آشپزی

فوت و فن سالاد کنگر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد کنگرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سالاد کنگر

هنر و هنر سالاد کنگر راز یک سالاد خوشمزه خانگی کنگر فرنگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد کنگر فرنگی یک انتخاب سالم و مغذی برای رژیم غذایی شماست و به راحتی می تواند به رژیم غذایی روزانه شما اضافه شود. این سالاد با طعم بی نظیر و خاصی که دارد هم برای شام و هم به عنوان یک دسر خوشمزه قابل استفاده است. سالاد کنگر فرنگی بسیار کم کالری است و برای کسانی که به دنبال یک رژیم غذایی موثر هستند گزینه بسیار خوبی است. علاوه بر این، این سالاد می تواند نیاز بدن به ویتامین ها را برطرف کند و نقش موثری در فرآیند چربی سوزی داشته باشد. بنابراین افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم و موثر هستند باید به مصرف غذاهایی توجه کنند که هم بدن را تقویت می کند و هم به چربی سوزی کمک می کند.

عناصر

کنگر سرخ شده 500 گرم

مرغ آب پز و رنده شده 500 گرم

قارچ پخته شده 250 گرم

فلفل قرمز به اندازه سه پیاز

سیر 3 حبه

سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

ماست 6 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، پول فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه آن

برای تهیه این سالاد خوشمزه، اولین قدم شستن و خرد کردن میگو است. آنها را بجوشانید تا نرم شوند.

سپس کنگره آب پز را در کره تفت می دهیم.

برای تهیه مرغ تکه های مرغ را با ادویه و زعفران می پزیم و بعد از پخت به صورت ریش برش می زنیم.

قارچ ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید و در روغن تفت دهید تا آب آن ها خارج شود. اضافه کردن آب لیمو به قارچ ها از قهوه ای شدن آن ها جلوگیری می کند.

پیاز و سیر را خرد کرده و تفت دهید و کمی زردچوبه اضافه کنید.

در نهایت تمام مواد پخته شده را با ماست، سس مایونز و ادویه ها در ظرفی مخلوط کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم آن گرفته شود. این سالاد را می توان به تنهایی یا در نان باگت سرو کرد.

هنر سالاد کنگر

هنگام تهیه این سالاد، می توان مواد جایگزین را انتخاب کرد. به عنوان مثال، به جای ماست، می توانید از سرکه بالزامیک یا فقط آب لیمو برای طعم دادن به سالاد استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا