فوت و فن سوپ ماست در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپ ماستو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
علم پشت سوپ ما
هنر و علم سوپ ماست راز طعم سوپ ما خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آش با ماست یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ایرانیان است که طعم خاصی به سفره می دهد. این سوپ با روش ها و مواد مختلفی تهیه می شود که در این مطلب روشی آسان و مناسب برای پذیرایی از مهمانان را به شما آموزش می دهیم. توجه داشته باشید که مراحل پخت این سوپ دقیقاً مانند طرز تهیه آش ماست مراغه است و اصلاً تفاوتی ندارد.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماست
جو پوست کنده 2 فنجان
ماست نصف پیمانه
2 عدد قارچ
2 عدد هویج
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
گشنیز 100 گرم
سینه مرغ 1 عدد
4 فنجان آب مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ماست
برای شروع پخت سوپ ماست، اولین قدم این است که یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. پیاز را از وسط نصف کنید و با تکه های مرغ به قابلمه اضافه کنید تا مرغ خوب پخته و نرم شود. افزودن پیاز در این مرحله به رفع بوی نامطبوع مرغ کمک می کند.
در مرحله بعد، زمان اضافه کردن جو است. دو فنجان جو پوست کنده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم شود. حالا هویج خرد شده، ناگینی یا ثرقالی را به برنج اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.
سپس مرغ پخته شده را رنده کرده و به همراه آبی که مرغ پخته بود به جو و هویج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قارچ ها را بشویید و خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شوند. برای حفظ رنگ طبیعی قارچ، کمی آبلیمو اضافه کنید و سپس به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. می توانید مقدار قارچ را در سوپ افزایش دهید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویه جات و کمی آرد مخلوط کنید تا به شکل نبات در بیاید، سپس سرخ کنید و کنار بگذارید. در همین حین، ماست و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا داغ شود، سپس به آرامی به سوپ اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه می پزیم.
وقتی آش تمام شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و کوفته های پخته شده را با دقت روی سوپ بچینید. برای زیبایی بیشتر سوپ می توانید از پیاز داغ استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ ماست ترکی
طرز تهیه سوپ ترکی با ماست به طور کلی شبیه به روشی است که قبلا توضیح داده شد، اما با این تفاوت که در نسخه ترکی، برنج و جوجن خشک اضافه می شود. برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا برنج را بجوشانید و سپس ماست و زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید. سپس این مخلوط را به بقیه مواد سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ خوب بجوشد و طعم ها با هم مخلوط شوند. برای بهتر شدن طعم آش می توانید جوجن خشک را چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنید و سپس سوپ را با آن تزیین کنید.
طرز تهیه سوپ ماست تبریزی
دستور پخت سوپ ماست تبریزی کاملا مطابق با دستورات اولیه پخت و پز است، بدون هیچ تفاوتی. تنها تاکیدی که در این دستور وجود دارد استفاده از ماست برای به دست آوردن طعم دلخواه است. اگر ماست ترش در دسترس نبود، می توانید با اضافه کردن چند قطره آب لیمو به مخلوط سوپ در آخرین مرحله پخت، به طعم ترش دلخواه برسید.