آشپزی

فوت و فن سوپ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سوپ

هنر و هنر سوپ راز سوپ خوشمزه و نکات طلایی برای پخت انواع سوپ سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سوپ یکی از غذاهای اساسی و ساده است که از قدیم الایام تهیه و مصرف می شده است. در گذشته مردم با جوشاندن گوشت در آب و افزودن سبزیجات و سایر محصولات با طعم و عطر مطبوع سوپ درست می کردند.

سوپ نوعی غذایی است که بر پایه مایعات تهیه می شود و در بسیاری از موارد از مواد جامد مانند سبزیجات و انواع گوشت استفاده می شود.

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی توانسته ایم ظروف سفالی تولید کنیم و این پیشرفت به ما این امکان را می دهد که بدون نگرانی از شکستن یا ترک خوردن ظروف، مایعات را گرم کرده و غذا بپزیم. تاریخچه ساخت سوپ به زمانی برمی گردد که در حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح از ظروف سفالی برای این منظور استفاده می کردند.

پختن سوپ در دمای پایین

افزودن ادویه جات ترشی جات در مراحل مختلف پخت و پز یک راه حیاتی برای طعم دادن به غذا است. ادویه ها می توانند طعم و عطر خاصی به غذا بدهند و آن را بهبود بخشند. با استفاده از انواع ادویه ها می توانید غذای خود را مطابق با طعم دلخواه خود تنظیم کنید و تجربه آشپزی شخصی خود را به آن اضافه کنید. بنابراین افزودن ادویه در مراحل مختلف پخت برای بهبود طعم و عطر غذا و ایجاد تنوع و لذت بیشتر به پخت بسیار مهم است.

چاشنی های مناسب برای سوپ

در حین پخت و پز، افزودن ادویه ها راه بسیار مهمی برای طعم دادن به غذا است. ادویه ها می توانند طعم و عطر خاصی به غذا بدهند و آن را بهبود بخشند. با استفاده از انواع ادویه ها می توانید غذای خود را مطابق با طعم دلخواه خود تنظیم کنید و تجربه آشپزی خاص و شخصی خود را به آن اضافه کنید. بنابراین افزودن ادویه ها در مراحل مختلف پخت برای افزایش طعم غذا بسیار مهم است و می تواند عمق و تنوع بیشتری به آشپزی شما ببخشد.

غلظت سوپ استاندارد

اگر گوشت، مرغ یا آب سبزیجات ندارید، می توانید از آب به عنوان جایگزین استفاده کنید. بهتر است به جای استفاده از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات از آب برای تهیه سوپ استفاده کنید که ممکن است در دسترس نباشد یا بی کیفیت باشد و طعم سوپ را بهتر می کند. اگر از آب به عنوان مایع سوپ استفاده می کنید، حتما به اندازه کافی چاشنی و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ خوش طعم و متعادل باشد و به دلیل بی طعمی ناپایدار نشود. در واقع، افزودن ادویه و نمک به سوپ می‌تواند طعم آن را افزایش داده و آن را خوشمزه و متعادل کند، حتی زمانی که از آب به عنوان مایع سوپ استفاده می‌کنید.

طرز تهیه پیراشکی یا آب گوشت برای سوپ

برای پختن مفصل گوساله ابتدا مفصل گوساله را کاملا بشویید. سپس آن را در یک قابلمه بزرگ با آب 5 برابر حجم قلم قرار دهید. دو عدد پیاز سرخ شده، یک عدد هویج پوست کنده، یک حبه سیر و دو عدد هل را که با خلال دندان سوراخ کرده اید، اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید و صبر کنید تا آب بجوشد.

بعد از جوشیدن، حرارت را کم می کنند تا قلم به جوش آید و آب آن به نصف کاهش یابد. در پایان پخت نمک را اضافه کنید. جوشاندن یک خودکار در یک قابلمه معمولی می تواند 7-8 ساعت طول بکشد، در حالی که در یک زودپز حدود 3-3:30 ساعت طول می کشد.

بعد از دم کشیدن قلم را در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آب به دست آمده را در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن، چربی روی آن را جمع کرده و دور بیندازید. قسمت ژله شده و بدون چربی را در ظرف های کوچکی بریزید و در فریزر قرار دهید. هر پیمانه آب قلم بدست آمده برابر با یک لیتر آب معمولی است. در سوپ هایی که از استاک استفاده می کنند، می توانید 1 فنجان پنه را با 3 فنجان آب مخلوط کرده و به جای 1 لیتر آب از آن استفاده کنید. قابلیت نگهداری آب قلم در فریزر حدود 2 ماه می باشد. به عبارت دیگر، می‌توانید از آب پنی به عنوان جایگزین در سوپ‌ها استفاده کنید و آن را با آب ساده مخلوط کنید تا طعم خوبی به سوپتان برسد.

معجزه آب پای مرغ

برای تهیه آب ران مرغ ابتدا یک کیلو ران مرغ را تمیز کرده و بشویید. سپس پوست آن را بگیرید. برای راحتی کار می توانید پای مرغ را در آب جوش بیندازید و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود. در صورت تمایل می توانید از پای مرغ تمیز و پوست کنده نیز استفاده کنید.

پاهای مرغ را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید و صبر کنید تا بجوشد.

داخل قابلمه بزرگ دیگری آب بریزید تا 2/3 قابلمه پر شود. دو عدد پیاز خرد شده، دو حبه سیر پوست کنده، یک عدد هویج پوست گرفته، یک برگ کرفس، سه عدد هل و کمی نمک بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشد.

بعد از 15 دقیقه که پای مرغ در قابلمه اول در حال جوشیدن است آن را در آبکش گذاشته تا آب آن گرفته شود و بلافاصله در قابلمه دومی که در حال جوشیدن است، با سبزی ها، حرارت را کم کرده و درب آن را ببندید تا پای مرغ تمام شود. پخته شود و آب آن نصف شود . زمان پخت پای مرغ در قابلمه معمولی حدود 2:30-3 ساعت و در زودپز حدود 1-1:30 ساعت است.

پس از پخته شدن پاهای مرغ را در آبکش بریزید و آب آن را بردارید. پس از خنک شدن، چربی را جدا کرده و دور بریزید. ژله و قسمت شفاف آب پای مرغ را در ظرف های کوچکی بریزید و در فریزر قرار دهید. قابلیت نگهداری آب پای مرغ در فریزر حدود 2 ماه است.

هر دو فنجان آب به دست آمده از پای مرغ برابر با چهار فنجان آب مرغ است. در سوپ هایی که از یک لیوان (چهار فنجان) آب مرغ استفاده می شود، می توانید دو فنجان آب مرغ را با دو فنجان آب مخلوط کرده و از آن استفاده کنید.

برای آب گوشت نیز مانند آب مرغ عمل کنید. اما هنگام پختن گوشت قرمز، نمک را دیر اضافه کنید. به طور کلی آب مرغ یا گوشت گاو بهترین انتخاب برای سوپ های سفید و خامه ای است. اما در سوپ سبزیجات مانند کلم، سوپ جو یا هر سوپ دیگری می توانید از آب گوشت یا آبگوشت استفاده کنید.

یک راه آسان برای شفاف کردن آب گوشت و مرغ

آب مرغ یا گوشت گاو را پس از صاف کردن، روی حرارت قرار دهید و بگذارید بجوشد. سپس یک عدد سفیده تخم مرغ را با نیم لیتر آب سرد و یک عدد تخم مرغ پوست گرفته مخلوط کرده و به مایع اضافه کنید. بگذارید 10 دقیقه بجوشد و سفیده کف کند و وسط آب جمع شود. سپس محتویات را در آبکش بریزید تا از آب جدا شود.

هر نوع سوپ

سوپ های شفاف

سوپ های غلیظ

سوپ های محلی

آشنایی با سوپ های شفاف

سوپ های رقیق شده از آب مرغ یا گوشت گاو شفاف تهیه می شوند. این نوع سوپ ها امکان استفاده از انواع سبزیجات خرد شده و گاهی مرغ یا گوشت خرد شده و همچنین مواد نشاسته ای مانند سیب زمینی، لوبیا، ماکارونی و غیره را فراهم می کند. یک سوپ شفاف با شفافیت و طعم غنی خود می تواند شروع خوبی برای یک مهمانی مجلل باشد.

ملاقات سوپ های غلیظ

سوپ هایی هستند که بر خلاف سوپ های کمیاب شفاف و براق نیستند. این نوع سوپ ها با ترکیبی از آرد، پوره سبزیجات یا لوبیا غلیظ می شوند و معمولا مات هستند.

ملاقات سوپ های محلی

در واقع سوپ های محلی مختلفی در سرتاسر دنیا وجود دارد که از سبزیجات محلی مخصوص هر منطقه استفاده می کنند. این سوپ ها معمولا بر اساس ذائقه، تقلید از نسلی به نسل دیگر و شرایط اقلیمی و جغرافیایی هر منطقه شکل می گیرند.

هر منطقه ممکن است سوپ محلی خاصی داشته باشد که غذای اصلی محسوب می شود و در تهیه آن از سبزیجات مخصوص آن منطقه استفاده می شود، این سوپ ها معمولا سالم و مغذی هستند، علاوه بر این که به دلیل استفاده از سبزیجات محلی و فراوانی، خوشمزه هستند. مواد تشکیل دهنده طبیعی.

نمونه هایی از سوپ های محلی عبارتند از گازپاچو از آذربایجان، مینسترون از ایتالیا، گاوزبان از روسیه، فسولی از ایران، گامبو از کره، سوپ از مراکش، پوزه از آلمان، کاسه ماهی از آمریکا، و رامن از ژاپن. هر کدام از این سوپ ها مواد مخصوص به خود را دارند و در تهیه آنها از سبزیجات محلی استفاده می شود.

راز خوشمزه کردن سوپ جو, سایت ادویه برای خوشمزه کردن سوپ جو, راز خوشمزه کردن سوپ جو, رستورانی برای خوشمزه کردن آش رشته, طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی, راز درست کردن سوپ با رشته خوشمزه ، ترفندهای خوشمزه شدن سوپ، بهترین طعم سوپ جو

هنر درست کردن سوپ

هنگام تهیه سوپ می توانید مواد را به طور یکنواخت برش دهید تا در هنگام پخت به طور یکنواخت بپزند. توصیه می شود از سبزیجات تازه به عنوان مواد تشکیل دهنده سوپ استفاده کنید، زیرا سبزیجات منجمد برای سوپ مناسب نیستند.

اگر از رب گوجه فرنگی برای سوپ استفاده می کنید، می توانید رب را در کمی روغن (حدود 1-2 قاشق غذاخوری) تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید.

اگر از شیر در سوپ استفاده می کنید می توانید ابتدا سیر سرد را با کمی آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس به سوپ اضافه کنید.

اگر از ماست در سوپ استفاده می کنید، می توانید ماست را با آرد مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید یا سوپ داغ را به تدریج به ماست اضافه کنید تا ولرم شود و دلمه نشود. سپس مخلوط را در قابلمه اصلی بریزید و مدام هم بزنید تا سوپ به جوش بیاید.

اگر از خامه در سوپ استفاده می‌کنید، می‌توانید خامه را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه مخلوط کنید و آن را در سوپ مخلوط کرده و در یخچال بگذارید. سپس سوپ داغ را کم کم به خامه اضافه می کنیم تا خامه نجوشد.

اگر از جو در سوپ استفاده می کنید به تاریخ روی بسته جو توجه کنید. اگر جو کهنه باشد پس از دم کشیدن رنگ آن تیره می شود. قبل از استفاده، جو را از روز قبل خیس کنید. بعد در قابلمه ای با پوشش نچسب و حجم حداقل 5 برابر حجم جو، آب و 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو دو سر پخته و لعاب دار شود. جو دوسر پخته شده در صورت قرار دادن در فریزر به مدت 1 ماه ماندگاری دارد.

هنگام اضافه کردن نمک، آبلیمو و فلفل به سوپ، مراقب باشید که بیشتر از آنچه می خواهید اضافه نکنید تا طعم های دیگر را تحت الشعاع قرار ندهید و کم مصرف کنید. از آنجایی که ذائقه ها متفاوت است، نمک و آبلیمو روی میز بریزید تا همه به سلیقه خود استفاده کنند.

برای غلیظ شدن آش می توانید از آرد استفاده کنید اما در صورت در دسترس نبودن آرد می توانید از نشاسته استفاده کنید اما مقدار آن را نصف آرد در نظر بگیرید زیرا نشاسته قدرت غلیظ کنندگی بالایی نسبت به آرد دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا