فوت و فن شربت بار در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شربت بارو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر و تکنیک شربت بار
علم و فناوری بار شربت و راز شربت خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
شربت بار که در اصل از آب و شکر درست می شود، شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد، اما جزئیات ظریفی در تهیه آن وجود دارد که کیفیت نهایی آن را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. بسته به نوع استفاده از شربت بار، می توانید با افزودن طعم ها و رایحه های مختلف مانند هل، گلاب یا عرقیات گیاهی مانند بهارنارنج یا شیره راش، در عطر و طعم آن تنوع ایجاد کنید. در زیر مراحل و مواد لازم برای تهیه شربت بلوک گلوکز را مرور می کنیم و همچنین نکات کلیدی در تهیه این شربت را معرفی می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، به بحث ما بپیوندید.
مواد لازم برای تهیه شربت بار
شکر 2 لیوان
1 فنجان آب
گلوکز 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
1/4 قاشق چایخوری جوهر لیمو
زعفران آب پز به مقدار لازم
طرز تهیه شربت
در ابتدای تهیه شربت یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آب و چند قطره آبلیمو را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا جوهر لیمو کاملا در آب حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بجوشد.
سپس شکر را یکدفعه به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا شکر به تدریج و به آرامی روی حرارت موجود حل شود. مهم است که در این مرحله از هم زدن محتویات ظرف خودداری کنید.
وقتی شکر کاملا حل شد، گلوکز، گلاب و زعفران را به مخلوط اضافه کنید. با قاشق چوبی به آرامی شروع به هم زدن کنید، مراقب باشید قاشق به کناره های کاسه نخورد تا شکر در کناره ها شکل نگیرد.
حدود 40 دقیقه طول می کشد تا شربت به آرامی روی حرارت بسیار کم بجوشد و به قوام مناسب برسد. برای تست قوام شربت، مقدار کمی را بین انگشتان خود تست کنید. اگر به چسبندگی مورد نظر رسید حرارت را خاموش کنید.
هنر و تکنیک شربت بار
اگر میخواهید پخت راحتتر و سریعتر انجام شود، توصیه میشود شربت را از قبل آماده کرده و در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای تهیه شربت با کیفیت بالا به این نکات توجه کنید:
در حین پخت شربت، لبه های داخلی تابه را با برس آشپزخانه مرطوب پاک کنید تا شکر شکل نگیرد.
هنگام پخت سورمه به جای قاشق های فلزی از قاشق های چوبی استفاده کنید زیرا قاشق های فلزی به دلیل انتقال حرارت باعث شیرین شدن شربت می شوند.
هنگام استفاده از گلوکز مایع، حدود 3 قاشق غذاخوری به شربت اضافه کنید.
قوام شربت باید کمی نازکتر از عسل باشد.
شربت زیاد می تواند شیرینی هایی مانند باقلوا یا پاستا بامیه درست کند.
افزودن هل به شربت بار اشکالی ندارد تا طعم آن بیشتر شود.
هنگام پختن شربت گلوکز، حرارت را کم نگه دارید تا از تشکیل قند جلوگیری شود.
شربت بار ماندگاری بالایی دارد و می توانید آن را در ظروف در بسته به مدت چندین سال نگهداری کنید.
امکان تهیه شربت بدون گلوکز نیز وجود دارد اما استفاده از گلوکز به شفافیت و کیفیت بالاتر شربت کمک می کند.
جوهر لیمو به جلوگیری از شکرک زدن کمک می کند، اما می توان بدون آن شربت درست کرد، اما در این صورت شربت باید در همان روز مصرف شود.
می توانید به جای آبلیمو از آبلیمو استفاده کنید که در این صورت اضافه کردن آن را تا پایان پخت به تاخیر بیندازید.
بهترین ظرف برای تهیه شربت یک قابلمه با دیواره ضخیم است که فرآیند انتقال حرارت را کند می کند و به شربت زمان می دهد تا به غلظت مناسب برسد.
برای خنک شدن شربت بهتر است از دمای محیط استفاده کنید و آن را در یخچال قرار ندهید.
طرز تهیه شربت باقلوا
استفاده از آب لیمو در تهیه شربت برای شیرینی هایی مانند بامیه، باقلوا و گوشفیل بسیار مهم است، زیرا به طور موثری از تشکیل شکر روی شربت جلوگیری می کند.
توجه به نقش گلوکز در دستور پخت شربت بامیه ضروری است. گلوکز به حفظ رنگ شفاف و روشن شیرینی هایی مانند باقلوا و گوشفیل کمک می کند.
همچنین در این موارد شربت بار باید به غلظت مناسبی برسد. همانطور که قبلا توضیح داده شد، قوام کمی نرم تر از عسل ایده آل است.
به یاد داشته باشید که شربتی که خیلی رقیق است می تواند کلوچه ها را لطیف کند و بافت ترد خود را از دست بدهد، در حالی که شربتی که خیلی غلیظ است به درستی به داخل کوکی ها نفوذ نمی کند.
طرز تهیه شربت خگینا
برای دسرهایی مثل هاگین، شربت باید غلظتی داشته باشد که میانگین غلظت شربت حلوا و شربت باقلوا باشد. بنابراین زمان پخت شربت هاگین باید کمتر از زمان لازم برای شربتی باشد که برای بامیه یا باقلوا استفاده می شود.
در این صورت شربتی که خیلی رقیق است باعث خمیری شدن خگینا می شود، در حالی که شربتی که خیلی غلیظ است به درستی به بافت خاگینا نفوذ نمی کند.