آشپزی

فوت و فن مربای زردآلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مربای زردآلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر مربای زردآلو

هنر مربای زردآلو و راز مربای خوشمزه خانگی زردآلو در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای زردآلو با طعمی مطبوع و مطبوع یکی از انواع مربای پرطرفدار است که افراد زیادی به آن علاقه دارند. این مربا برای اواخر بهار و اوایل تابستان که زردآلو تازه در دسترس است بسیار مناسب است. زردآلو به عنوان میوه ای فوق العاده با خواص گوناگون در طب سنتی دارای طعمی استثنایی و خواص مفید فراوانی در تهیه مربا می باشد. مصرف زردآلو به بهبود مشکلات گوارشی و کم خونی کمک می کند. مربا و مارمالاد زردآلو نیز در دستور پخت کیک، شیرینی، تارت و چیزکیک استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو

زردآلو بدون هسته 1 کیلوگرم

شکر 600 گرم

یک چهارم قاشق چایخوری آب لیمو

طرز تهیه مربای زردآلو

برای پخت مربای زردآلو که یکی از خوش طعم ترین مرباهای فصل تابستان است، ابتدا باید با دقت شسته و هسته آن را از یک کیلوگرم زردآلو تازه و خوشمزه جدا کنید. برای حفظ بافت میوه، شستشو با آب سرد توصیه می شود تا زردآلو له نشود. برای مربای با طعم مخلوط می توانید زردآلوی ترش و شیرین را با هم ترکیب کنید یا برای طعم شیرین تر فقط از زردآلو شیرین استفاده کنید. زردآلو را می توان له کرد، کامل پخت و یا به قطعات کوچکتر تقسیم کرد. پس از شستن، زردآلوها را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن شکر بپاشید.

یک تابه بزرگ گزینه مناسبی برای پخت مربای زردآلو است. شکر را روی زردآلوها ریخته و روی حرارت ملایم بپزید تا کیفیت بهتری داشته باشد و شکرک نزند. معمولاً نیازی به اضافه کردن آب نیست، اما در صورت نیاز می توانید کمی آب اضافه کنید. میوه ها باید بدون له شدن خوب پخته شوند.

در پایان پخت برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، کمی آبلیمو یا آبلیمو به آن اضافه کنید. مربای زردآلو معمولا در عرض 30 دقیقه به قوام مناسب می رسد. برای بررسی پخت، کمی از مربا را بین دو انگشت میل کنید. اگر حالت آبدار داشت پس آماده است. بعد از پخت، مربا را خنک کرده و در ظرف های تمیز و خشک قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. استفاده از هسته زردآلو برای تزیین مربا نیز گزینه جذابی است.

هنر مربای زردآلو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا