فوت و فن شیر سویا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیر سویاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
علم شیر سویا
علم و فناوری شیر سویا راز شیر سویا خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
شیر سویا یک نوشیدنی مغذی و سالم است که عمدتاً در چین تولید می شود. این نوشیدنی که فاقد لاکتوز است – قندی که به طور طبیعی در شیر گاو وجود دارد و بسیاری به آن حساسیت دارند – جایگزین عالی برای شیر سنتی است. برای افرادی که به لاکتوز موجود در شیر گاو حساسیت دارند، شیر سویا انتخاب خوبی است زیرا به راحتی می توان از آن در انواع نوشیدنی ها استفاده کرد. اگرچه ممکن است کودکان طعم آن را دوست نداشته باشند، اما با ترکیب آن با انواع آب میوه، می توانید یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای آنها تهیه کنید.
مواد اولیه برای تهیه شیر سویا
سویا 1 فنجان
4 لیوان آب
طرز تهیه شیر سویا
ابتدا دانه های سویا را بشویید و در ظرفی بریزید سپس به اندازه ای آب سرد به آن اضافه کنید تا سطح دانه ها را کاملا بپوشاند. دانه های سویا را باید 12 ساعت در آب خیس کنید و در این مدت باید چندین بار آب را عوض کنید. سپس با ایجاد برشی روی دانه ها با چاقو می توانید پوسته ها را جدا کنید. اگرچه این اختیاری است، اما بر کیفیت نهایی شیر سویا تأثیر می گذارد.
دانه های پوست کنده سویا را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید، کمی آب اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا دانه های سویا پودر شوند. سپس یک کیسه پارچه ای را در صافی قرار دهید و یک کاسه زیر آن قرار دهید، مخلوط سویا را داخل کیسه بریزید و فشار دهید تا آب آن تمام شود. مایعی که در کاسه جمع می شود شیر خام سویا است. مقدار باقی مانده را به مخلوط کن برگردانید، 3 فنجان آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایع سفید دیگری به دست آید و با مایع اصلی ترکیب کنید.
شیر سویا را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم حرارت دهید و مدام هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد و بگذارید بجوشد تا کف کند.
پس از خاموش شدن روی حرارت، می توانید طعم دهنده هایی مانند عسل، پودر کاکائو یا استویا را به شیر سویا اضافه کنید. شیر سویای تمام شده را در یک بطری بریزید و بگذارید 4 تا 5 روز در یخچال بماند. از شیر سویای خانگی خود در اسموتی ها و دسرها استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
هنر شیر سویا خشک
برای تهیه شیر سویا که هم عالی و هم پر طعم باشد، چند اصل مهم وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. این اصول به شرح زیر است:
انتخاب سویا با کیفیت: با توجه به تنوع سویای موجود در بازار، سویا زرد بهترین انتخاب برای تهیه شیر سویا است. این نوع سویا نه تنها طعم بسیار خوبی به شیر می دهد، بلکه سرشار از پروتئین است.
غلظت شیر را تنظیم کنید: ممکن است بخواهید غلظت شیر سویای خود را تغییر دهید تا رقیقتر یا غلیظتر شود. اگرچه شیر سویا به طور خودکار غلیظ تر از سایر شیرهای گیاهی است.
اضافه کردن طعم دهنده ها: برای افزایش طعم شیر سویا می توانید از طعم های مختلف استفاده کنید. اگرچه در برخی دستور العمل ها افزودن کمی نمک به شیر توصیه می شود، اما همه چیز به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید با افزودن کمی نمک یا شکر طعم آن را مطابق میل خود تنظیم کنید.
ماندگاری شیر: شیر سویایی را که خودتان تهیه کرده اید می توانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید و از آن استفاده کنید.