فوت و فن جوجه کباب یونانی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن جوجه کباب یونانیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر مرغ یونانی کبابی
هنر جوجه یونانی کبابی و راز خوشمزه مرغ کبابی یونانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب مرغ یونانی که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود به دلیل طعم باورنکردنی خود در سراسر جهان شناخته شده است. در این روش مرغ را با ادویه های مخصوص طعم دار کرده و با سبزیجاتی مانند فلفل کباب می کنند.
برای تهیه این کباب خوشمزه روش های مختلفی وجود دارد. روش اول استفاده از تابه است که به عنوان ساده ترین و رایج ترین روش پخت شناخته می شود. روش دوم پخت در فر و روش سوم کباب کردن روی زغال است.
مواد لازم برای مرغ کبابی یونانی
سیر 2 حبه
سینه مرغ 600 گرم
پودر جعفری 1 قاشق غذاخوری
پودر پونه کوهی 1/2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
2 عدد فلفل رنگی
نمک و فلفل و سیخ های چوبی به میزان لازم
طرز پخت مرغ گریل یونانی
ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات برشته بریزید و در تابه قرار دهید. سپس سیر را چرخ کرده و به همراه پودر جعفری، آویشن و پونه کوهی به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ به طور یکنواخت با ادویه ها آغشته شود.
روی کاسه مرغ را با نایلون بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود. سپس مرغ را برای پخت آماده کنید.
فلفل را خرد کنید تا بین تکه های مرغ روی سیخ قرار گیرد. سیخ های آماده را در ماهیتابه ای با روغن گرم شده بچینید.
در حین پخت سیخ ها را چند بار بچرخانید تا از همه طرف به طور یکنواخت بپزند. برای طعم دادن به کباب می توانید از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید. بعد از پخت، کباب را با نان یا برنج سرو کنید.
تاریخچه مرغ کبابی چیست؟
کباب از قدیم الایام نقش مهمی در فرهنگ و سنت های ایرانی داشته است. در گذشته به جای سیخ های امروزی از شاخه های نازک درختان برای ساخت سیخ استفاده می کردند. رواج کباب در ایران امروز به دوران ناصرالدین شاه قاجار باز می گردد. ناصرالدین شاه پس از سفر به روسیه آشپزها را از آن کشور به ایران آورد و سپس انواع کباب از جمله کباب مرغ در ایران شهرت یافت.
کباب در فرهنگ ها و تاریخ های مختلف کشورهای دیگر جایگاه ویژه ای دارد. کباب های معروف بین المللی مانند کباب مغولی، کباب ترکی و کباب یونانی نمونه هایی از این ارتباط فرهنگی هستند. دستور العمل و ادویه های مورد استفاده برای طعم دادن به مرغ کبابی در هر کشور منحصر به فرد است. به عنوان مثال، در کشورهای غربی اغلب از سس باربیکیو برای ایجاد طعم دلخواه مرغ استفاده می شود.