافاصله بعد از افزودن ادویه ها بپزید تا طعم ادویه ها به خوبی جذب گوشت شود و در عین حال مرغ نرم و خوش طعم باقی بماند.
یک روش جالب برای طعم دادن به فیله مرغ
برای افزایش طعم جذاب مرغ چینی می توانید فلفل سیاه را به فیله مرغ اضافه کنید. در نظر داشته باشید که برای بهتر شدن طعم و طعم فیله مرغ، مناسب است موادی را که برای تهیه آن استفاده می کنید رنده کنید. به عبارت دیگر با استفاده از روش رنده می توانید از چاشنی بودن فیله مرغ اطمینان حاصل کنید.
استفاده از زعفران در تهیه مرغ چینی
استفاده از زعفران در تهیه فیله مرغ اجباری و بسیار مهم است و این ادویه به عنوان یکی از مهم ترین مواد برای بهبود طعم آن توصیه می شود. زعفران نه تنها عطر و طعم بسیار مطبوعی به فیله مرغ می دهد، بلکه به عنوان یکی از بهترین ادویه های مورد استفاده در هوای گرم و خشک، دارای خواص بی شماری است. به همین دلیل استفاده از زعفران به عنوان یکی از اجزای اصلی در تهیه فیله مرغ بسیار حائز اهمیت است.
استفاده از این ادویه ها ممنوع است
استفاده از ادویه هایی مانند سماق، دارچین و ادویه جات برای پخت مرغ چینی توصیه نمی شود، زیرا طعم نامطبوعی به فیله مرغ می دهند. بهتر است از ادویه هایی مانند زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و پاپریکا یا ادویه های مورد استفاده در غذاهای مکزیکی مانند پاپریکا و زیره استفاده کنید. این ادویه ها طعم و عطر بسیار خوبی به فیله مرغ می دهند و غذای شما را خوش طعم تر می کنند.
چگونه مرغ کره ای چینی تهیه کنیم
برای کاهش روغن اضافی فیله های سرخ شده می توانید از روش زیر استفاده کنید: فیله های سرخ شده را روی یک صافی پارچه ای سفید قرار دهید. سپس به کمک حوله فشار داده می شود تا روغن آنها کاملا از فیله ها جدا شود. این روش باعث می شود فیله های شما از چربی اضافی پاک شده و در بهترین وضعیت سلامتی قرار گیرند.
نکاتی برای تهیه مرغ چینی
بعد از سرخ شدن اولین تکه های فیله مرغ، رب اضافی را حتما از روغن جدا کنید تا تکه های باقی مانده سرخ شود. می توانید از یک صافی فلزی برای جدا کردن خمیر از روغن استفاده کنید یا با قاشق خمیر را از روغن جدا کنید. همچنین قبل از سرخ کردن، دو طرف تکه های فیله مرغ را به خوبی با خمیر آغشته کنید و در هنگام سرخ کردن مراقب باشید که خمیر جدا نشود.
برای سرو مرغ به سبک چینی می توانید آن را در کنار تکه های پیاز و سیب زمینی قرار دهید. پس از سرخ شدن تکه های فیله مرغ، سیب زمینی ها و پیازها را ورقه ای برش داده و با نان خوب آغشته کنید و در روغن سرخ کنید.
یادتان باشد در هنگام سرخ کردن حواستان به تکه های فیله مرغ باشد تا زیاد نسوزند و زود سرخ شوند.
طرز تهیه سس مرغ چینی
با توجه به شباهت مرغ چینی به غذاهای سرخ شده، می توانید از انواع سس ها در کنار آن استفاده کنید. یکی از محبوب ترین سس هایی که معمولا با مرغ چینی سرو می شود سس کچاپ است. همچنین سس تارتار یک انتخاب رایج برای همراهی مرغ چینی است. این سس تارتار از مخلوط زرده تخم مرغ، روغن، آبلیمو، ترشی، سیر و ادویه های مختلف تهیه می شود. گاهی اوقات این سس را از ترکیب آن با سس مایونز تهیه می کنند. با این حال، تلاش برای سرو مرغ به سبک چینی با سس های مختلف مانند سس کچاپ یا تارتار می تواند تجربه ای خوشمزه و متنوع را برای شما به ارمغان بیاورد.