فوت و فن مارمالاد توت سیاه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مارمالاد توت سیاهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر و صنایع دستی مارمالاد شاه توت
هنر مارمالاد شاه توت و راز خوشمزه مارمالاد شاه توت خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
توت سیاه که بومی آسیای جنوب غربی است، بزرگتر از توت سفید است، با رنگ قرمز تیره تا بنفش و طعمی دلپذیر که ترکیبی از شیرینی و ترشی را ارائه می دهد. این میوه همه کاره را می توان به اشکال مختلف، چه به صورت خام، چه در تهیه غذاهای پخته و چه به صورت مربا مصرف کرد. شاه توت به دلیل فواید بسیاری برای سلامتی از جمله کمک به پیشگیری از بیماری های مجاری ادراری، سرطان، بیماری های مرتبط با افزایش سن و سکته های مغزی شناخته شده است.
این میوه حاوی مقدار زیادی ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی است، بنابراین مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کند. علاوه بر این، شاه توت منبع خوبی از ویتامین های A و E است و به عنوان منبع غنی آهن شناخته شده است، ویژگی که به ندرت در سایر انواع توت ها یافت می شود.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد شاه توت
500 گرم توت سیاه
شکر 350 گرم
پودر ژله ½ بسته
طرز تهیه مارمالاد شاه توت
در مراحل تهیه مارمالاد شاه توت ابتدا با تمیز کردن دم شاه توت و تمیز کردن آنها شروع می کنیم. اگر باید بشویید، شاه توت را با دقت بشویید و بگذارید خشک شود.
بعد از پخت، شاه توت ها را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کرده و پوره کنید. سپس پوره به دست آمده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شروع به جوشیدن کند.
به محض اینکه پوره به جوش آمد، شکر را اضافه کنید و صبر کنید تا شکر کاملا حل شود و مخلوط به غلظت دلخواه برسد. در حین جوشیدن، کف تشکیل شده روی مارمالاد را جمع آوری کرده و دور می اندازیم تا شفافیت و زیبایی نهایی آن را تضمین کنیم.
برای اندازه گیری غلظت مارمالاد، کمی از آن را روی قاشق بریزید و بگذارید خنک شود. اگر مارمالاد به اندازه کافی غلیظ باشد و بین دو انگشت قرار نگیرد، قوام آن مناسب است.
در آخر پودر ژله را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با پوره ترکیب شود. پس از آماده شدن، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مارمالاد خنک شود. مارمالاد را در ظروف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود.