آشپزی

فوت و فن خورشت فسنجان در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورشت فسنجانو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر آشپزی فسنجان خورشت

هورست فسنجان و راز طعم خورش فسنجان خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از موادی مانند گردو، رب انار، پیاز و ادویه تهیه می شود. این خورش در اکثر مناطق ایران تهیه می شود و طرفداران زیادی به خصوص در استان های گیلان و مازندران دارد. برای تهیه این خورش می توانید از گوشت بره یا مرغ نیز استفاده کنید. خورش فسنجان با طعم متمایز و مطبوعی که دارد می تواند سفره های ایرانی را با بو و طعمی بی نظیر تزیین کند و دلپذیر باشد.

محصولات لازم برای تهیه خورش قرقاول

1 کیلوگرم گردوی تازه

1 فنجان رب انار

1 پیاز بزرگ، خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری زردچوبه

1/4 قاشق چایخوری دارچین

1/4 قاشق چایخوری هل

به مقدار لازم آب

طرز تهیه خورش فسنجان

برای تهیه خورش قرقاول ابتدا گردوها را در آسیاب برقی یا غذاساز خرد کنید.

سپس پیاز را در یک قابلمه بزرگ با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. سپس گردوهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و گردوها را خرد کنید تا رنگ آنها تغییر کند.

در مرحله بعد رب انار، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و هل را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس به تدریج مقداری آب به مواد اضافه کنید تا سطح مواد را بپوشاند و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید 30 دقیقه بماند و روغن را جدا کنید.

در آخر خورش قرقاول را با برنج سرو کنید و به راحتی از این غذای خوشمزه لذت ببرید. این غذا با طعم بی نظیری که دارد می تواند غذا خوردن را به یک تجربه سرگرم کننده و جالب تبدیل کند.

راز طعم خورش فسنجان

برای خوش طعم تر شدن خورش فسنجان بهتر است از گردوی تازه استفاده کنید.

اگر گردوی خشک دارید قبل از استفاده از آن 2 ساعت خیس کنید تا نرم شود و بهتر جذب خورش شود.

برای افزایش رنگ و طعم خورش فسنجان از رب انار ترش استفاده کنید.

اگر خورش فسنجان خیلی ترش است می توانید کمی شکر اضافه کنید تا اسیدیته آن کم شود.

اگر خورش فسنجان خیلی شیرین است، اضافه کردن کمی رب انار ترش به آن باعث افزایش اسیدیته و کاهش شیرینی آن می شود.

همچنین برای زیبایی و تنوع در ظاهر و طعم خورش فسنجان از مقداری پیاز داغ و جوجن خشک برای تزیین آن استفاده کنید. با این تغییرات، خورش فسنجان شما تبدیل به یک غذای متفاوت و خوشمزه می شود که دوستش خواهید داشت.

نکاتی برای تهیه خورش قرقاول

برای خوش طعم شدن خورش فسنجان می توان به جای گوشت معمولی از گوشت قلقلی استفاده کرد.

برای خوش رنگ و جذاب شدن خورش فسنجان می توانید مقداری زعفران اضافه کنید.

همچنین با افزودن مقداری آلو بخارا به خورش فسنجان می توانید تنوع طعم و مزه آن را افزایش دهید. با این تغییرات خورش فسنجان شما بهترین طعم و لذت را به ارمغان می آورد.

طرز تهیه فسنجون با مرغ دو نفره پای و فن فسنجون سایت نی طرز تهیه فسنجون با گوشت کلخلی طرز تهیه فسنجون 20 نفره طرز تهیه فسنجون با گوشت کلخولی دو نفره راز فسنجون خوشمزه جایگزینی رب انار در فسنجون، طرز تهیه فسنجون با گوشت منجمد

هنر آشپزی فسنجان خورشت

گردوی تازه و رب انار ترش نقش اساسی در طعم دهی خورش فسنجان و افزایش لذت طعم آن دارد. علاوه بر این افزایش زمان پخت خورش فسنجان تجربه لذت بخشی را به همراه دارد. با استفاده از این دو ترفند ساده، خورش فسنجان شما بهترین تجربه ممکن از طعم و لذت را برای شما به ارمغان می آورد.

مرگ هورست فسنجان سفالگر

برای خوش طعم شدن خورش فسنجان از گردوی تازه و رب انار ترش استفاده کنید همچنین برای خوش رنگ شدن و جذابیت بیشتر خورش مقداری زعفران اضافه کنید و با مقداری آلو بخارا طعم متفاوتی به آن بدهید. همچنین می توانید زمان پخت خورش فسنجان را افزایش دهید تا خورش خوشمزه تری به دست آورید. با استفاده از این ترفندها خورش فسنجان شما فوق العاده لطیف و خوش طعم می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا