آشپزی

فوت و فن حلوا زعفرانی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حلوا زعفرانیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر حلوا زعفرانی

هنر و هنر حلوا زعفران و راز حلوای خوشمزه زعفرانی و نکاتی برای درست کردن حلوا زعفرانی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای افزایش لذت و طعم حلوای زعفرانی چند نکته و راهنمایی وجود دارد که در اینجا برای شما توضیح می دهیم. برای تهیه حلوای زعفرانی بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید. مانند آرد سفید، شکر خالص و روغن نباتی با کیفیت. همچنین از زعفران تازه و مرغوب استفاده کنید و مقدار مناسبی از آن را به حلوا اضافه کنید تا طعم و عطر مناسبی پیدا کنید. برای افزایش طعم این حلوا، موادی مانند پودر دارچین، کنجد، وانیل و مقداری نمک را به مخلوط اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به حلوا ببخشد.

همچنین برای تغییر شیرینی و طعم حلوای زعفرانی می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید. همچنین برای افزایش طعم حلوا بهتر است پودر پسته یا بادام را به مخلوط اضافه کنید. فراموش نکنید که حلوای زعفرانی باید حداقل 30 دقیقه روی آتش بماند تا کاملا پخته شود و عطر و طعم مطبوعی پیدا کند. همچنین برای اینکه حلوا خشک نشود می توانید از درب مناسب روی قابلمه حلوا استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت حلوا زعفرانی

آرد گندم—————–> ۲ پیمانه

کره (یا روغن)——————> 25 گرم

کبوتر—————–> 1/3 فنجان

شکر——————> 1.5 پیمانه

روغن (یا کره)——————> 1 پیمانه

پودر هل——————> به میزان لازم

زعفران——————> به میزان لازم

طرز پخت حلوا زعفرانی

ابتدا یک قابلمه را با یک فنجان آب پر کنید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب گرم شود. سپس شکرها را به قابلمه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا حل شوند.

پس از حل شدن دانه های شکر، زعفران آسیاب شده، گلاب و پودر هل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. توجه داشته باشید که پس از مخلوط شدن مواد، نیازی به حرارت دادن به مدت طولانی نیست.

سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آرد را الک کنید. آرد را سه بار الک کرده و در تابه می ریزیم.

آرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا طلایی شود و بوی خامی آرد از بین برود.

در یک قابلمه دیگر آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. کره یا روغن را در تابه بریزید و به آرامی آب کنید. سپس آرد را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود. در صورت استفاده از روغن حتما آن را حرارت داده و به آرد اضافه کنید.

حالا آب حلوا را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید. شعله را کم و ملایم نگه دارید تا حلوا زمان کافی برای پخت داشته باشد و نسوزد.

دقت کنید که مواد شربت کاملاً با حلوا مخلوط شده باشد. سپس حلوای خمیری را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و نارگیل تزئین کنید.

هنر حلوا زعفرانی

حرارتی که بعد از افزودن روغن به آرد وارد می شود باعث تیره شدن رنگ حلوا می شود.

حلوا نوعی غذایی است که در آن آردها با پختن با حرارت کاملاً پخته می شوند.

با افزودن گلاب، حلوا در کمترین زمان ممکن حرارت مورد نیاز را به خود جذب می کند و برای حفظ عطر گلاب باید شعله را خاموش کرد.

زمان لازم برای تهیه حلوا تقریبا دو ساعت است.

برای حفظ عطر زعفران قبل از اضافه کردن به حلوا آن را بخارپز کنید.

برای تهیه حلوای خانگی ساده می توان از آرد سفید و گندم استفاده کرد.

در حلوای ساده خانگی معمولاً از کره مایع به عنوان چربی استفاده می شود. با کم کردن کره و اضافه کردن کره و روغن، حلوا قوام لطیفی پیدا کرده و طعم بهتری به آن می‌دهد.

توصیه می شود قبل از اضافه کردن آرد، کره ای را که به آرد اضافه می کنید گرم کنید.

در کنار هل و گلاب می توانید از پودر دارچین نیز برای طعم دهی بیشتر به حلوا استفاده کنید.

حلوای مجلسی را می توان با بیسکویت، خرما، نان میکادو و سایر تزیینات دلخواه تزیین کرد.

تیره شدن رنگ حلوا

در این مرحله می توانید رنگ نهایی حلوا را مشخص کنید. اگر بوی خامی آرد به مشام برسد، اما رنگ آرد تغییر نکند، حلوا کم رنگ می شود. با افزایش زمان پخت آرد، رنگ آرد بیشتر می شود و حلوا تیره تر می شود.

برای تهیه حلوای تیره باید آرد را رنگ آمیزی کنید اما این کار را باید روی حرارت ملایم انجام دهید تا روی طعم نهایی حلوا تاثیر منفی نگذارد. آرد را باید مدام در تابه تفت داد و مدام هم زد تا رنگ آرد یکدست و تیره شود. اگر آرد به طور مداوم نپزد، آرد ته ظرف تغییر رنگ می دهد، اما آرد روی سطح سفید می ماند.

راز خوشمزه حلوا زعفرانی

اگر به کره نیمه جامد دسترسی ندارید می توانید به جای نصف فنجان کره مایع و نصف فنجان کره نیمه جامد از یک فنجان کره مایع استفاده کنید. با این حال، برای نتیجه بهتر، بهتر است این دو نوع روغن را با هم ترکیب کنید.

در صورت تمایل می توانید در آخر و قبل از خاموش کردن حرارت 50 گرم روغن اضافه کنید. این کار باعث براق شدن و خوش طعم شدن حلوا می شود اما باید در نظر داشته باشید که اضافه کردن روغن به حلوا باعث افزایش چربی آن می شود.

برای تهیه حلوا می توانید از آرد نان، آرد سنگ و آرد سفید استفاده کنید. اما آرد سفید بهترین طعم و بافت نرم تری را به حلوا می دهد. البته آرد گندم هم مناسب است.

نسبت شکر به آرد در حلوا سایت نی نی سایت فوت کوزه گری حلوا طرز تهیه حلوای زعفرانی یک کیلو حلوا چند نفره نی نی سایت کشدار حلوا سایت نی نی طرز تهیه حلوای 40 نفره مردم طرز تهیه حلوا برای 50 نفر حلوا شیر

در نهایت اگر حلوا را اشتباهی شربت کردید و حلوا شل شد می توانید دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بپزید تا آب اضافی آن تبخیر شود. همچنین اگر حلوا به دلیل روغن زیاد شل شد، می توانید مقداری آرد به حلوا اضافه کنید و حلوا را ورز دهید تا بافت چسبناکی به دست آید.

نکات کلیدی در تهیه حلوای زعفرانی

در فرآیند پخت حلوا می توانید از شعله پخش کن استفاده کنید تا حرارت به طور یکنواخت به آرد برسد و از سوختن آرد جلوگیری شود.

برای مخلوط کردن آرد و شربت بهتر است از قاشق چوبی یا آلومینیومی استفاده کنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

اگر حلوا سفت است می توانید کمی آب یا کره مایع به آن اضافه کنید تا نرم شود.

برای تهیه حلوای مجلسی به غیر از آرد سفید، از آرد برنج یا آرد سنگک نیز می توانید استفاده کنید. استفاده از آرد سنگ باعث تیره شدن رنگ حلوا می شود اما استفاده از آرد برنج باعث روشن شدن رنگ حلوا و کاهش چسبندگی آن می شود.

برای تهیه حلوا بهتر است از ترکیب کره یا کره جامد و کره مایع استفاده کنید. اگر فقط از روغن استفاده کنید، حلوا در هوای سرد ترد می شود و اگر فقط از روغن مایع استفاده کنید، حلوا بعد از یکی دو ساعت روغن آزاد می کند.

هنگام پخت آرد باید صبور باشید. اگر آرد را با حرارت زیاد برشته کنید یا زیاد هم نزنید، آرد می سوزد و بد مزه می شود. آرد سوخته حلوا را تلخ می کند و بافت و رنگ حلوا هم به هم می ریزد.

همچنین فراموش نکنید که به میزان شکر حلوا نیز توجه کنید و آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید تا حلوا شیرینی دلخواه را داشته باشد و نه خیلی شیرین و بی مزه باشد.

به طور کلی در فرآیند پخت حلوا می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید. استفاده از شیر طعم حلوا را بهتر می کند و بافتی نرم و لطیف به آن می بخشد. البته باید به خاطر داشت که استفاده از شیر باعث روشن شدن رنگ حلوا می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا