آشپزی

فوت و فن ماش پلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ماش پلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پوره پلو

هنر له پلو و راز پوره پلو خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ماش پلو یک غذای سنتی ایرانی است که از ترکیب برنج، فرنی و مواد دیگری مانند رازیانه، زعفران و ادویه تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و ارزش غذایی بالا در بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه فرنی پلو

برنج: 3 پیمانه

فرنی: 1 پیمانه

رازیانه: 100 گرم

زعفران: به اندازه دلخواه

پیاز: 1 عدد

کره: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه پلو با پوره

ماش ها را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.

برنج را بشویید و به مدت 2 ساعت در آب خیس کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

ماش را به همراه آب به پیاز اضافه کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا ماش نرم شود.

برنج را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.

زعفران را بجوشانید.

آب جوش، نمک و زعفران را به برنج اضافه کنید و برنج را بپزید.

شوید را خرد کنید.

بعد از پختن برنج، ماش، رازیانه و زعفران را با برنج مخلوط کنید.

پلو له شده را در ظرف دلخواه سرو کنید.

راز پوره پلو خوشمزه

برای تهیه پلو با فرنی نیز می توانید از گوشت چرخ کرده، مرغ یا ماهی تن استفاده کنید.

برای خوشمزه تر شدن پوره پلو می توانید هنگام پخت برنج از کمی روغن استفاده کنید.

برای تزیین پوره پلو می توانید از زرشک، خلال بادام یا کشمش استفاده کنید.

خواص فرنی پلو

فرنی برنج منبع خوبی از فیبر، آهن و ویتامین های گروه B است.

پوره پلو به دلیل فیبر بالایی که دارد از هضم غذا کمک می کند.

حریره برنج به دلیل داشتن آهن برای افراد مبتلا به کم خونی مفید است.

خمیر ماش به دلیل داشتن ویتامین B برای سلامت پوست و مو مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا