فوت و فن سوفله اسفناج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوفله اسفناجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر سوفله اسفناج
هنر سوفله اسفناج راز یک سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سوفله اسفناج به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سوفله های دنیا شناخته می شود. این غذای لذیذ را می توانید به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و یا به عنوان یک غذای سبک برای ناهار یا شام سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج
آرد ¼ فنجان
100 گرم کره
4 عدد تخم مرغ
پنیر پامزان 1 پیمانه
شیر سرد 1 لیوان
300 گرم اسفناج تازه
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوفله اسفناج
برای تهیه سوفله اسفناج، اولین قدم این است که اسفناج را با دقت بشویید. پس از تخلیه، اجازه دهید آب اضافی کاملا تخلیه شود. سپس اسفناج را با خردکن یا با دست روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.
کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را هم بزنید تا به سس آب شود.
زرده ها را از سفیده ها جدا کنید و سفیده ها را کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید، اسفناج و جوز هندی خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفت شود.
سفیده ها را کم کم به مخلوط اسفناج اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید سپس سس را اضافه کنید. توجه داشته باشید که هرچه هوای مخلوط بیشتر باشد سوفله تردتر می شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه را با کره چرب کنید و مخلوط سوفله را به آرامی داخل آن بریزید.
ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 35 دقیقه بپزید. در 30 دقیقه اول فر را باز نکنید. اگر سوفله به اندازه کافی طلایی نشد، شعله بالای فر را روشن کنید.
بعد از پخت سوفله را داغ سرو کنید چون بعد از سرد شدن طعم آن تغییر می کند.
هنر سوفله اسفناج
سوفله را می توان هم به عنوان غذای کامل و هم به عنوان دسر سرو کرد. در مورد تنظیم دمای فر به تجربه شخصی خود تکیه کنید اما به طور کلی دمای 180 درجه سانتیگراد برای پخت سوفله توصیه می شود.
در صورت تمایل، افزودن کمی جوش شیرین به سوفله می تواند به بلند شدن بهتر آن کمک کند. برای سهولت در مخلوط کردن سفیده ها، می توانید مخلوط را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و به آرامی به سفیده اضافه کنید.