فوت و فن شیر برنج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیر برنجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر شیر برنج
پنکه شیر برنج مجلسی و هنر راز شیر برنج خوشمزه رستوران در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
شیر برنج یک غذای ساده با دستور پختی آسان است که علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار سالم است. این غذا مانند فرنی با آرد برنج مخصوصا برای کودکان مناسب است.
شیر برنج را می توان گرم یا سرد مصرف کرد. در هر دو حالت طعم لذیذ خود را حفظ می کند. بنابراین توصیه می کنیم اگر تا به حال شیر برنج سرد نخورده اید حتما آن را امتحان کنید. علاوه بر این، می توانید این غذا را به عنوان صبحانه و حتی به عنوان ناهار و شام مصرف کنید.
راز شیر برنج خوشمزه
برای بهتر شدن عطر و طعم شیر برنج می توانید در آخرین مرحله از تهیه شیر برنج مقداری گلاب به آن اضافه کنید.
اگر هنگام تهیه شیر برنج از آب گل یا مربا استفاده می کنید، بهتر است از افزودن شکر خودداری کنید تا مزه مزه ها تداخل پیدا نکند.
استفاده از برنج ایرانی مرغوب یکی از ملزومات تهیه شیر برنج است.
برای پخت شیر برنج، برنج را کاملا باز کنید و با شیر و زمان کافی بپزید.
در حین اضافه کردن شیر حرارت را زیاد کنید تا شیر بجوشد سپس حرارت را ملایم کنید. همچنین هنگام پخت درب قابلمه را باز نگه دارید تا شیر برنج زود تمام نشود.
می توانید شکر را در کمی آب حل کنید و شکر را در شیر برنج جایگزین کنید.
اگر می خواهید شیر برنج را به عنوان دسر درست کنید، باید اجازه دهید شیر برنج کاملا تبخیر شود و غلیظ تر از حد معمول شود. سپس به شکلی که می خواهید ریخته و با پشت قاشق فشار می دهیم و چند ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
هنگام تهیه شیر برنج حتما از برنج نیم دانه استفاده کنید یا برنج را با پشت قاشق خرد کنید.
برای خوش طعم شدن شیر برنج می توانید خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس کنید تا طعم تلخ خلال ها از بین برود.
طبق ذائقه خود می توانید شیر برنج را با عسل یا شکر سرو کنید.
در تبریز شیر برنج را با مربای گل محمدی سرو می کنند که عطر و طعم فوق العاده ای دارد. همچنین برخی افراد آن را با آب انگور می خورند.
برای تهیه شیر برنج زعفرانی می توانید مقداری زعفران پخته را به همراه گلاب و شکر اضافه کنید.
اگر می خواهید شیر برنج را با خامه درست کنید، یک فنجان شیر را کم کنید و به جای آن یک فنجان خامه بریزید.
شیر برنج را می توان گرم به عنوان پیش غذا یا به عنوان دسر سرد مصرف کرد.
برای اینکه طعم خوبی به شیر برنج بدهید، یک یا دو چوب دارچین را در حالی که شیر در حال جوشیدن است اضافه کنید.
برنج مناسب
استفاده از برنج ایرانی مرغوب می تواند طعم شیر برنج را بهتر کند. برای تهیه شیر برنج خوشمزه، برنج را در ظرفی آب خیس کرده و با کمی آب بجوشانید.
طرز پخت برنج
برای تهیه شیر برنج باید نکات زیر را رعایت کنید. دانه های برنج باید خوب پخته و شکسته شوند. بهتر است از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید و بگذارید برنج به مدت کافی بپزد. بعد از آبکش شدن برنج شیر تازه را اضافه کنید و بعد از جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید تا برنج خوب پخته و پوره شود. هنگام جوشاندن شیر برنج باید مراقب باشید و در تمام مراحل پخت به غذا توجه کنید تا نچسبد.
استفاده از خامه در شیر برنج
برای افزودن قدرت و طعم به شیر برنج، می توانید یک فنجان شیر را کم کرده و به جای آن یک فنجان خامه بریزید. پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت خامه را به شیر برنج اضافه کنید. بهتر است کرم از قبل در دمای اتاق باشد. بعد از اضافه کردن خامه، یک آبکش تمیز روی درب قابلمه بگذارید و اجازه دهید شیربرنج به مدت حدود 10 دقیقه کاملا خودش را بگیرد.
استفاده از گلاب در شیر برنج
برای افزایش طعم لذیذ شیر برنج می توانید پس از پخت و غلیظ شدن برنج، گلاب اضافه کنید. گلاب طعم بی نظیری به شیر برنج می دهد. بهتر است گلاب را در آخرین مرحله که شیر برنج خوب جا افتاد به آن اضافه کنید تا عطر خاص گلاب از بین نرود. به این ترتیب شیر برنج شما همچنان طعم و عطر خوبی خواهد داشت.
استفاده از کاتر در شیر برنج
برای بهتر شدن طعم شیر برنج می توانید خلال پسته و بادام را به آن اضافه کنید. اما برای طعم بهتر بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس کنید تا طعم تلخ خلال ها ضعیف تر شود. این عمل باعث می شود خلال پسته و بادام طعم بهتری به شیر برنج بدهد. به این ترتیب شیر برنج شما با عناصر اضافی و طعم متنوع برش ها بهتر و خوشمزه تر می شود.
استفاده از شکر در شیر برنج
روش های پخت شیربرنج متنوع است و هرکسی می تواند آن را به روشی متفاوت انجام دهد. برخی از افراد هنگام پختن شیر برنج نمک اضافه می کنند و برخی دیگر آن را شیرین می کنند. اگر تصمیم به اضافه کردن شکر دارید، قبل از افزودن شکر مطمئن شوید که برنج کاملا نرم شده است، زیرا اضافه کردن شکر در حین نرم شدن برنج می تواند از نرم شدن کامل آن جلوگیری کند. اگر شیر برنج را با آب میوه یا مربای گل درست کنید، نیازی به افزودن شکر نخواهید داشت. به هر حال این موارد به سلیقه شما بستگی دارد و می توانید مطابق سلیقه خود عمل کنید.
استفاده از هل و دارچین در شیر برنج
برای خوش طعم شدن شیر برنج می توانید در حین جوشاندن شیر، یک یا دو چوب دارچین یا هل به آن اضافه کنید. این تنوع مواد می تواند طعم و عطر متفاوت و مطبوعی به شیر برنج بدهد. پس از جوشاندن شیر برنج، چوب دارچین را بردارید تا طعم غذا تغییر نکند. با این مکمل می توانید تجربه متفاوتی از شیربرنج داشته باشید.
استفاده از کره در شیر برنج
برای بهتر شدن طعم شیر برنج و جلوگیری از چسبیدن برنج پس از افزودن شکر می توانید کره را به آن اضافه کنید. افزودن کره به شیر برنج نه تنها طعم آن را بهبود می بخشد، بلکه باعث ایجاد نرمی و حالت خامه ای در غذا می شود. هنگام تهیه شیر برنج، پس از پختن برنج و قبل از افزودن شکر به آن، کمی کره به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره به طور یکنواخت در شیر برنج پخش شود. این روش به شیر برنج طعمی لذیذ و متمایز می دهد و همچنین از چسبیدن برنج پس از افزودن شکر جلوگیری می کند.