آشپزی

فوت و فن شیرین عسل در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرین عسلو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر شیرین عسل

هنر و هنر شیرین راز طعم شیرین عسل خوشمزه خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرین عسل که بسیاری از ما آن را با طعم دلپذیر و خاطره انگیزش می شناسیم، با وجود تنوع های بی شماری که در دنیای تنقلات وجود دارد، همچنان با لعاب شکلاتی و خامه بی نظیرش که هم اکنون در طعم های مختلف موجود است، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. درست کردن شیرینی های خود در خانه یک فعالیت سرگرم کننده و لذت بخش است. شیرین عسل یکی از شیرینی هایی است که دستور ساده ای برای آن آماده کرده ایم تا بتوانید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه عسل شیرین

1 بسته ژله موز یا پودر آلوئه ورا

1/3 فنجان آب جوش

2 بسته بیسکویت ساقه طلایی

بلوک شکلاتی 300 گرم

روغن مایع 5 گرم

چند قطره اسانس موز

طرز تهیه عسل شیرین

ابتدا ژله را در ظرفی بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. برای حل کامل دانه های ژله از روش بین ماری استفاده کنید که شامل قرار دادن کاسه روی بخارپز با حرارت غیر مستقیم است. همچنین می توانید ژله را در مایکروفر یا سولاردم به مدت 1 دقیقه با قدرت 100 گرم کنید. بعد از اینکه ژله کمی خنک شد، اسانس موز را به آن اضافه کنید.

بعد از سرد شدن ژله با همزن برقی با دور تند شروع به هم زدن کنید تا کرم سفید متوسط ​​سفت شود. سپس ژله تمام شده را داخل قیف بریزید.

یک بیسکویت با ساقه طلایی بردارید و مقداری ژله روی آن بریزید سپس یک بیسکویت دیگر را روی آن قرار دهید و فشار دهید. بیسکویت ها را به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا رطوبت ژله گرفته و نرم شوند.

سپس شکلات را خرد کرده و در ظرفی بریزید و در حمام آب یا سولاردم ذوب کنید. سپس کره مایع را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات نرم شود. عسل ها را به شکلات آغشته کنید و روی آن ها را کاملا با شکلات بپوشانید سپس روی توری سیمی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

هنر شیرین عسل

افزودن کره مایع به شکلات از سفت شدن بیش از حد شکلات پس از خشک شدن جلوگیری می کند و خوردن آن را آسان تر می کند.

تهیه بیسکویت ساده در خانه بسیار ساده و آسان است.

اگر از ژله های طعم دار استفاده می کنید، نیازی به افزودن اسانس نیست. با این حال، اگر از ژل آلوئه ورا استفاده می کنید، اضافه کردن کمی اسانس توصیه می شود.

قبل از شروع به هم زدن ژله می توانید دو قاشق غذاخوری شکر یا عسل به آن اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا