آشپزی

فوت و فن مرغ بریان در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مرغ بریانو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر جوجه کباب

هنر جوجه کباب راز مرغ بریان خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ سوخاری که به آن مرغ بریانی نیز می گویند، یک غذای محبوب ایرانی است که از مرغ کامل به صورت پخته یا کبابی تهیه می شود. این غذا را معمولا با ادویه های مختلفی مانند زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و نمک میل می کنند. همچنین می توانید از ماست، آبلیمو یا زعفران برای خواباندن مرغ استفاده کنید.

مرغ سوخاری را می توان به روش های مختلفی سرو کرد. یک روش رایج این است که آن را با برنج، نان، سبزیجات و سالاد سرو کنید. مرغ سوخاری را می توان در ساندویچ، پیتزا یا انواع دیگر غذاها نیز استفاده کرد.

روش های مختلفی برای تهیه مرغ سوخاری وجود دارد. در اینجا دو روش متداول برای تهیه مرغ سوخاری در فر و بدون فر آورده شده است:

محصولات لازم برای تهیه مرغ سوخاری

مرغ کامل: 1.5 تا 2 کیلوگرم

پیاز متوسط: 1 عدد

فلفل سیاه: 1 عدد

سیب زمینی: 2 عدد

کره: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو: به مقدار لازم

زعفران آب پز: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

مرغ را بشویید و خشک کنید.

با انگشتان خود پوست زیر مرغ را به آرامی باز کنید تا فضای کافی برای چاشنی ایجاد شود.

پیاز و فلفل را نگینی خرد کنید و با کره، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید.

مخلوط را زیر پوست مرغ بریزید و اگر قسمتی از پوست آن باز شد آن را با نخ و سوزن آشپزی بدوزید.

برای خوش طعم کردن قسمت بیرونی مرغ، آب پیاز را با کمی زعفران و آبلیمو مخلوط کرده و با قلم مو روی آن بمالید.

مرغ را در ظرف مناسبی گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲ تا ۳ ساعت می پزیم.

در پایان پخت مرغ را با خلال دندان تست کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است.

مرغ سوخاری را با سیب زمینی سوخاری و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری بدون فر

مرغ کامل: 1.5 تا 2 کیلوگرم

پیاز: 2 عدد

هویج: 1 عدد

سیب زمینی: 2 عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

زعفران آب پز: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر

مرغ را بشویید و خشک کنید.

پیاز، هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و به دلخواه برش دهید.

در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

هویج و سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کمی نرم شوند.

مرغ را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و با زعفران بریزید و با چاشنی های دلخواه خود (نمک، فلفل و پودر سیر) مزه دار کنید.

به اندازه ای آب یا آب مرغ اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

در قابلمه را ببندید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ و سبزیجات کاملا بپزند.

در 30 دقیقه آخر پخت، درب قابلمه را بردارید تا مرغ کمی سرخ شود.

هنر جوجه کباب

در این غذا می توانید از هر سبزی دلخواه استفاده کنید.

برای طعم دادن بیشتر به مرغ، می توانید از ماست، سس مایونز یا سایر ادویه ها مانند پاپریکا، زنجبیل یا دارچین استفاده کنید.

اگر مرغ شما بدون پوست است، می توانید از کمی کره یا روغن استفاده کنید تا خوش طعم تر و برشته تر شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا