آشپزی

فوت و فن حلوا عربی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حلوا عربیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر حلوا عربی

هنر و هنر حلوا عربی و راز حلوای خوشمزه خانگی عربی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

حلوای عربی که برای اولین بار در عربستان به شهرت رسید، با بافت کشسان و طعم دلپذیر خود به سرعت در بسیاری از کشورهای جهان رایج شد و اکنون به عنوان یکی از حلواهای مورد علاقه شناخته می شود. این حلوا را می توان با دستور پخت های مختلفی تهیه کرد. در این مطلب به دو روش مختلف تهیه حلوای عربی می پردازیم. پس اگر علاقه مند به یادگیری طرز تهیه حلوای عربی و تهیه آن در منزل هستید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوای عربی

درست کردن حلوای عربی آسان است و در صورت داشتن مواد اولیه از جمله نشاسته ذرت، شیر خشک، آرد پخت و … می توانید به راحتی این حلوای خوشمزه را در خانه درست کنید.

یک چهارم فنجان گلاب

پودر هل 1 قاشق چایخوری

زعفران به میزان لازم

نصف پیمانه شیر خشک

2 فنجان شکر

1 فنجان آب

نصف پیمانه کره مایع

نصف فنجان کره

یک و نیم پیمانه آرد پخت

طرز تهیه حلوای عربی

برای شروع درست کردن حلوای عربی ابتدا یک تابه مناسب بردارید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. داخل قابلمه آب بریزید و بعد از گرم شدن آب شکر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

وقتی مخلوط آب و شکر به نقطه جوش رسید زعفران و گلاب را اضافه کنید. زعفران یک ماده رایج در پخت انواع حلوا از جمله حلوای بیسکویتی است.

چند دقیقه بعد که مخلوط خوب به جوش آمد، پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و شربتی شود.

وقتی شربت به دلخواه غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت کمی خنک شود. در برخی از دستور العمل های حلوا، مانند حلوای آب انگور، به جای شکر از آب میوه استفاده می شود.

آرد و پودر شیر را چند بار الک کنید تا یکدست و بدون دانه شود. سپس آرد و پودر شیر را با هم مخلوط کنید.

در قابلمه ای دیگر مخلوط آرد و شیر خشک را روی اجاق بگذارید و آرام آرام تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. مرتب با همزن هم بزنید تا آرد نسوزد. آنقدر ادامه دهید تا رنگ آرد تغییر کند.

سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آرد را دوباره الک کنید. سپس آرد را به قابلمه برگردانید، کره و کمی کره مایع را اضافه کنید و هم بزنید.

به هم زدن روی حرارت ملایم ادامه دهید تا خمیر یکدست شود سپس حرارت را خاموش کنید.

در آخر شربت خنک شده را به آرامی به مخلوط حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست شود.

بعد از تهیه حلوای عربی با شیر خشک، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته تزئین کنید.

طرز تهیه حلوای عربی بدون شیر خشک

حلوای عربی را بدون شیر خشک نیز می توان تهیه کرد. این نوع حلوا طبق همان دستوری که قبلا ذکر شد تهیه می شود با این تفاوت که به جای شیر خشک از نشاسته ذرت استفاده می شود. با این تغییر می توانید با نشاسته ذرت حلوای عربی درست کنید که هم خوشمزه است و هم در بین دوستداران حلوا طرفدار دارد.

هنر حلوا عربی

یکی از نکات کلیدی در تهیه حلوای عربی استفاده از پودر هل است اما می توانید به جای آن از عصاره هل استفاده کنید.

برای افزایش طعم حلوا می توانید نیمی از کره مایع را با روغن یا کره محلی جایگزین کنید.

اگر تصمیم به تهیه حلوای عربی با شیر خشک گرفته اید، بهتر است از شیر خشک مرغوب استفاده کنید.

مقادیر مورد نیاز در دستور پخت حلوا ممکن است با توجه به ذائقه افراد متفاوت باشد، اما برای نتایج بهتر توصیه می شود از فنجان فرانسوی به عنوان واحد اندازه گیری استفاده کنید.

افزودن آجیل و آجیل خوراکی طعم حلوا را بیشتر می کند. برای تزیین می توانید از پسته، گردو یا غنچه گل رز استفاده کنید. شیر خشک قنادی نیز برای تهیه حلوا مناسب است.

هنگام تهیه حلوا توجه به غلظت شربت بسیار مهم است، زیرا غلظت نامناسب شربت باعث می شود حلوای خیلی رقیق یا سفت شود. غلظت صحیح شربت به ترکیب مناسب آن با مخلوط آرد کمک می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا