فوت و فن سالاد کاهو و هویج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد کاهو و هویجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
ساق و فن سالاد کاهو و هویج
ساق و فن سالاد کاهو و هویج راز خوشمزه سالاد کاهو و هویج در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد کاهو معمولا با کلم سفید یا کلم قرمز و هویج درست می شود. اما با توجه به فصل و مواد موجود می توانید انواع مختلفی از این سالاد را تهیه کنید. از آنجایی که این سالاد بدون سس مایونز تهیه می شود و در آن از روغن زیتون و سرکه یا آب لیمو استفاده می شود، گزینه ای سالم محسوب می شود. اگر می خواهید از آن به عنوان غذا استفاده کنید، می توانید بسته به ذائقه شخصی خود مقداری کنسرو ذرت یا سیب زمینی تفت داده شده، گردوی آسیاب شده یا کنجد اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو، هویج و تربچه
کاهو: 2 عدد
هویج: 3 عدد
تربچه: 240 گرم
پیاز قرمز: 1 عدد کوچک
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت: 1 قاشق چایخوری
فلفل: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد کاهو، هویج و تربچه
ابتدا هویج ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. سپس برگ های کاهو را جدا کرده و با دقت بشویید تا آب زیادی از آن گرفته شود.
تربچه ها را به صورت دایره های نازک برش دهید. فلفل تازه را نیز چرخ کرده و پیاز را حلقه حلقه کنید.
سپس برگ های کاهو را برش داده و یک کاسه بزرگ آماده کنید. تمام مواد را در ظرفی بریزید و به آرامی مخلوط کنید. نمک، فلفل و سرکه را به سالاد اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
در نهایت سالاد را با روغن زیتون آغشته کنید و سالاد آماده سرو است.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو و هویج
کاهو 1 عدد
1/4 کلم سفید
1/4 کلم قرمز
2 عدد هویج
2 عدد گوجه فرنگی
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
2 عدد خیار
آب لیمو به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کاهو و هویج
ابتدا برگ های کاهو و کلم را جدا کرده و با دقت بشویید و تمیز کنید. سپس کاهو، کلم سفید و قرمز را به ورقه های کوچک برش دهید. همچنین هویج را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید یا رنده کنید. گوجه فرنگی و خیار را به صورت حلقه ای خرد کنید. حالا همه مواد را با هم بچینید. برای تزیین سالاد می توانید از زیتون های سبز، سیاه یا قرمز نیز استفاده کنید. سالاد را با سس مناسب ترکیب کرده و سرو کنید.