فوت و فن جوجه کباب لبنانی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن جوجه کباب لبنانیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر مرغ کبابی لبنانی
هنر مرغ کبابی لبنانی راز خوشمزه مرغ سوخاری لبنانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
مرغ کبابی لبنانی را باید در میان خوشمزه ترین انواع مرغ کبابی به حساب آورد. در تهیه این مرغ کبابی مرسوم است که از سس سیر لبنانی یا سس توم استفاده کنید. این دستور پخت در ایران نیز پذیرفته شده و بسیار پرطرفدار است، بنابراین حضور آن در منوی رستوران ها با استقبال خوبی مواجه می شود. ترکیبات خاصی از ادویه ها به مرغ اضافه می شود تا طعم فوق العاده ای به آن بدهد. افزودن سیر به مرغ نه تنها طعم آن را بهتر می کند، بلکه به از بین بردن بوی نامطبوع مرغ کمک می کند که مخصوصاً برای افرادی که به دلیل بوی مرغ از خوردن مرغ اجتناب می کنند مفید باشد. به همین دلیل است که دستور مرغ کباب لبنانی به عنوان یکی از روش های برجسته برای طعم دادن به مرغ با کمک سیر شناخته می شود.
مواد لازم برای مرغ کبابی لبنانی
سینه مرغ خرد شده (500 گرم)
نعنا خرد شده یا خشک (30 گرم)
کره (50 گرم)
ماست (1/2 فنجان غلیظ)
سیر (3 حبه)
خامه (1 قاشق چایخوری)
نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل (1/2 قاشق چایخوری)
طرز پخت مرغ کبابی لبنانی
مرغ کبابی لبنانی را می توان با همان روش های دیگر مرغ کبابی تهیه کرد. ابتدا مرغ را مطابق دستور مرغ کبابی زعفرانی با چاشنی مزه دار کردن مرغ آماده کنید، سپس آن را با ذغال، در فر یا در تابه به سلیقه خود کباب کنید. از ویژگی های بارز این دستور پخت، نحوه سرو آن است که معمولاً با سس توم سیر سرو می شود، این ماده اصلی است که طعم ویژه ای به مرغ کبابی لبنانی می دهد.
روش سس سیر تام
ابتدا سیر را پوست بگیرید و مقدار آن را بررسی کنید.
سپس سیرهای پوست کنده را به همراه کمی نمک در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آنها را خرد کنید تا کاملا نرم شوند.
لازم است بدانید که پس از پوست کندن سیرها، شستن آنها ضروری نیست، زیرا هنگام تهیه سوس تام، اضافه کردن آب به مخلوط نامطلوب است.
وقتی سیر کاملا له شد روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و با سیر خوب مخلوط کنید.
روغن را باید در چند مرحله به مخلوط اضافه کرد و پس از هر افزودن مخلوط را به مدت 30 ثانیه هم زد.
در پایان باید یک سس صاف و یکدست بدون تکه های سیر داشته باشید.