آشپزی

فوت و فن شربت گل پنیرک در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شربت گل پنیرکو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک شربت پنیر رنگارنگ

هنر و تکنیک شربت گل پانیرک راز طعم شربت پنیر رنگارنگ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شربت گل پانیرک یک نوشیدنی خنک و خوشمزه است که از گل های گیاه پانیرک تهیه می شود. این شربت دارای رنگ ارغوانی یا بنفش زیبایی است و علاوه بر طعم مطبوع، خواص دارویی زیادی نیز دارد.

گل پانیرک نوعی گل خطمی است که در سراسر ایران به وفور یافت می شود. این گیاه طبیعتی خنک و مرطوب دارد و از گذشته های دور در طب سنتی برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شده است.

شربت گل پانیرک از خواص درمانی گل پانیرک نیز بهره می برد و می تواند در رفع التهاب، رفع سرفه و گلودرد، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و … مفید باشد.

شربت پنیر رنگارنگ به دلیل رنگ زیبا و طعم مطبوعی که دارد نوشیدنی ایده آلی برای پذیرایی از مهمانان در فصول گرم سال است.

دستور تهیه شربت پنیر رنگی بسیار ساده است و به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد.

مواد لازم برای تهیه شربت پنیر رنگارنگ

رنگ رزماری: 3 قاشق غذاخوری

آب: به میزان لازم

شکر: هر چقدر که دوست دارید

زعفران: به اندازه دلخواه (اختیاری)

گلاب: به اندازه دلخواه (اختیاری)

ریشه بیدمشک: به اندازه دلخواه (اختیاری)

شربت تخم مرغ: به اندازه دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه شربت پنیر رنگارنگ

شکوفه های پنیر را خوب بشویید و در ظرف مناسبی بریزید.

به اندازه ای آب به گل ها اضافه کنید تا روی آن ها را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید گلها به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزند.

بعد از اینکه گل ها کاملاً به جوش آمدند، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط خنک شود.

سپس مخلوط را از صافی رد کنید تا عصاره آن از گل جدا شود.

شکر را به همراه زعفران، گلاب و عصاره چغندر (اختیاری) به عصاره گل پانریک اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

شربت را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

برای سرو شربت می توانید از تخم مرغ های شربتی نیز استفاده کنید.

هنر و تکنیک شربت پنیر رنگارنگ

به جای شکر برای شیرین شدن شربت می توانید از عسل یا خرما استفاده کنید.

برای تهیه شربت پنیر رنگارنگ می توانید از گل هایی با رنگ های مختلف مانند رز، علف لیمو و غیره استفاده کنید.

شربت گل پانیرک را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

خواص شربت گل پانیرک

همانطور که گفته شد شربت گل پانیرک علاوه بر طعم مطبوع، خواص دارویی زیادی نیز دارد. برخی از مهمترین خواص این شربت عبارتند از:

رفع التهاب: شربت گل پانیرک به دلیل خاصیت ضدالتهابی می تواند در رفع التهابات گلو، دهان، دستگاه گوارش و … مفید باشد.

تسکین سرفه و گلودرد: این شربت به دلیل چسبندگی می تواند سرفه و گلودرد را تسکین دهد.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش: شربت رنگ پنیر به لطف فیبر موجود در آن می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع مشکلات گوارشی مانند یبوست کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن: این شربت به دلیل ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در آن می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

کاهش فشار خون: شربت گل پانیرک به دلیل داشتن پتاسیم می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

ضد سرطان: برخی مطالعات نشان می دهد که شربت گل رز می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا