آشپزی

فوت و فن قیمه بادمجان در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن قیمه بادمجانو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پر کردن بادمجان

هنر پر کردن بادمجان و راز طعم قیمه در رستوران چیست؟ سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای افزایش لذت خورش با قیمه بادمجان می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

انواع ادویه ها: برای خوش طعم شدن و خوش طعم شدن خورش بادمجان شکم پر، ادویه هایی مانند زعفران، دارچین، هل، فلفل سیاه و زردچوبه را به خورش اضافه کنید. این ادویه ها به طعم و عطر خورش کمک می کند و آن را متنوع تر و خوش طعم تر می کند.

موارد مصرف آبلیمو: اضافه کردن چند قاشق آبلیمو به خورش بادمجان شکم پر، طعم و مزه آن را بهتر می کند. آبلیمو طعم آن را تندتر می کند و اعتدال خورش را زیاد می کند.

استفاده از گوشت قرمز مرغوب: استفاده از گوشت قرمز تازه و با کیفیت در خورش بادمجان باعث افزایش طعم و مزه آن می شود. گوشت قرمز تازه و مرغوب طعم و عطر خوبی به خورش می دهد.

نعناع را اضافه کنید: اضافه کردن نعناع تازه یا پودر نعناع به خورش بادمجان شکم پر به طعم و عطر آن می‌افزاید. نعنا می تواند به خورش تازگی و تنوع ببخشد.

سرو خورش با آرد سرخ شده: برای سرو خورش با قیمه بادمجان می توانید آن را روی آرد سرخ شده سرو کنید. این روش باعث می شود خورش لایه ای خوش طعم و رنگ جذابی روی آن پیدا کند. با نکاتی برای درست کردن خورش با قیمه بادمجان با ما بمان.

معرفی خورش بادمجان

پخت خورش بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان است که به روش های مختلفی تهیه می شود. این خورش شباهت زیادی به خورش سیب زمینی شکم پر دارد با این تفاوت که در آن از بادمجان استفاده می شود. استفاده از لپه در خورش بادمجان اختیاری است اما توصیه می شود برای طعم و زیبایی خورش از آن استفاده کنید. این خورش وقتی با ماهی کاد درست شود به خورش بادمجان معروف است. این خورش را می توانید بسته به سلیقه خود با مرغ یا بدون مرغ درست کنید. مقادیر ذکر شده در این دستور برای تهیه خورش بادمجان برای 4 نفر مناسب است. اگر می خواهید کم و بیش خورش درست کنید، مقدار آن را به دلخواه تغییر دهید.

همه چیز درباره بادمجان

برای پربازده ترین خورش بادمجان توصیه می شود بادمجان هایی را انتخاب کنید که گوشتی، براق، سنگین و با پوست کشسان هستند. بهتر است بادمجان ها را با دانه های ریز و همرنگ گوشت بادمجان انتخاب کنید، زیرا این نوع بادمجان ها شیرین هستند. در عین حال، بهتر است از مصرف بادمجان هایی با دانه های تیره و درشت خودداری کنید، زیرا احتمالاً تلخ هستند.

خورش بادمجان با مرغ

خورش بادمجان را معمولا با گوشت قرمز درست می کنند اما می توانید این خورش را با مرغ هم درست کنید. برای تهیه خورش مرغ بادمجان چهار نفره می توانید از 600 تا 800 گرم مرغ به همراه بادمجان و دیگر مواد اصلی این خورش استفاده کنید. مراحل تهیه خورش بادمجان مانند گوشت قرمز و مرغ است.

اطلاعات مفید برای پخت قیمه بادمجان

برای بهتر شدن طعم خورش بادمجان می توانید از روش ها و نکات زیر استفاده کنید:

اگر به فصل گورو دسترسی ندارید می توانید در پایان پخت خورش بادمجان مقداری آبگورا به عنوان چاشنی اضافه کنید. استفاده از بادرنجبویه نیز توصیه می شود.

برای کاهش جذب روغن بادمجان ها، قبل از سرخ کردن یا مسواک زدن، می توانید مقدار کمی ماست به آن اضافه کنید و مطمئن شوید که طعم خورش را تحت تاثیر قرار ندهد.

برای پخت خورش بهتر است از بادمجان هایی با پوست براق و کشیده استفاده کنید. همچنین می توانید این خورش سبزی را با یا بدون قارچ درست کنید.

برای تزیین می توانید از گوجه گیلاسی سرخ شده یا برش های نازک گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین با توجه به ذائقه خود می توانید از رب انار نیز در تهیه این خورش استفاده کنید.

برای افزایش طعم خورش می توانید هنگام پختن گوشت یک چوب دارچین به آن اضافه کنید و پس از پخت آن را از قابلمه خارج کنید.

این خورش را می توان با گوشت چرخ کرده و گوشت چرخ کرده نیز تهیه کرد.

در آخر بهتر است کمی آب و خورش کمی غلیظ باشد، پس از ابتدا به مقدار مناسب آب اضافه کنید.

برای بریدن گوجه فرنگی ها بهتر است آن ها را نازک برش دهید تا ظاهرشان حفظ شود و پوست آن ها در نیاید.

برای افزایش طعم سیر، در ابتدای پخت آن را با پیاز ترکیب کرده و سیر را به آن اضافه کنید.

برای کسانی که طعم تند را دوست دارند می توانند مقداری فلفل سبز تند به خورش اضافه کنند.

هنگام سرو بهتر است بادمجان و گوجه فرنگی را مرتب و یکنواخت در بشقاب قرار دهید تا ظاهر خورش حفظ شود.

برای بهتر شدن طعم گوشت می توانید از گوشت سرد یا مغز ساق گاو استفاده کنید.

برای اینکه گوشت زیاد نپزد نمک نزنید تا گوشت نرمتر و خوشمزه تر شود.

برای خرد کردن گوشت بهتر است آن را کمی بزرگتر از گوشت چرخ کرده خرد کنید تا خورش بهتر به نظر برسد.

در حال بارگیری قیمه بادمجان

اگر می خواهید خورش را با قیمه بادمجان با طعمی تازه و متفاوت تهیه کنید، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

استفاده از لیمو عمانی به جای آبلیمو: می توانید به جای استفاده از آبلیمو از لیمو عمانی استفاده کنید تا طعم خنک و تازه ای به خورش بدهید.

افزودن دارچین: استفاده از دارچین را فراموش نکنید تا طعم و عمق بیشتری به خورش قیمه اضافه شود.

لپه کباب : بعد از سرخ شدن گوشت لپه هایی را که قبلا با گوشت آغشته کرده اید تفت دهید تا بوی نامطبوع لپه از بین برود و خورش بهتر شود.

استفاده از گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده: بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. اگر نمی توانید گوشت بخورید می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

تفت دادن ادویه و رب گوجه فرنگی: قبل از افزودن ادویه و رب گوجه فرنگی به خورش آن ها را تفت دهید تا بهترین طعم و بو را داشته باشند و از تغییر طعم خورش جلوگیری شود.

چاشنی خورش قیمه بادمجان رستوران قیمه بادمجان طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تصویری از ساق پا و فن نی بادمجان قیمه شده وب سایت طرز تهیه خورش قیمه بادمجان برای 6 نفر قیمه بادمجان برای 20 نفر، طرز تهیه فیل بادمجان

افزودن لیمو و رب گوجه فرنگی: پس از پختن لپه و گوشت، رب گوجه فرنگی، نمک و لیمو را به خورش اضافه کنید تا بهتر مخلوط شود.

سرخ کردن بادمجان با روغن کم: هنگام سرخ کردن بادمجان از روش تفت دادن با روغن کم استفاده کنید تا غذا سبک شود و روغن بیشتری جذب نکند.

استفاده از لیمو عمانی کوچک: برای به دست آوردن طعم دلخواه می توانید از یک لیمو عمانی کوچک برای تهیه خورش استفاده کنید و پس از پختن گوشت و لپه به خورش اضافه کنید. توجه داشته باشید که خورش با قیمه بادمجان نباید خیلی ترش باشد.

اضافه کردن دارچین: اضافه کردن یک یا دو قاشق چای خوری دارچین به خورش طعم و عطر خوبی می دهد.

اضافه کردن گوجه فرنگی و چوب دارچین: برای تازه‌تر و خوشمزه‌تر شدن خورش، یک یا دو عدد گوجه‌فرنگی را ربع کنید و وقتی بادمجان را به خورش اضافه کردید، روی آن قرار دهید. همچنین افزودن کمی چوب دارچین به خورش طعم و عطر بیشتری به آن می دهد.

اضافه کردن پیاز رنده شده: پیاز را رنده کرده و ریز خرد شده به خورش اضافه کنید تا بافت خورش یکنواخت شود و بهتر مخلوط شود.

رب انار را اضافه کنید: بعضی ها یک قاشق رب انار را به خورش اضافه می کنند تا طعم آن تلخ شود.

استفاده از تکه های درشت گوشت: اگر از گوشت های درشت استفاده کنید، شکل خورش بهتر می شود و طعم گوشت بیشتر احساس می شود. برای تهیه این خورش می توانید از گوشت خورشتی مانند گوساله با پای یا بره استفاده کنید. بعد از اضافه کردن بادمجان حدود 60-45 دقیقه صبر کنید تا بادمجان و گوجه فرنگی کاملا نرم شوند و طعم خورش به خوبی به خورد.

استفاده از ظرف مسی: برای طعم بهتر بهتر است این غذا را در ظرف مسی با درب مناسب بپزید. برای سرو می توانید از ظروف سفالی فیروزه ای استفاده کنید تا غذا زیبا به نظر برسد.

تهیه لپه: برای تهیه لپه بعد از خیساندن آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه را از روی آنها جدا کنید تا بوی خاص آنها گرفته شود. اضافه کردن لپه به خورش طعم بهتری به آن می دهد.

استفاده از استاک، رب گوجه فرنگی و زعفران: در تهیه این غذا می توانید از کمی آب استفاده کنید و برای رنگ کردن خورش از رب گوجه فرنگی و زعفران استفاده کنید.

با یک نوشیدنی مناسب سرو کنید: نوشیدنی هایی مانند دوغ، شربت لیمو و شربت گلاب مناسب هستند و می توانید با خورش آن را برای تکمیل غذا سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا