فوت و فن شنیسل مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شنیسل مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر شنیسل مرغ
هنر شنیسل مرغ و راز شنیسل مرغ خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
برای دوستداران سرخ کردنی، شنیسل مرغ یک انتخاب عالی است. اما منظور ما شنیسل نیست! در اینجا به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک شنیسل مرغ خوشمزه و با کیفیت رستورانی بپزید که آسان و سریع درست می شود. اگر به دنبال یک غذای سرخ شده خوشمزه هستید، توصیه می کنیم این دستور را امتحان کنید.
آشنایی با شنیسل
شنیسل که منشا آن اتریش است، به صورت تکه ای نازک از گوشت تهیه می شود که در روغن سرخ می شود. معمولاً قبل از سرخ کردن، گوشت را با استفاده از پتک رقیق می کنند. این غذای پرطرفدار در نقاط مختلف دنیا با انواع گوشت گاو، خوک، گوسفند، مرغ، گوساله و بوقلمون تهیه می شود.
دو ویژگی کلیدی این دستور شنیسل مرغ عبارتند از:
سادگی: این دستور بسیار ساده است زیرا مرغ نسبت به سایر گوشت ها بافت نرم تری دارد و نیازی به کوبیدن زیاد ندارد. این امر آماده سازی آن را بسیار تسهیل می کند.
طعم مطبوع: گوشت مرغ در این دستور علاوه بر سرخ شدن، خشک نشده و لطافت و آبدار بودن خود را حفظ می کند که طعمی استثنایی به آن می دهد.
مواد لازم برای پخت شنیسل
سینه مرغ متوسط: 2 عدد
تره فرنگی: 1.5 یا دو عدد پیاز متوسط
تخم مرغ: 2 عدد
پودر سوخاری ساده: حدود یک بسته
مخلوط ادویه یا زردچوبه، زنجبیل، دارچین، زیره و غیره: یک قاشق غذاخوری (دستور تهیه مخلوط ادویه را برای همه غذاها بخوانید.)
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری (اگر فلفل ندارید)
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک: حدود یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شنیسل
برای تهیه یک شنیسل مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت ورقه های نازک برش دهید. اگر سینه های مرغ متوسط هستند، هر سینه را به سه قسمت تقسیم کنید تا سه فیله درست شود. مهم است که تمام فیله ها ضخامت یکسانی داشته باشند تا همه آنها به طور یکنواخت سرخ شوند.
توصیه می شود برای برش سینه مرغ از یک چاقوی تیز و بزرگ استفاده کنید تا برش ها با دقت و راحتی بیشتری انجام شود.
اگر می خواهید شنیسل را برای استفاده در آینده منجمد کنید، بهتر است قبل از قرار دادن آن در فریزر، سینه را جدا کنید. این به تسریع در تهیه شنیسل در زمان لازم کمک می کند. هر فیله را به صورت جداگانه در پلاستیک بپیچید تا در طول آب شدن به هم نچسبند.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز را روی فیله ها بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت و حداکثر 6 ساعت در آب پیاز قرار دهید.
دقت کنید که فقط از آب پیاز استفاده کنید و پیاز رنده شده را مستقیماً روی فیله ها نریزید. در غیر این صورت پیاز پس از سرخ شدن به گوشت می چسبد و طعم دلخواه را ایجاد نمی کند.
برای گرفتن آب پیاز، پیاز رنده شده را در پارچه ای بریزید و فشار دهید.
اگر سینه مرغ از قبل بریده شده است، پس از آب شدن، آب پیاز را روی فیله ها بریزید و آنها را به مدت 2 تا 3 ساعت آماده کنید تا بسوزند.
فقط آب پیاز را به فیله ها اضافه کنید، بدون مواد دیگر. اضافه کردن آب لیمو توصیه نمی شود زیرا می تواند طعم شنیسل را تغییر دهد و گوشت را سفت کند.
وقتی فیله ها آماده سرخ شدن شدند، دو عدد تخم مرغ را با ادویه، پودر سیر، فلفل و نمک مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
زرده و سفیده را زیاد نزنید. کافی است وقتی زرده و سفیده کمی باز شد مخلوط کنید. کوبیدن زیاد تخم مرغ باعث می شود که چسبندگی آن کمتر شود و باعث می شود آرد سوخاری به خوبی به گوشت نچسبد.
هر فیله را به طور کامل در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته شود.
برای تهیه آرد سوخاری خانگی، باگت را خشک و پودر کنید، سپس بدون اضافه کردن کره بپزید.
در یک ماهیتابه نچسب مناسب روغن بریزید و اجازه دهید تا به اندازه کافی گرم شود. حرارت را طوری تنظیم کنید که روغن خیلی داغ نشود اما به اندازه ای باشد که فیله های مرغ خوب سرخ شوند. حرارت باید به اندازه ای باشد که روغن نجوشد.
تنظیم دما بسیار مهم است. نه خیلی کم، نه خیلی زیاد. دمایی مشابه دمای پخت برنج مناسب است، زیرا اگر روغن خیلی داغ باشد، فیله ها روی سطح سرخ می شوند، اما ممکن است داخل آن خوب نپزند.
فیله ها را از هر طرف حدود 7 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم همین کار را انجام دهید.
در زمان پخت در تابه را نبندید تا بخار ایجاد نشود و آرد سوخاری به خوبی روی فیله ها بماند.
اطمینان حاصل کنید که روغن کافی برای فرو بردن نیمی از فیله ها وجود دارد و آنها را از دو طرف خوب بپزید.
پس از پختن، شنیسل مرغ خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را با هر سالاد یا غذای دلخواه سرو کنید.