فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
سالاد پاستا با پنکه و ماهی تن
سالاد با ماکارونی و پنکه با ماهی تن و راز طعم سالاد ماکارونی با ماهی تن خانه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد ماکارونی در مهمانی ها و مجالس طرفداران زیادی دارد و با موادی مانند مرغ، سوسیس و ژامبون به راحتی درست می شود. با این حال، یک تنوع از این سالاد تن نه تنها به راحتی تهیه می شود، بلکه طعم بی نظیری به آن می بخشد.
به علاقه مندان به نوآوری در آشپزی و تجربه سالاد ماکارونی با طعمی جدید و متفاوت، توصیه می شود برای آموزش دستور پخت ساده و سریع سالاد ماکارونی بدون مرغ و سوسیس، این قسمت آموزش آشپزی را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با ماهی تن
300 گرم پاستا فرمی
ماهی تن 1 عدد 180 گرم
ذرت 100 گرم
نخود 100 گرم
خیار شور 100 گرم
جعفری 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل به اندازه کافی
آویشن و روغن زیتون به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماهی تن
در قابلمه ای آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.
یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید.
پاستا را در قابلمه بریزید و بگذارید 7 تا 10 دقیقه بپزد.
پس از پخته شدن، ماکارونی را آبکش کنید و زیر آب سرد بگذارید تا خنک شود.
برای پخت ماهی تن، آن را در قابلمه آب جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
نخود و ذرت را جداگانه آماده کنید.
ترشی را به صورت مکعبی یا برش های کوچک به دلخواه برش دهید.
پس از پخته شدن ماهی تن، آن را از قوطی خارج کرده و به ظرفی منتقل کنید.
ماکارونی، نخود و ذرت را به ماهی اضافه کنید و هم بزنید.
خیارشور و جعفری خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه کوچک سس مایونز، آب لیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید.
این سس را به مخلوط سالاد اضافه کنید و با چاشنی هایی از جمله نمک، فلفل و آویشن مزه دار کنید.
مخلوط سالاد را به آرامی بریزید تا سس به طور مساوی با مواد باقی مانده مخلوط شود.
روی سالاد را با فویل یا سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
بعد از این مدت، سالاد ماکارونی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده، تزئین و سرو کنید.
سالاد پاستا با پنکه و ماهی تن
جایگزینی شوید خشک به جای جعفری تازه نیز انتخاب خوبی برای این سالاد است.
گاهی اوقات کاهوی خرد شده به دستور سالاد ماکارونی تن اضافه می شود.
برای تهیه نسخه سالمتر سالاد ماکارونی، توصیه میشود به جای مایونز یا ماست، از روغن زیتون به عنوان جایگزین استفاده کنید.
اضافه کردن زردچوبه به آبی که پاستا در آن پخته می شود رنگ جذابی به پاستا می دهد.
انواع مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی
شوید و سبزیجات تازه: اضافه کردن شوید یا سایر سبزیجات تازه به سالاد ماکارونی و تن، آن را خوشمزه تر می کند. کاهو نیز یک گزینه دلچسب برای افزودن به سالاد است. همچنین افزودن سیب زمینی به این مخلوط طعمی بی نظیر می بخشد.
تخم مرغ آب پز شده: اضافه کردن تخم مرغ آب پز خرد شده به ماکارونی و سالاد تن انتخابی عالی است. برای این کار، دو عدد تخم مرغ آب پز را برش داده و به مخلوط سالاد اضافه کنید.
پاستا در اشکال مختلف: استفاده از انواع پاستا در اشکال مختلف مانند پاستا آرنجی، روتینی و فوسیلی طعم و شکل جذابی به سالاد می بخشد.
سوسیس و کالباس: افزودن سوسیس و کالباس به سالاد ماکارونی طعم های متنوعی ایجاد می کند.
مرغ: گنجاندن مرغ به عنوان یک انتخاب سالم، این سالاد ماکارونی را خاص و خوشمزه می کند.
لوبیا: نفس تازه ای به سالاد ماکارونی با افزودن انواع لوبیا، آن را زیباتر و مغذی تر می کند. سالاد ماکارونی تن و لوبیا چیتی یک دستور پخت محبوب است، اگرچه افزودن لوبیا سفید نیز در بین طرفداران سالاد ماکارونی محبوبیت دارد.