آشپزی

فوت و فن سس تارتار در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سس تارتارو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سس تارتار

هنر سس تارتار و راز سس تارتار خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سس تارتار یک سس سفید غلیظ است که پایه اصلی آن سس مایونز است. این سس با افزودن موادی مانند خیارشور، پیاز، جعفری، ترخون، کیپر، آبلیمو و ادویه های مختلف درست می شود.

استفاده از سس تارتار

سس تارتار معمولاً به عنوان غذای جانبی برای غذاهای دریایی مانند ماهی سرخ شده و میگو سرو می شود. از این سس می توانید برای طعم دادن به ساندویچ، سیب زمینی سرخ کرده و انواع سالاد نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

سس مایونز: 150 گرم

خیارشور: 100 گرم

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری

شکر: ½ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس تارتار

ترشی را ریز خرد کنید.

جعفری را نیز خرد کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

سس را به مدت یک ساعت سرد کنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار پیاز و سیر

سس مایونز: 150 گرم

خیارشور: 100 گرم

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری

شکر: ½ قاشق چایخوری

سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس تارتار پیاز و سیر

خیارشور، پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

سس را به مدت یک ساعت سرد کنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

هنر سس تارتار

می توانید به جای آب لیموی تازه از آب لیموی بطری شده استفاده کنید.

اگر سس تارتار تند دوست دارید، می توانید مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

این سس را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا