فوت و فن خوراک لوبیا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خوراک لوبیاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پختن حبوبات
هنر خوردن حبوبات و راز غذاهای خوشمزه با لوبیا معمولا با قارچ سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
برای بهبود طعم لوبیا می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
استفاده از ادویه جات: افزودن ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، گشنیز و زیره می تواند طعم لوبیا را افزایش دهد. این ادویه ها مکمل طعم و عطر غذا هستند. می توانید مقدار مناسبی از هر یک از این ادویه ها را به طعم حبوبات اضافه کنید و آن را با طعم دلخواه خود تنظیم کنید.
استفاده از سبزیجات: افزودن سبزیجات همچنین می تواند طعم و رنگ لوبیا را بهبود بخشد. از سبزیجاتی مانند ریحان، تره فرنگی و جعفری استفاده کنید. این سبزیجات به غذا تازگی و تنوع می بخشند. می توانید آنها را خرد شده یا تازه به حبوبات اضافه کنید و طعم و ظاهر آن را تغییر دهید.
استفاده از سس های خوش طعم: افزودن سس های خوش طعم نیز می تواند طعم حبوبات را افزایش داده و به آن ها عمق و تنوع ببخشد. از سس هایی مانند سس باربیکیو، سس فلفل و سس تند استفاده کنید. با توجه به ذائقه خود می توانید از انواع سس استفاده کنید و طعم دلخواه را به حبوبات بدهید.
عناصر
لوبیا چیتی: ۲ فنجان
پیاز درشت: 1 عدد
سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
قارچ: 10 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر فلفل قرمز: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
آب جوش: چهار فنجان
طرز پخت لوبیا
لطفا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و قبل از پخت حدود 24 ساعت در آب خنک خیس کنید. اگر زمان کافی برای خیساندن ندارید، می توانید حبوبات را در قابلمه آب جوش بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کنید.
پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پیاز را رنده کنید. پیاز خرد شده را در تابه بریزید و کمی روغن اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید تا نرم و روشن شود.
وقتی پیازها کمی طلایی شدند، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا را به قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید پوره گوجه فرنگی با پیاز حدود دو تا سه دقیقه سرخ شود. مهم است که پوره گوجه فرنگی را زیاد نپزید تا بهترین رنگ و طعم آن حفظ شود. به محض اینکه رب گوجه فرنگی سبک شد نیازی به ادامه سرخ کردن نیست.
در این مرحله لوبیا چیتی را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز و پاستا چند دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا حبوبات به آرامی بپزند. یک ساعت بعد از جوش آمدن حبوبات، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به درستی به قابلمه حبوبات اضافه کنید. سپس حرارت روی اجاق را کم کنید و بگذارید خورش باقالی با حرارت ملایم بپزد تا نرم و خوش طعم شود.
یک ساعت بعد از اضافه کردن سیب زمینی ها، آنها را از قابلمه خارج کرده و به ظرفی منتقل کنید، سپس یک یا دو ملاقه از آب لوبیا را داخل کاسه بریزید و دور تا دور هم بزنید تا سیب زمینی ها کاملا له شوند، سپس پوره سیب زمینی را برمی گردانید. در قابلمه با آرد لوبیا را بگذارید و بگذارید غذا بجوشد و لعاب بخورد. در این مرحله، اگر فکر می کنید غذای شما خیلی سفت و کم آب است، یک فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. بهتر است از اضافه کردن آب زیاد به آرد باقالی خودداری کنید زیرا بعد از افزودن قارچ در مراحل آخر پخت، لوبیا کمی آبکی می شود.
در نیم ساعت آخر پخت، قارچ های خرد شده و شسته شده را به آرد باقالی اضافه کنید و اجازه دهید با قارچ ها حدود نیم ساعت بجوشد. در پایان پخت، اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله رب لوبیا غلیظ و خوشمزه آماده سرو است. برای طعم دادن و طعم دادن به غذای لوبیا می توانید آن را با آب لیمو یا آب پرتقال تازه و گلپر میل کنید. لذت ببرید!
هنر پختن حبوبات
اگر به دلیل محدودیت زمانی نمی توانید حبوبات را چندین ساعت در آب خیس کنید، می توانید از روش زیر استفاده کنید. به جای خیس کردن لوبیا در آب، می توانید از روش زیر استفاده کنید:
حبوبات را در قابلمه می ریزند و پنج برابر آب می ریزند.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب بجوشد.
وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حبوبات به مدت پنج دقیقه بجوشد.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و حبوبات را به مدت یک ساعت در قابلمه قرار دهید تا آب آن آرام آرام گرفته و نرم شوند.
بعد از یک ساعت آبکش کرده و طبخ لوبیا را طبق معمول ادامه دهید.
اگر آب حبوبات تمام شد و به دلیل پختن زیاد یا استفاده از حرارت بیشتر حبوبات پخته نشدند، می توانید آب جوش اضافه کنید تا حبوبات کاملا بپزند. به این ترتیب می توانید مشکل دیر پخت را حل کنید و حبوبات را به درستی بپزید.
برای افزایش رنگ و طعم غذا می توانید رب گوجه فرنگی را سرخ کرده و به غذا اضافه کنید. با این کار غذا جذاب تر و خوش طعم تر می شود. می توانید پوره گوجه فرنگی را در قابلمه با روغن تفت دهید تا رنگ و مزه خوبی پیدا کند، سپس حبوبات را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.
اگر می خواهید در ظرف حبوبات از آب گوشت یا مرغ استفاده کنید، پودر استاک را در آب حل کنید و به جای آب ساده از آن برای رقیق شدن سس استفاده کنید. این باعث می شود طعم و عطر گوشت یا مرغ در غذا بیشتر به چشم بیاید و به آن طعم بدهد.
در نهایت، اگر باقالی ها پوسته شده باشند یا بعد از انجام تمام مراحل باز هم نتوانید آنها را بپزید، احتمالاً حبوبات کیفیت خوبی ندارند. در این صورت مناسب است حبوبات را جایگزین کرده و از نوعی استفاده کنید که قابلیت پخت بهینه را داشته باشد.
کالری موجود در لوبیا
استفاده از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز به عنوان یک کاسه غذا با وزن 100 گرم خام با تقریباً 450 کالری منبع بسیار خوبی برای انرژی است. افزودن قارچ به حبوبات به میزان قابل توجهی کالری آن را تغییر نمی دهد. هر 100 گرم قارچ سفید تنها 22 کالری دارد. این بدان معنی است که با افزودن قارچ به غذاهای حبوبات، محتوای کالری تقریباً بدون تغییر باقی می ماند.
لوبیا چیتی یا قرمز و سایر حبوبات، علاوه بر فیبر زیاد، حاوی مواد مغذی دیگری نیز هستند. آنها همچنین منبع عالی پروتئین هستند و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مهمی مانند آهن، فسفر، پتاسیم و منیزیم هستند. خوردن لوبیا و سایر حبوبات به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند در حفظ سلامت و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان موثر باشد.
با مصرف فیبر، لوبیا و حبوبات می توانند به حمایت از سلامت گوارش و بهبود مشکلاتی مانند یبوست کمک کنند. فیبر باعث افزایش حجم شن و ماسه در روده می شود و باعث حرکت بهتر و سالم تر آن می شود. علاوه بر این، مصرف فیبر می تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند زیرا به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند.
بنابراین مصرف لوبیا قرمز و سایر حبوبات که حاوی فیبر بالایی هستند برای حفظ سلامتی بسیار مهم است. توصیه می شود حداقل چند بار در هفته از لوبیا و سایر حبوبات در رژیم غذایی خود استفاده کنید تا اثربخشی خواص تغذیه ای آنها به حداکثر برسد.
راز غذاهای خوشمزه با لوبیا
توصیه می شود حبوبات را از شب قبل خیس کنید. اما اگر این کار را فراموش کردید، می توانید لوبیا چیتی را دو یا سه ساعت قبل از پخت در آب جوش خیس کنید، سپس آن را بجوشانید و به غذای خود اضافه کنید.
برای کاهش پف و تورم لوبیا چیتی می توانید به جای آبلیمو از سرکه استفاده کنید.
زمان پخت لوبیا چیتی به اندازه و نوع آنها و همچنین به نوع دستگاه پخت مانند زودپز یا آرام پز بستگی دارد.
برای لعاب دادن به غذا می توانید یک قاشق غذاخوری پودر بلغور جو دوسر اضافه کنید اما استفاده از پوره سیب زمینی طعم غذا را بسیار بهتر می کند.
با خوراک حبوبات، سبزیجات استفاده شده خوشمزه هستند و در صورت تمایل می توانید آنها را حذف کنید و فقط از یک سیب زمینی کوچک برای له کردن و لعاب دادن خوراک استفاده کنید.
هنگام تهیه علوفه از حبوبات می توانید به سلیقه خود مواد دیگری مانند ماش یا عدس و همچنین ادویه های مختلف مانند دارچین یا سماق را اضافه کنید.
در برخی مناطق، لوبیا علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود، با گوشت کلکال سرخ شده نیز تهیه می شود.
برای افزایش لعاب و بافت لوبیا چیتی می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با کمی روغن در تابه کوچکی تفت دهید و رنگ آن را تغییر دهید سپس به قابلمه لوبیا چیتی اضافه کنید و هم بزنید تا با هم بپزند.
در تهیه علوفه حبوبات بهتر است از حبوبات درجه یک که رنگ شفاف دارند استفاده شود.
مدت زمان پخت حبوبات به نوع و اندازه آنها و همچنین نوع وسیله ای که استفاده می کنید بستگی دارد. زمان پخت داده شده فقط یک راهنمای کلی است.