آشپزی

فوت و فن سمبوسه گوشت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سمبوسه گوشتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سمبوسه گوشتی

هنر سمبوسه گوشتی راز سمبوسه گوشتی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب و نوستالژیک در بین ما ایرانی هاست که نه تنها در مناطق جنوبی ایران بلکه در اقصی نقاط کشور طرفداران زیادی دارد. بسیاری از ما خاطرات خوبی از سمبوسه های تند و ترد داریم که در کودکی در مدرسه یا خیابان خورده اند. حتی شاید برخی از ما سمبوسه را به روش سنتی آبادانی در خانه تهیه کرده باشیم و از خوردن آن در کنار خانواده لذت برده باشیم. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه گوشتی ساده و خانگی را به شما آموزش می دهیم. تهیه این غذای خوشمزه نیاز به محصولاتی دارد که در اکثر خانه ها موجود است و تهیه آن زمان زیادی را نمی گیرد. همچنین می توانید سمبوسه ها را بپیچید و در فریزر نگهداری کنید تا برای روزهایی که زمان کافی برای پخت ندارید، غذای نیمه آماده داشته باشید. اگر به دنبال دستور تهیه سمبوسه گوشتی با طعم بدیع و خوشمزه هستید، این مطلب را تا انتها بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشتی

نان را در صورت نیاز بشویید

250 گرم گوشت چرخ کرده

3 عدد سیب زمینی متوسط

یک سر بزرگ پیاز سفید

فلفل سبز تند یا شیرین 4 عدد

1 دسته جعفری تازه

یک فنجان رب گوجه فرنگی

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

جعفری، شوید و تره فرنگی به میزان لازم

نصف فنجان آب لیمو

پارمزان، یک سوم فنجان

حبه سیر

نصف فنجان سس کچاپ

یک قاشق غذاخوری سرکه

طرز تهیه سمبوسه با گوشت

سمبوسه این پیش غذای پرطرفدار و خاطره انگیز در سراسر ایران از شهرهای جنوبی گرفته تا سایر نقاط کشور طرفداران زیادی دارد. بسیاری از ما سمبوسه‌های ترد و تند دوران کودکی‌مان را به خوبی به یاد داریم، چه آن‌هایی که در مدرسه درست می‌کردیم یا از غرفه‌های کوچک شهر و چه آن‌هایی که در خانه به سبک سنتی آبادانی درست می‌کردیم و در کنار مردم عزیزمان میل می‌کردیم. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سمبوسه با گوشت آسان و خانگی را ارائه کنیم که برای هر خانواده ای قابل دسترس است و تهیه آن به زمان زیادی نیاز ندارد. همچنین می توانید سمبوسه درست کنید و در فریزر نگهداری کنید تا در روزهای شلوغ به عنوان غذای آماده استفاده کنید. اگر علاقه مند به تجربه طعم بدیع و مطبوع سمبوسه گوشتی هستید، خواندن این مطلب را تا انتها به شما توصیه می کنیم.

در حالی که بسیاری از انواع سمبوسه در ایران با مواد گیاهی مانند سیب زمینی تهیه می شوند، سمبوسه های گوشتی از گوشت چرخ کرده پخته استفاده می کنند. بنابراین در استفاده از گوشت باید مراقب باشید. انتخاب گوشت بستگی به ذائقه شخصی شما دارد، گوشت بره و گاو گزینه های خوبی هستند، البته گوشت گاو چربی کمتری دارد. بسیاری ترجیح می دهند از ترکیب این دو نوع گوشت برای تهیه غذاهایی مانند سمبوسه استفاده کنند که در آن گوشت همراه با سبزیجات سرخ می شود.

پیاز را به سلیقه خود خرد یا رنده کنید و در تابه ای روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. توصیه می شود از حداقل روغن برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید تا از اضافه شدن چربی اضافی به سمبوسه جلوگیری شود. وقتی پیازها نرم شدند و کمی تغییر رنگ دادند (حدود یکی دو دقیقه)، گوشت را اضافه کنید و با کفگیر چوبی یا سیلیکونی خوب هم بزنید تا گوشت خوب جدا شود و هنگام سرو به طور یکنواخت مخلوط شود. نمک، فلفل و زردچوبه را به این مخلوط گوشت اضافه کنید.

بعد از پنج دقیقه سیب زمینی های ریز خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید. گوشت و سیب زمینی باید حدود ده تا پانزده دقیقه با هم بپزند. روش دیگر تهیه سمبوسه با گوشت این است که ابتدا سیب زمینی ها را جداگانه بجوشانید و در آب جوش به مخلوط گوشت اضافه کنید. اگر به قارچ دسترسی دارید، می توانید سمبوسه گوشتی و قارچی را با مواد مشابه ترکیب کنید.

بعد از پخته شدن سیب زمینی ها حرارت را زیاد کنید و پوره گوجه فرنگی و فلفل های ریز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. اگر فلفل سبز شما تند است، مراقب باشید از پودر فلفل سیاه استفاده کنید. این مخلوط را ده دقیقه دیگر روی حرارت متوسط ​​بپزید و بعد از اینکه آب آن کشیده شد مواد را از روی حرارت بردارید. برای اینکه سمبوسه خیس نشود، مواد گوشتی باید تا حد امکان خشک باشد.

برای بسته بندی سمبوسه، نان پیتا دستگاه نان انتخابی عالی است. با دو نان متوسط ​​می توانید حدود هشت سمبوسه بزرگ درست کنید. اگر قصد دارید سمبوسه بیشتری درست کنید، تعداد نان ها را افزایش دهید. نان پیتا را به شکل مستطیل پهن کنید و به هفت یا هشت قسمت تقسیم کنید. برش های پهن تر سمبوسه بزرگ تری می سازند. به تعداد لازم ورقه های لواش آماده کنید و کنار بگذارید.

قسمت پیچیدن سمبوسه شاید برای بعضی ها کمی سخت باشد اما با کمی تمرکز و حوصله می توانید به راحتی این کار را انجام دهید و سمبوسه های زیبا و یکدست درست کنید. نکته مهم در این مرحله این است که همه مارشمالوها یک اندازه باشند. بنابراین ابتدا نان های نامنظم یا اضافی را مرتب کنید.

سپس تمام اسفنج ها را به صورت طولی روی یک سینی یا سطح صاف بچینید. دو یا سه قاشق از مخلوط سمبوسه خوب سرد شده را کف هر رول نان بریزید و مانند شکل به شکل مثلث در بیاورید. در واقع هر قسمت مثلثی نان یک لایه سمبوسه خواهد بود. در نهایت قسمت اضافی نان را با انگشت کمی مرطوب شده داخل سمسا فشار دهید. حالا سمبوسه شما آماده سرخ شدن است.

آخرین مرحله برای تهیه سمبوسه سرخ کردن آن است. توجه داشته باشید که تمام مواد سمبوسه از قبل پخته شده و هدف از سرخ کردن فقط ایجاد بافت ترد و گرم کردن آن است نه پختن مجدد آن. بنابراین نیازی به استفاده از روغن زیاد نیست و نباید سمبوسه را زیاد سرخ کنید. در واقع، بر خلاف تصور عمومی، لازم نیست سمبوسه را به طور کامل در روغن فرو کنید.

روغن را در تابه داغ کنید و سمبوسه ها را دو تا سه دقیقه از هر طرف سرخ کنید. وقتی رنگ نان کمی طلایی شد (نه قهوه ای) سمبوسه ها را بردارید و کره را با دستمال کاغذی بردارید. حالا سمبوسه های گوشتی شما به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذای اصلی آماده سرو هستند.

با موادی که در خانه دارید می توانید چند سس خوشمزه برای همراهی سمبوسه درست کنید. به عنوان مثال، با ترکیب گیاهان معطر مانند جعفری، شوید و تره فرنگی تازه با سیر و پنیر پارمزان یک سس معطر درست کنید.

هنر سمبوسه

برای افزایش طعم سمبوسه و دادن حس تند به آن، یک راه حل خوب این است که فلفل سبز را خرد کرده و به مخلوط داخلی اضافه کنید. این باعث می شود طعم سمبوسه تندتر و دلچسب تر شود. استفاده از سبزیجات تازه را برای تهیه سمبوسه با طعم استثنایی فراموش نکنید. زیرا این سبزیجات طعم طبیعی به سمبوسه می دهند. همچنین دقت در دمای شعله گاز برای جلوگیری از سوختن و از بین رفتن ظاهر زیبای سمبوسه ضروری است. پس دقت کنید که حرارت متعادل باشد و سمبوسه را به آرامی و با احتیاط سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا