آشپزی

فوت و فن رولت مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن رولت مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر رول مرغ

هنر رول مرغ و راز خوشمزه رول مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

رولت مرغ یک غذای خوشمزه و مناسب برای هر مهمانی است که جایگاه ویژه ای در منوی بین المللی به خود اختصاص داده است. این غذا با طعمی دلپذیر و جذاب برای سرو در هر جشن و مهمانی فوق العاده مناسب است. رول مرغ هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذای زیبا استفاده می شود. با وجود نام نسبتاً پیچیده آن، تهیه رول مرغ کاری بسیار آسان است. بنابراین، در این مقاله به یک روش ساده برای تهیه رول مرغ می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه رول مرغ

فیله و پای مرغ، نسبت پا به سینه بدون استخوان 2:1 بهتر است. یعنی 2 ران و یک سینه.

برای جلوگیری از خشک شدن رول، 50 گرم.

1 تا 2 عدد پیاز بسته به اندازه پیاز.

سیر، 3 حبه.

بربری، 3 قاشق غذاخوری.

جعفری، 3 قاشق غذاخوری.

پودر سوخاری یا پودر نان 3 قاشق غذاخوری.

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم.

زعفران آب پز به میزان لازم.

هویج آب پز 1-2 عدد.

تخم مرغ، یک عدد

آجیل به میزان دلخواه.

پودر فلفل سیاه و گوجه فرنگی به میزان دلخواه.

مواد لازم برای تهیه سس رول مرغ

1 عدد پیاز

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری.

در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ.

2 فنجان آب جوش.

ادویه (نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه) به میزان لازم.

زعفران آب پز به مقدار کافی و مطلوب.

طرز تهیه رول مرغ

برای تهیه رول مرغ ابتدا سینه و پای مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. این برش ها را همراه با دم در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و دو بار چرخ کنید تا کاملا مخلوط شوند.

پیاز و سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.

ادویه ها، زعفران پخته شده و آرد سوخاری را به همراه سیر و پیاز رنده شده به مخلوط گوشت اضافه کنید و با دست ورز دهید تا مخلوط یکدست شود.

یک ورقه پلاستیکی را روی سطح کار خود پهن کرده و آن را چرب کنید، سپس خمیر رول را روی پلاستیک قرار دهید و با دست های چرب آن را به صورت ورقه ای صاف کنید.

زرشک و جعفری خرد شده را روی رول پخش کنید و در صورت تمایل گردوی آسیاب شده را اضافه کنید.

هویج پخته شده را در وسط مخلوط قرار دهید و مخلوط را با پلاستیک دور هویج بپیچید. رول را یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد خود را بگیرد.

در حالی که رول در یخچال است، سس را آماده کنید. پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کرده یا رنده می کنیم و در تابه نچسب سرخ می کنیم.

وقتی پیازها نرم و شفاف شدند، ادویه ها، رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کند.

سپس آب جوش را به سس اضافه کنید و اجازه دهید سس یکدست شود. سپس رول را از یخچال خارج کرده و در تابه دیگری سرخ کنید.

در آخر سس آماده شده را روی رول بریزید و آبلیمو و دارچین و زعفران را به آن اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید. رول را بپزید تا کاملا پخته شود.

طرز تهیه رول مرغ در فر

وقتی رول مرغ آماده شد آن را در ظرف مخصوص سرو منتقل کرده و به دلخواه با تزیینات تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا