فوت و فن دمی گوجه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن دمی گوجهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر دم گوجه فرنگی
فوت و فن دمی توماتو و راز خوشمزه سس گوجه فرنگی و نکاتی برای پختن گوجه فرنگی دمی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کوفته گوجه فرنگی یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار در ایران است که به عنوان یک گزینه سریع و آسان برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده می شود. این غذا مانند برنج تهیه می شود و برای ناهار و شام بسیار محبوب است. می توان آن را به صورت گیاهی و بدون استفاده از گوشت تهیه کرد و یا با افزودن گوشت یا مرغ می توان آن را برای مناسبت های خاص تر سرو کرد. همچنین با افزودن ادویه های معطر می توانید طعم این غذا را افزایش دهید و آن را مطابق با طعم دلخواه خود تنظیم کنید.
با استفاده از رب گوجه فرنگی می توانید در زمان کمتر و با منابع محدود یک غذای تازه و خوش طعم را تهیه کنید. این طرز تهیه غذا آسان و خوشمزه به شما این امکان را می دهد تا زمانی که زمان کمتری برای طبخ دارید از طعم لذیذ پوره گوجه فرنگی لذت ببرید.
لطفا توجه داشته باشید که من برنامه پخت و یا توضیحات دقیق غذاها را نمی دانم، اما می توانم دستورالعمل های کلی برای تهیه آنها ارائه دهم.
عناصر
پیاز: 1 عدد
برنج: ۲ پیمانه
سیب زمینی: 1 عدد
زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی: 5 عدد
کره: نصف پیمانه
زردچوبه به میزان لازم
طرز پخت دم گوجه فرنگی
ابتدا گوجه ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. سپس برنج را پس از شستن با دو پیمانه آب و گوجه فرنگی له شده را در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید.
در ظرف مناسبی پیاز را خرد کرده و زعفران را چرخ کرده و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید.
پوره سیب زمینی را اضافه کنید و بجوشانید تا آب آن تمام شود و فقط چند قاشق از آب پخت باقی بماند.
سپس برنج را به مدت مناسب بپزید تا پخته شود و برای سرو آماده کنید.
هنر دم گوجه فرنگی
با افزودن لیمو عمانی به غذای در حال جوش می توانید تجربه بهتری از نظر طعم و عطر برنج به دست آورید.
اگر غذا به اندازه کافی رنگارنگ نیست، می توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید از 2 تا 6 قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا غذا رنگی تر شود. در این صورت می توانید مقدار معادل آب را کاهش دهید.
پیشنهاد می کنیم بعد از پخت غذا به جای روغن از کره استفاده کنید تا طعم و عطر غذا بهتر شود.
اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید دو حبه سیر را رنده کنید و به غذا اضافه کنید. می توانید این روش را با افزودن سبزیجات نیز ترکیب کنید.
دم گوجه فرنگی با گوشت چرخ کرده
با توجه به مقادیر مشخص شده پیاز را پس از تفت دادن با ادویه ها، 200-300 گرم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و بقیه مراحل را مانند قبل ادامه دهید.
قبل از اضافه کردن سیب زمینی به تابه، بعد از اضافه کردن پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی به تابه، نصف فنجان آب اضافه کنید. سپس به مدت 30 دقیقه در قابلمه را میبندید تا آب آن گرفته شود و گوشت کاملا بپزد.