آشپزی

فوت و فن سوسیس در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوسیسو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

ساق سوسیس و پنکه

ساق سوسیس و پنکه راز سوسیس خوشمزه و نکاتی در مورد پخت سوسیس و کالباس خانه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر از مصرف سوسیس آماده به دلیل نگرانی از سلامت آن اجتناب می کنید، این مقاله نشان می دهد که چگونه می توانید سوسیس خانگی را با مواد سالم و با کیفیت درست کنید. تاریخچه تولید سوسیس به 500 سال قبل از میلاد برمی گردد، زمانی که مردم یونان باستان گوشت را با سیر و ادویه های مختلف می کوبیدند و غذاهایی شبیه سوسیس تهیه می کردند. با استفاده از دستور تهیه سوسیس خانگی می توانید طعم و کیفیت بهتری داشته باشید و با اطمینان بیشتری از مواد استفاده کنید.

سوسیس که نوعی فرآورده گوشتی فست فود است در کارخانه های مختلف تولید و عرضه می شود. اما بسیاری از خانواده ها ترجیح می دهند این فرآورده گوشتی را در خانه تهیه کنند تا بتوانند مواد و شرایط تهیه سوسیس را کاملاً کنترل کنند. سوسیس به عنوان یک ماده مهم در غذاهای مختلف مانند شراب پورت، پیراشکی، پیتزا، هات داگ و غیره شناخته می شود. دانستن طرز تهیه سوسیس خانگی به شما در تهیه این غذاها کمک می کند.

مواد لازم برای تهیه سوسیس

گوشت گاو یا مرغ بدون استخوان: 600 گرم

سیر: 3 حبه (رنده شده)

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

پودر نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

پودر شیر: 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 1 عدد

کره مایع: یک سوم فنجان

سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری

پوشش سوسیس: حدود 2 متر

آب یخ: سه چهارم فنجان

ادویه های مورد نیاز برای تهیه سوسیس

نمک: 1 قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری

پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری

دارچین: نصف قاشق غذاخوری

آویشن: نصف قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری

پودر هل: یک سوم قاشق چایخوری

پودر جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری

پودر گشنیز: نصف قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

پودر میخک: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس خانگی

برای تهیه سوسیس خانگی ابتدا مرغ یا گوشت گاو بدون استخوان را دو یا سه بار چرخ کنید تا نرم و یکدست شود.

سپس گوشت را در ظرف دربسته گذاشته و چهار ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از چهار ساعت گوشت را از یخچال خارج کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. دقت کنید که تخم مرغ هم دمای گوشت باشد و همزمان با گوشت اضافه کنید. بهتر است تخم مرغ را همزمان با گوشت از یخچال خارج کنید.

در مرحله بعد تمام مواد خشک شامل پودر نشاسته ذرت، پودر شیر و ادویه ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب پودری یکنواختی از مواد خشک به دست آید.

در مرحله بعد سیر و روغن را به مخلوط گوشت و تخم مرغ اضافه کنید. با استفاده از غذاساز یا همزن همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

نیمی از آب یخ و مخلوط ادویه و آرد را به مواد سوسیس اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه به هم زدن همه مواد ادامه دهید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

حالا خمیر گوشت آماده است. آن را در یک قیف بزرگ قرار دهید و با وردنه خمیر را داخل محفظه های سوسیس خانگی بریزید. سپس دو سر روکش را با استفاده از نخ گره زنی درست کنید، درست مانند سوسیس هایی که در کارخانه ها تولید می شوند.

حالا قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی آب به دمای دلخواه رسید، سوسیس های آماده را به قابلمه اضافه کنید و 45 دقیقه بپزید.

بعد از پختن سوسیس ها با ابزار مناسب (مثل ملاقه) آنها را از قابلمه خارج کرده و مستقیماً در ظرف پر از آب سرد قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

در آخر سوسیس ها را یک روز کامل در یخچال بگذارید تا طعم ادویه ها به خورد گوشت برود و سوسیس ها برای غذاهای مختلف آماده شوند.

زمان نگهداری سوسیس

در تهیه سوسیس خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود. به همین دلیل زمان نگهداری این فست فود در فریزر حداکثر یک ماه می باشد. با این حال، توصیه می کنیم سوسیس ها را در عرض یک یا دو هفته به صورت تازه و کامل مصرف کنید.

ساق سوسیس و پنکه

قبل از بستن نخ در محفظه سوسیس، آن را کاملا فشار داده و هوا دهید. این عمل باعث می شود هوا و رطوبت کمتری وارد روکش شود و میزان روغن کاری نیز کاهش یابد.

هنگام قرار دادن سوسیس و کالباس در آب جوش، این کار را با دقت و با احتیاط انجام دهید. برای جلوگیری از ورود آب به درب سوسیس ها، نمی توانید در ظرف را کاملا ببندید و سوسیس ها را با احتیاط داخل آب قرار دهید.

ترکیب مناسب آب و یخ در سوسیس خانگی و زمان پخت می تواند تاثیر بسزایی در سختی یا نرمی سوسیس ها داشته باشد. توجه داشته باشید که با تنظیم مقدار آب و یخ خمیر سوسیس می توانید آن را نرم یا سفت تر کنید.

اگر خمیر سوسیس خیلی سفت است و می خواهید نرمتر شود، می توانید کمی آب و یخ اضافه کنید. برای این کار می توانید مقداری از آب و یخ باقی مانده را به مواد اضافه کنید و سپس یک دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید. این عمل باعث می شود که آب و یخ جذب شود و خمیر سوسیس نرم شود.

همچنین هنگام پخت سوسیس و کالباس به زمان پخت آن ها دقت کنید و زمان را بیشتر از ۴۵ دقیقه نگذارید. پختن بیش از حد می تواند سوسیس ها را بیش از حد بپزد و کیفیت آنها را تحت تاثیر قرار دهد.

فراموش نکنید که گوشت را چند بار خوب چرخ کنید. این مرحله از تهیه سوسیس خانگی بسیار مهم است و باعث می شود خمیر سوسیس ساختاری یکنواخت و متراکم داشته باشد. پس سعی کنید این مرحله را دنبال کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

همچنین در ترکیب ادویه ها می توانید ذائقه خود را دنبال کنید و کمی آن را تغییر دهید. افزودن یا کاهش مقدار ادویه ها طعم سوسیس خانگی را مطابق میل شما تنظیم می کند. با آزمایش می توانید ترکیبی متناسب با سلیقه خود پیدا کنید.

راز سوسیس خوشمزه

سوسیس معمولاً در هر 100 گرم حدود 250 کالری دارد، اما میزان کالری سوسیس به طرز تهیه و نوع مواد اولیه استفاده شده در پخت آن بستگی دارد. این فرآورده گوشتی دارای مقدار قابل توجهی پروتئین است اما مقدار قابل توجهی چربی نیز دارد. بنابراین در مصرف کالباس باید این را در نظر داشته باشید و مصرف آن را با توجه به نیاز روزانه خود به میزان مناسب تنظیم کنید.

می توان سوسیس خانگی را با گوشت مرغوب و روغن سالم مانند روغن زیتون و بدون استفاده از مواد نگهدارنده مضر درست کرد. فقط باید کمی وقت بگذارید تا مواد را آماده کنید. با استفاده از دستور تهیه سوسیس خانگی می توانید این فرآورده گوشتی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خواص آن بهره ببرید. این روش به شما این امکان را می دهد که به سلامت خود توجه بیشتری داشته باشید و از مواد باکیفیت و بهداشتی استفاده کنید.

علم و فناوری سوسیس بندری سایت چاشنی سوسیس بندری چیست طرز طبخ سوسیس بندری خارج از خانه طرز تهیه چاشنی سوسیس بندری سوسیس بندری عربی سوسیس بندری چه نوع سوسیس مناسب است طرز طبخ سوسیس بندری عبادانی چاشنی سوسیس هندی

دلیل گم شدن سوسیس خانگی

اگر سوسیس خانگی شما خیلی سفت است، ممکن است به دلیل سفت بودن خمیر سوسیس باشد. اگر با چنین مشکلی مواجه شدید، می توانید با اضافه کردن مقداری آب یخ به خمیر سوسیس، آن را نرمتر کنید. برای این کار مقداری آب یخ به خمیر سوسیس اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. این عمل باعث نرمتر شدن سوسیس و بهبود فرآیند پخت می شود.

علت سفت شدن سوسیس خانگی چیست؟

دلیلی که می تواند منجر به از بین رفتن سوسیس خانگی شود، اضافه شدن بیش از حد مواد اولیه به خمیر سوسیس است. اگر متوجه شدید غلظت خمیر سوسیس بیشتر از حد دلخواه است، می توانید با افزودن کمی آب یخ به آن غلظت آن را کاهش دهید. برای این کار مقداری آب یخ به خمیر سوسیس اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. این عمل منجر به کاهش غلظت مواد موجود در سوسیس و بهبود سوسیس می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا