آشپزی

فوت و فن ساندویچ رست بیف در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ساندویچ رست بیفو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

ساندویچ پای کباب بیف و فن

ساندویچ رست بیف راز خوشمزه ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ساندویچ رست بیف که با طعم دلپذیر خود در منوی بسیاری از رستوران ها وجود دارد، ریشه عمیقی در فرهنگ غذایی انگلستان دارد، جایی که تهیه گوشت در فر بسیار رایج است. این ساندویچ که با برش های نازک گوشت گاو درست می شود، در شمال ماساچوست محبوب است، جایی که گفته می شود برای اولین بار توسط ساکنان آن در سال 1951 اختراع شد. ساندویچ رست بیف را می توان روی یک نان گرد یا ساده سرو کرد و اغلب با رویه هایی مانند روی آن عرضه می شود. سس مایونز یا پنیر آمریکایی و می توان آن را گرم یا سرد مصرف کرد.

مواد لازم برای ساندویچ رست بیف

350 گرم گوشت گاو

1 عدد پیاز

قارچ 250 گرم

پنیر ورقه ای به میزان لازم

کاهو خرد شده به میزان لازم

سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری

نان ساندویچ به میزان لازم

نمک و فلفل، پودر سیر، کاری، رزماری، آویشن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

برای تهیه ساندویچ رست بیف ابتدا گوشت گوسفند را به قطعات کوچک برش می دهیم و سپس در تابه ای با کمی روغن بدون افزودن مواد دیگر سرخ می کنیم تا تکه های گوشت روی سطح آن تفت داده شود. وقتی آب گوشت خارج شد، پیاز خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. در مرحله بعد انواع ادویه ها از جمله پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، کاری و پودر سیر را به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مقداری آب جوش به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد تا سس غلیظ و گوشت های پخته به دست آید. گوشت را از سس خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

قارچ ها را تمیز کرده، برش دهید و با آبلیموی تازه مزه دار کنید تا تغییر رنگ ندهند. سپس قارچ ها را در تابه داغ تفت دهید و بعد از چند دقیقه گوشت رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مخلوط شوند. مراقب باشید که گوشت را زیاد نپزید تا خشک نشود و آب گوشت از بین نرود. در آخر سس آبگوشت را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به شکل دلخواه در بیاید و کمی نمک اضافه کنید. رست بیف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

نان ساندویچی را آماده کرده و سس فرانسوی را روی آن بمالید و مقداری برش های کاهو و پنیر خرد شده به آن اضافه کنید و مخلوط رست بیف آماده شده را روی نان قرار دهید. ساندویچ را چند دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر خوب آب شود سپس آماده سرو است.

ساندویچ پای کباب بیف و فن

برای تنوع بخشیدن به محتویات ساندویچ، مطلوب است که از حلقه های گوجه فرنگی یا چیپس به عنوان گزینه استفاده کنید. برای اینکه طعمی متمایز و خاص به رست بیف بدهد، توصیه می شود مقداری گشنیز و ریحان خشک به مخلوط گوشت اضافه کنید که طعم ایتالیایی به ساندویچ می دهد. از نگهداری طولانی مدت ساندویچ در فر خودداری کنید تا زیاد خشک نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا