آشپزی

فوت و فن شیرینی نخودچی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرینی نخودچیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر نخود شیرین

هنر نخود شیرین و راز نخود شیرین خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ایران است که از نخود، نوعی آرد سفید و مواد دیگر تهیه می شود. برای تهیه این شیرینی نخود را خرد کرده و آسیاب می کنند. سپس با آرد سفید، شکر، روغن و زردچوبه مخلوط شده و به شکل های کوچک در می آید. سپس شیرینی ها را در روغن داغ سرخ می کنند تا شکل زیبا و طعم خوبی پیدا کنند. شیرینی نخودچی معمولا با چای یا قهوه سرو می شود و به عنوان دسر در جشن ها و مراسم خانوادگی استفاده می شود. با ما همراه باشید تا با نکاتی در مورد پخت نخود آشنا شوید.

عناصر

آرد نخودچی 250 گرم

150 گرم پودر قند

45 گرم کره مایع

یک قاشق چایخوری پودر هل

آموزش پخت کیک برنجی

برای تهیه کیک های نخودچی ابتدا آرد نخودچی را الک کرده و پودر هل و شکر را به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سپس روغن مایع را داغ کرده و پس از سرد شدن به مواد اضافه می کنیم. مواد را یک دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.

سپس یک قابلمه بزرگ بردارید و روی اجاق بگذارید. یک پایه استیل در قابلمه قرار دهید و یک قابلمه کوچک را در قابلمه بزرگ قرار دهید. سپس شیرینی ها را در قابلمه کوچک بریزید و در قابلمه بزرگ را ببندید. زمان پخت کیک ها حدود 20 دقیقه است.

بعد از اینکه دیدید شیرینی ها طلایی شده اند، حرارت را خاموش کرده و شیرینی ها را از تابه بردارید تا خنک شوند و آماده استفاده شوند. با ما همراه باشید تا در مورد نکات پخت نخود بیشتر بدانید.

هنر نخود شیرین

استفاده از مواد با کیفیت در تهیه شیرینی ها تاثیر بسزایی در کیفیت نهایی آنها دارد.

اگر هل تازه را آسیاب کنید و به شیرینی ها اضافه کنید طعم و عطر خاصی می دهد.

استفاده از قیمه به جای روغن یکی از روش های برجسته تهیه این شیرینی است.

اگر می خواهید لپه نخودی سفت تری داشته باشید، بهتر است به جای 100 گرم آرد نخود، از 100 گرم آرد استفاده کنید.

شکل کیک شما نباید تغییر کند مگر اینکه نسبت مواد را حفظ کرده باشید.

توجه داشته باشید که آب نبات ها می توانند در حالت گرم بشکنند، بنابراین باید صبر کنید تا خنک شوند.

نکات نخود شیرین کوچک

وقتی عطر شیرین به مشامتان رسید، مطمئن شوید که شیرینی کاملا پخته شده است و داخل آن را با نصف کردن شیرینی چک کنید.

اگر مواد خمیر سفت نشد می توانید یک بار دیگر آنها را مخلوط کنید تا مواد خمیر چسبناک و سفت شوند.

اگر خمیر را در حالی که هنوز داغ است از تابه بیرون بیاورید، ممکن است خمیر ترد شود.

استفاده از آرد برنج به ترد تر و نرم تر شدن شیرینی های شما کمک می کند.

بهتر است خمیر خمیر نخود را تا حد امکان طولانی در نظر بگیرید تا طعم و بافت شیرینی بهتر شود.

رمز و راز تردی نخود

برای اینکه خمیر شیرینی نخودی نشود می توانید تا 30-40 گرم کره جامد به آن اضافه کنید اما باید توجه داشته باشید که این شیرینی بدون کره خوشمزه تر و بهتر می شود.

در صورت تمایل می توانید نصف قاشق غذاخوری هل را به مایه کیک اضافه کنید تا طعم و عطر خاصی به آن ببخشد.

استفاده از آرد برنج به ترد شدن شیرینی کمک می کند. در نتیجه می توانید صد گرم آرد نخودچی را کم کرده و آرد برنج را جایگزین آن کنید.

می توانید روی مربا را با زعفران، پودر پسته، بادام، کنجد و سیاه دانه تزیین کنید تا ظاهری زیبا و طعمی خاص به آن ببخشید.

دلایل ریزش نخود شیرین از سایت نی نی، راز ترد شدن نخود شیرین، نحوه تشخیص نخود شیرین پخته، طرز تهیه نخود شیرین با فنجان، علل ریزش نخود شیرین، علل ترک خوردن نخود شیرین، دلایل برای نخود شیرین نخود خشک، نخود شیرین با روغن

به دلیل سفت نبودن خمیر، شکل دادن به این کیک ممکن است کمی سخت باشد. بنابراین باید مقدار آن را با توجه به نوع آرد تنظیم کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

هر چه خمیر بیشتر بماند بهتر می شود. بنابراین بهتر است زمان بیشتری برای رب نخود بگذارید تا طعم و بافت شیرینی بهتر شود.

چرا این شیرینی ناپدید می شود؟

برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است خمیر شیرینی را پس از آماده شدن و مخلوط کردن مواد استراحت دهید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. این کار به سفت شدن خمیر و فرم گرفتن کیک ها در حین پخت کمک می کند.

علاوه بر استراحت دادن به خمیر، عوامل دیگری نیز می توانند باعث پودری شدن شیرینی ها شوند. برای مثال استفاده از آرد کمتر نسبت به سایر مواد پخت، استفاده از روغن بیشتر نسبت به سایر مواد و یا استفاده از کره مایع به جای کره جامد می تواند این مشکل را ایجاد کند. بهتر است هنگام درست کردن کیک به نسبت مواد دقت کنید تا خمیر مناسب به دست آید و گرد و غبار کیک به حداقل برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا