فوت و فن قارچ کبابی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن قارچ کبابیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر قارچ کبابی
هنر قارچ کبابی و راز طعم قارچ کبابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
از دیدگاه طب سنتی، قارچ طبیعت سرد و مرطوبی دارد و در هر 100 گرم آن تنها 22 کالری دارد.
این ماده غذایی حاوی کلسترول و چربی نیست و میزان کربوهیدرات آن کم است، بنابراین به عنوان منبع خوبی از پروتئین کم چرب برای بدن شناخته می شود.
افراد کم خونی که سطح آهن پایینی را تجربه می کنند معمولاً علائمی مانند خستگی و گیجی را تجربه می کنند.
علاوه بر این، این افراد ممکن است دچار اختلال در عملکرد سیستم عصبی و مشکلات گوارشی شوند.
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری با روغن زیتون
قارچ نیم کیلوگرم
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری پودر سیر
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز
نصف فنجان جعفری خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری با روغن زیتون
ابتدا قارچ ها را بشویید و پوست تیره آن را با چاقوی تیز جدا کنید. قارچ ها را بعد از شستن در آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.
بعد از خشک شدن قارچ ها، مخلوطی از روغن زیتون، پودر سیر، آبلیمو، فلفل قرمز و پاپریکا درست کنید. مقداری نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی قارچ ها بریزید و با دست خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با روغن مخلوط شوند.
برای بهتر شدن طعم کباب قارچ می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید. فلفل را به همراه جعفری خرد کرده و روی قارچ ها بریزید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
روی قارچ ها را سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
در آخر قارچ ها را از مخلوط خارج کرده و به سیخ بکشید. هنگام کباب کردن، حرارت را کم نگه دارید تا قارچ ها خوب بپزند و از دمیدن روی ذغال ها برای جلوگیری از سوختن یا خام ماندن قارچ ها در داخل آن خودداری کنید.
نکته آشپزی: قارچ کبابی را میتوان با گوجهفرنگی کبابی میل کرد زیرا هر دو به طور همزمان پخته میشوند. گوجه ها را نصف کرده یا به سیخ بکشید و همراه با قارچ روی ذغال ها قرار دهید.
محصولات لازم برای تهیه قارچ پخته با سس مایونز
قارچ: نیم کیلوگرم
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز: 3 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه قارچ کبابی با سس مایونز
قارچ ها را بشویید و پوست نازک آنها را جدا کنید. سپس آنها را در آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. اگر قارچ درشت دارید، آنها را از وسط نصف کنید. این برای قارچ های کوچکتر ضروری نیست. وقتی قارچ ها را به سیخ می کشید، اندازه آنها را در نظر داشته باشید تا به طور یکنواخت بپزند.
اگر در حین کباب کردن، قارچ های بزرگ و کوچک را به سیخ می کشید، ممکن است برخی بیش از حد پخته شده باشند و برخی دیگر نیم پز شده باشند.
در مراحل تهیه مخلوط کباب قارچ، سس مایونز را با نیمی از زعفران پخته شده، فلفل و نمک مخلوط کنید. پیاز را رنده کنید و به این مخلوط اضافه کنید. این مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. برای طعم دادن می توانید از آب لیمو یا لیموترش استفاده کنید.
قارچ ها را در این مخلوط بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس روی ظرف را سلفون میپوشانیم و به مدت 4-3 ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود.
سپس قارچ ها را از یخچال خارج کرده و به سیخ بکشید. کره را آب کرده و باقی مانده زعفران پخته شده را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی قارچ های سیخ شده بریزید و خوب هم بزنید.
برای پخت این کباب استفاده از زغال گزینه ایده آلی است، اما در صورت نبود زغال می توانید از شعله گاز یا فر استفاده کنید.
مانند روش قبل، قارچ ها باید کاملاً روی حرارت کم پخته شوند.
مواد لازم برای پخت قارچ پخته با پیاز و سیب
قارچ: نیم کیلوگرم
فلفل سیاه: یک عدد
آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
پیاز: یک عدد بزرگ
گلپر (اختیاری): یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه قارچ پخته شده با پیاز و سس سیب
طبق دستور قبلی اولین مرحله شستن قارچ ها و جدا کردن پوست نازک آن است. بعد از شستن قارچ ها را در آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
پیاز و فلفل را ریز خرد کرده و به آنها آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و گلپر اضافه می کنند. اگر نمی خواهید از گلپر استفاده کنید، می توانید از افزودن آن صرف نظر کنید.
در مرحله بعد قارچ ها را داخل این مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا طعم ها کاملا با قارچ مخلوط شوند.
سپس قارچ ها را از مخلوط خارج کرده و دقت کنید که پیاز و فلفل روی قارچ نماند. در آخر قارچ ها را روی زغال کبابی کنید.
هنر قارچ کبابی
هنگام طبخ این غذای خوشمزه و مقوی، چند نکته اصلی را در نظر داشته باشید:
قبل از شروع تفت دادن، مطمئن شوید که پوست نازک قارچ ها را جدا کرده اید. زیرا این پوست به سرعت می سوزد و می تواند باعث سیاهی و سوختگی قارچ شود.
همه مواد طعم دهنده ذکر شده در دستور العمل های مختلف قارچ پخته اختیاری هستند. شما حق دارید هر ماده ای را که ترجیح نمی دهید حذف کنید.
اندازه قارچ های رشته ای باید یکسان باشد. اگر برخی از قارچ ها بزرگتر از بقیه هستند، می توانید آنها را طوری برش دهید که یک اندازه باشند.