آشپزی

فوت و فن شربت ریحان در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شربت ریحانو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و علم شربت ریحان

هنر شربت ریحان و راز شربت ریحان خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شربت ریحان نوشیدنی اصیل و پرطرفداری است که ریشه عمیقی در فرهنگ ایرانی دارد و از قدیم الایام توسط خانه‌داران به عنوان بخشی از میراث صنایع دستی این سرزمین تهیه و نگهداری می‌شده است. این شربت که به دلیل فواید متنوع آن مورد ستایش قرار می گیرد، در رنگ های متنوعی از جمله سبز، قرمز و بنفش وجود دارد.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان بنفش

1/2 دسته ریحان بنفش

شکر 1 لیوان

2 فنجان آب فرانسوی

نصف فنجان تکه های یخ

طرز تهیه شربت ریحان بنفش

برای شروع تهیه شربت ریحان ابتدا باید برگ های ریحان را با دقت بشویید و در قابلمه بریزید. برای این منظور استفاده از ظرف فولادی توصیه می شود. آب و شکر را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به برگ های ریحان داخل قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را به مدت 30 دقیقه روی اجاق قرار می دهیم تا شکر کاملاً در آب حل شود و عطر ریحان کاملاً با شربت مخلوط شود.

بعد از 30 دقیقه حرارت را خاموش کنید و بگذارید شربت به تدریج خنک شود.

در آخر شربت را در لیوان های مورد نظر بریزید و چند تکه یخ اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. سپس آماده نوشیدن است.

مواد لازم برای تهیه شربت دانه ریحان

2 قاشق غذاخوری دانه یا دانه ریحان

گلاب 1/4 پیمانه

1 فنجان آب

شکر 2 لیوان

طرز تهیه شربت دانه ریحان

دانه های ریحان را مانند شستن حشیش بشویید که به آن ماسه شویی می گویند. سپس دانه ها را در آب خیس کنید و یک تا دو ساعت استراحت دهید تا آب گرفته و منبسط شوند.

در قابلمه ای آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و محلول به غلظت دلخواه برسد.

پس از رسیدن به غلظت مورد نظر، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط تا دمای اتاق خنک شود.

سپس گلاب را به شربت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس دانه های ریحان را که از قبل خیس کرده اید به شربت اضافه کنید.

همه مواد را با دقت مخلوط کنید. سپس بسته به ذائقه مقداری از شربت را با تکه های یخ داخل آب سرد بریزید و خوب مخلوط کنید.

صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود سپس آن را بنوشید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان قرمز

1 فنجان آب جوش

پودر ژله با طعم زعفران یک بسته

دو مشت برگ ریحان

شکر 4 قاشق غذاخوری

زعفران آب پز به مقدار لازم

طرز تهیه شربت ریحان قرمز

یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در یک فنجان آب گرم حل کنید، سپس این محلول را در ظرفی بریزید و خنک کنید تا به مرحله نیمه جامد برسد، دقت کنید که زیاد سفت نشود.

سپس شکر، یک فنجان آب و برگ های ریحان را از قبل شسته شده با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.

وقتی شکر کاملا حل شد، زعفران آماده شده را در لحظات آخر به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و عرق نعنا را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا مخلوط را به پودر ژلاتین نیمه جامد اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

شربت آماده؛ آن را در لیوان های انتخابی بریزید و با لذت بنوشید.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان سبز

2 لیتر آب

هل 10 گرم

نیم کیلو عسل

گل رز 20 گرم

ریحان سبز خشک ۷۵ گرم

ریحان بنفش خشک 35 گرم

طرز تهیه شربت ریحان سبز

اضافه کردن ریحان بنفش، ریحان سبز، گل رز و هل خرد شده به آب و اجازه دادن به مخلوط به مدت یک ساعت در مرحله اول است. پس از این مدت، مخلوط را به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا به نقطه جوش برسد.

سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مایع به اندازه کافی خنک شود، سپس مایع را از صافی رد کرده و عسل را به مخلوط اضافه کنید.

مخلوط را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سپس 3-4 قاشق غذاخوری از این شربت را داخل لیوان بریزید و لیوان را پر از آب کنید.

چند تکه یخ به نوشیدنی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود، پس از خنک شدن نوشیدنی آماده مصرف است.

مقدار باقیمانده شربت را در یک ظرف شیشه ای محکم بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا همیشه در روزهای گرم تابستان یک نوشیدنی خوشمزه و خنک در دسترس داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا