فوت و فن سالاد هویج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد هویجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
لگ و پنکه برای سالاد هویج
لگ و پنکه برای سالاد هویج راز خوشمزه سالاد هویج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد هویج با طعم های فراوان و دلپذیر خود در مناطق مختلف دنیا به روش های مختلفی تهیه می شود. در این مقاله هدف ما ارائه چندین دستورالعمل مختلف برای تهیه این نوع سالاد است تا بتوانید از تنوع آن بهره ببرید.
عناصر
هویج رنده شده 3 فنجان
کشمش 1 لیوان
گردو ½ فنجان
½ فنجان ماست یونانی
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق چایخوری آب لیمو
خردل، نمک و فلفل به مقدار کافی
نحوه تهیه آن
ابتدا هویج ها را شسته و با پوست کن پوست آن ها را می گیریم. سپس هویج ها را روی رنده درشت یا ورقه های نازک خرد می کنیم.
گردوها را از پوست بیرون می آوریم و در هاون می کوبیم و دو نیم می کنیم. در همان زمان شروع به تهیه سس سالاد می کنیم. ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و ماست را داخل آن می ریزیم.
در مرحله بعد، ماست یونانی را با چنگال خوب مخلوط کنید، سپس سس مایونز را اضافه کنید و دوباره با چنگال هم بزنید تا سس با ماست یکدست شود.
آب لیمو، خردل، نمک و فلفل را به مخلوط سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. کشمش ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
در مرحله بعد یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، هویج و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم و کشمش را به مخلوط اضافه می کنیم و همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
در آخر سس تمام شده را روی مخلوط هویج بریزید و دوباره همه مواد را خوب مخلوط کنید. سپس سالاد هویج را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم ها خوب با هم مخلوط شوند.
مواد لازم برای سالاد هویج و الویه
هویج (400 گرم)
روغن زیتون (سه قاشق غذاخوری)
سرکه سفید (سه قاشق غذاخوری)
زیتون سبز (200 گرم)
زیتون سیاه (100 گرم)
پونه کوهی (یک قاشق غذاخوری)
سیر له شده (چهار حبه)
آب، جعفری و نمک (به میزان لازم)
طرز تهیه سالاد هویج و الویه
برای تهیه این سالاد خوشمزه و ساده، اولین قدم پوست کندن، شستن و آب پز کردن هویج است. در حالی که هویج در حال پختن است، سیر را پوست بگیرید و به ورقه های نازک برش دهید. برای تهیه سس سالاد، آب جعفری، سرکه، نمک و پونه کوهی را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
هویج ها را بعد از جوشاندن و خنک شدن به صورت حلقه ای برش می دهیم. در یک کاسه سالاد، هویج، سیر خرد شده، زیتون سیاه و سبز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در پایان سس تمام شده را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. سالاد را با برگ جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد هویج و آناناس
هویج رنده شده (یک فنجان)
کمپوت آناناس (نصف فنجان)
کشمش (دو قاشق غذاخوری)
ماست کم چرب (1/4 فنجان)
شکر (اختیاری)
طرز تهیه سالاد هویج و آناناس
ابتدا هویج ها را روی رنده درشت خرد کنید. آناناس ها را از قوطی باز کرده و ریز خرد کنید. سپس ماست را در ظرف مناسبی بریزید و همه مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قبل از سرو، سالاد را برای مدتی در یخچال بگذارید تا کشمش کاملا نرم شود و طعم آن با هم مخلوط شود.