آشپزی

فوت و فن لبو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن لبوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر لب

نکات و ترفندهایی برای لب ها و راز طعم لب و اینکه برای سریع پختن لب ها چه باید کرد سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

همه عاشقان لب اعتراف می کنند که لب های خانگی هرگز با لب هایی که از فروشگاه خریداری می شود یکسان نیست. این گفته کاملاً صحیح است زیرا اگر فروشندگان لبو آگاهی کافی در مورد روش های درست تهیه آن نداشته باشند، قیمت آن کاهش قابل توجهی پیدا می کند و هیچکس تمایلی به پرداخت چند برابر قیمت و خرید یک بالم لب ندارد. . می توانید آن را به راحتی توسط خودتان تهیه کنید. در این مقاله به توضیح نکات اصلی در مورد پخت لبو می پردازیم نکات پخت لب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لیپو

سه چغندر کوچک، سه فنجان آب و سه قاشق شکر برای تهیه لبو لازم است. اگر تعداد چغندرها زیاد شد باید مواد اولیه را متناسب با آن افزایش دهید.

آموزش پخت لیپو روی اجاق گاز

در این روش تهیه لیپو، چغندرها را با استفاده از برس بدون دست زدن به پوست، بالا و پایین آن می شویید و تمیز می کنید. سپس آن را در قابلمه می گذاریم و آب اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم و دو سه ساعت نرم می کنیم.

پس از گذشت این مدت، لبو را از قابلمه خارج کرده و پوست آن را جدا کنید. سپس برش های چغندر را به شیره لبو برگردانید و مقداری شکر به شیره لبو اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید. سپس لب را بردارید و بگذارید خنک شود.

اگر از چغندر بزرگتر استفاده کنید، زمان و مقدار آب افزایش می یابد.

آموزش آشپزی لب در فر

این روش به «لب کبابی» معروف است. برای تهیه نان کبابی ابتدا چغندر را بشویید سپس در فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از تمام شدن زمان، چغندرها را از فر خارج کرده، پوست آن ها را بگیرید و حلقه ای برش دهید.

آموزش آشپزی لبو در زودپز

در این طرز تهیه لبو ابتدا چغندرها را شسته و به همراه آب و شکر در زودپز قرار می دهید. سپس زودپز را ببندید و به مدت یک ساعت و نیم در آن بپزید. پس از تمام شدن زمان، چغندرها را از زودپز خارج کرده، پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید.

آموزش آشپزی لب در مایکروویو

در این روش ابتدا چغندرها را بشویید و سر و ته آن را برش دهید و ورقه کنید. سپس چغندرها را با مقدار کمی سرکه تلخ بپوشانید و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس کاسه را در مایکروویو قرار دهید و حرارت را روی حرارت زیاد قرار دهید. برای وزن 250 گرم نان تقریباً 12 دقیقه و برای نیم کیلوگرم نان حدود 15 دقیقه. در این مدت چغندرها در مایکروویو پخته شده و آماده مصرف هستند.

هنر پختن لب

خرید چغندر بدون برش توصیه می شود تا رنگ از چغندر خارج نشود. به همین دلیل تاکید می شود که برای حفظ پوست چغندر، سر و ته آن را جدا نکنید.

برای حفظ رنگ چغندر، پوست آن را کاملا جدا نکنید.

در مورد بالم لب، برخی از فروشندگان حرفه ای به آن شکر اضافه می کنند. دلیل این امر دو چیز است. ابتدا با افزودن شکر، لیپو شیرین تر و رنگارنگ تر می شود. و دوم اینکه می تواند لب های شما را سرد کند.

بعد از نرم شدن لب ها می توانید چند قطره سرکه به آب اضافه کنید تا رنگ زیباتری به خود بگیرد و همچنین از سرکه به عنوان یک رژ لب خوب استفاده می شود.

هنگام خرید چغندر، بهتر است چغندر تازه و ریز انتخاب کنید. این نوع چغندرها طعم و کیفیت بهتری دارند.

برای اینکه لب ها زود بپزند و موقع پخت لب ها قرمز بمانند چه کار کنم؟  آموزش تصویری طرز پخت لبو.  برای اینکه لب ها زود بپزند چه کار کنم؟  برای قرمز شدن لب چه کار کنم؟  علت دیر پختن لب ها چیست؟

چرا لب ها سفید می شوند؟

خرید چغندر بدون خط و خش توصیه می شود. دلیل اصلی این امر این است که خراش و بریدگی باعث بیرون آمدن رنگ چغندر و در نتیجه کاهش کیفیت و زیبایی آن می شود.

همچنین، هنگامی که چغندر بیش از حد آب می گیرد، رنگ آن نیز می تواند ناپدید شود. بنابراین توصیه می شود در زمان شستشو و نگهداری چغندر برای حفظ رنگ آن از حداقل آب ممکن استفاده شود.

باید مراقب خراشیدگی و بریدگی چغندر باشید زیرا این موارد می تواند باعث ظاهر شدن رنگ و همچنین کاهش کیفیت و زیبایی چغندر شود. بنابراین توصیه می شود بالا و پایین چغندر را به دقت بررسی کنید و از عدم وجود خط و خش روی آن اطمینان حاصل کنید.

چرا لب ها تلخ می شوند؟

لب هایی که به دست می آورید احتمالا به درستی پخته نشده اند یا به درستی شسته نشده اند، همچنین ممکن است سرما بخورند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا