آشپزی

فوت و فن سمبوسه مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سمبوسه مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ساموسای مرغ

هنر سمبوسه مرغ و راز سمبوسه مرغ خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

Sambose یک غذای همه کاره با طعم های مختلف است. رایج ترین انواع آن عبارتند از سمبوسه پیتزا، سمبوسه گوشتی و قارچی و سمبوسه بندری که در جنوب ایران رایج است. این غذای خوشمزه اغلب به عنوان پیش غذا با انواع سس ها و دیپ های خوش طعم و یا به عنوان یک غذای سبک در هنگام شام یا به عنوان پیش غذا استفاده می شود. به همین دلیل می توانید با ترکیب ادویه ها و طعم های مختلف سمبوسه را به سلیقه خود تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه سمبوسه مرغ را به عنوان یکی از گزینه های طعم ارائه می کنیم.

محصولات لازم برای تهیه سمبوسه مرغ

گوشت چرخ کرده مرغ 500 گرم

2 عدد پیاز متوسط

مقدار روغن لازم برای سرخ کردن

زنجبیل له شده 2 قاشق چایخوری

سیر له شده 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1.2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری

2 عدد فلفل سبز

نان را در صورت نیاز بشویید

طرز تهیه سمبوسه مرغ

ابتدا برای تهیه محتویات سمبوسه، پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. تابه ای را روی اجاق بگذارید و بعد از گرم شدن حدود دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و رنگ آن تغییر کند. وقتی پیاز طلایی شد سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

مرغ چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و بپزید تا تغییر رنگ دهد که معمولاً سه تا چهار دقیقه طول می کشد. پس از تفت دادن مرغ، ادویه هایی مانند پودر چیلی، پودر فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید.

در مرحله بعدی تهیه سمبوسه مرغ، پوره گوجه فرنگی را به محتویات تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و پاستا را دو دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر و رنگ دلپذیری پیدا کند. در آخر فلفل قرمز سبز و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این افزودنی ها باید به سمبوسه طعم دهند و نیازی به پختن ندارند. بعد از اضافه کردن ادویه ها، مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شوند.

برای تهیه سمسا، خمیر لواش یا رشته را به صورت نوارهای 20×5 سانتی متری برش بزنید و روی سطح صافی قرار دهید. در یک طرف خمیر یک مثلث را تا کنید تا فضایی برای فیلینگ ایجاد شود. حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید و به تا زدن ادامه دهید. برای بستن خمیر، مقدار اضافی آن را مرطوب کنید تا چسبناک شود. با این مقدار محصول حدود 20 عدد سمبوسه تهیه می شود.

برای سرخ کردن سمبوسه، تابه را روی اجاق گاز گرم کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. وقتی روغن به دمای مناسب رسید سمبوسه های آماده شده را در روغن قرار دهید. مطمئن شوید که سمبوسه به خوبی در روغن شناور است تا به طور یکنواخت سرخ شود. سمبوسه ها را هر چند دقیقه یکبار برگردانید تا هر دو طرف آن خوب سرخ شود. سمبوسه ها را بعد از اینکه به اندازه کافی سرخ شدند روی حوله ای که ته سینی قرار داده ایم و با فاصله از همدیگر چیده می شوند تا چربی اضافی آن گرفته شود. برای ترد ماندن سمبوسه ها آن ها را داغ و روی هم نچینید، چون ممکن است نرم و خمیری شوند. پس از سرد شدن سمبوسه ها را در ظرف سرو بریزید و با سس دلخواه سرو کنید.

هنر ساموسای مرغ

هنگام سرخ کردن سمبوسه مرغ دقت کنید که دمای روغن زیاد نباشد. زیرا حرارت زیاد باعث سوختن بالای سمسا شده و فرصتی برای پخت کامل و ترد شدن محتویات باقی نمی گذارد. با توجه به اینکه دمای روغن در هنگام سرخ کردن زیاد می شود، توصیه می شود به جای استفاده از روغن معمولی یا کره از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود.

اگر می خواهید محتویات سمبوسه را از قبل تهیه کنید، می توانید آن را تا هشت ساعت در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید. اگر به خمیر لواش یا رشته دسترسی ندارید می توانید با آرد و آب و روغن خمیری شبیه به خمیر پیراشکی درست کنید و سمبوسه ها را داخل آن بپیچید.

برای اینکه سمبوسه برای مدت طولانی تری تازه و ترد بماند، می توانید آن را در فویل آلومینیومی بپیچید. اگر قرار است فقط چند ساعت نگهداری شوند، بهتر است در محیط گرم مانند بخاری داخل فر قرار دهید.

توصیه می شود سمبوسه مرغ بیش از سه روز در یخچال نگهداری نشود و سریع مصرف شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا