فوت و فن راتاتویی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن راتاتوییو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر راتاتویی
راتاتویی، غذای بی نظیر و خوشمزه که یکی از محبوب ترین غذاهای رژیمی در جهان به شمار می رود، تجربه ای فراموش نشدنی را برای دوستداران غذاهای فرانسوی فراهم می کند. این غذای سبک و کم کالری با طعمی منحصربفرد در رتبه های برتر غذاهای بین المللی قرار گرفته است. راتاتویی که به راحتی در خانه تهیه می شود، علاوه بر طعم، فواید زیادی برای سلامتی دارد، به خصوص اینکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. برای کسانی که می خواهند دستور پخت اولیه و دقیق راتاتویی را یاد بگیرند، خواندن این مقاله تا انتها توصیه می شود. راتاتویی که یادآور بهترین طعم ها و عطرها است، خاطرات خوبی را برای شما به ارمغان می آورد.
مواد لازم برای تهیه راتاتویی
بادمجان
کدو تنبل 1 عدد
1 عدد پیاز
2 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه راتاتویی
برای ایجاد یک سس خوشمزه که طعم خوبی به راتاتوئی می دهد، زمان و توجه زیادی صرف کنید. پوره گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز خرد شده، کمی روغن زیتون، فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع و ریحان را با هم مخلوط کرده و با تفت دادن سس مورد نظرتان درست می شود.
بعد از آماده شدن سس روی سبزیجات خرد شده نمک بپاشید و سپس سس را ته ظرف بریزید و سبزیجات را داخل آن بریزید.
اطمینان حاصل کنید که سبزیجات در ظرف بسته بندی شده اند و آنها را آزادانه با روغن زیتون بمالید.
برای تهیه راتاتویی باید از فر استفاده کنید. ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از قرار دادن آن در فر، ظرف را با درب بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج شود.
بعد از پخت درب آن را بردارید و اگر سبزیجات نرم شدند فر گریل را روشن کنید تا سطح سبزی ها کمی قهوه ای شود.
هنر راتاتویی
برای تهیه یک راتاتویی فوق العاده به استفاده از مواد تازه و با کیفیت توجه زیادی داشته باشید، زیرا این مواد بر کیفیت نهایی غذا تاثیر می گذارند.
استفاده از روغن های خوراکی و سالم مانند ذرت، کانولا یا روغن کنجد می تواند به سالم تر و خوشمزه تر شدن غذا کمک کند. یکی از این روغن ها را برای تهیه راتاتویی انتخاب کنید.
در حالی که برخی افراد ترجیح می دهند از پوره گوجه فرنگی استفاده کنند، بهتر است برای این غذا از گوجه فرنگی تازه استفاده کنند.
قبل از پختن بادمجان ها، نمک بپاشید تا تلخی آن از بین برود و طعم بهتری پیدا کند.
برای جذابیت و رنگ دادن به راتاتویی بهتر است از فلفل های متنوع استفاده کنید که هم طعم مطبوعی دارند و هم ظاهر دلپذیری دارند.
استفاده از سیر تازه در راتاتویی نیز برای دادن طعم فوق العاده و منحصر به فرد به غذا توصیه می شود.