فوت و فن نان اردک در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن نان اردکو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر نان اردک
هنر نان اردک و راز نان اردک خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
در هر منطقه نان های بومی با تکنیک ها و مواد اولیه متفاوتی پخته می شود که انواع مختلفی دارد. مانند نان کشتی مخصوص گیلان و نان فتیر که در اراک در کنار انواع نان معروف است. در شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا محدودیت هایی اعمال شده است، توصیه می شود به جای نان های معمولی مانند سنگک و بربری، پخت نان خانگی را آغاز کنید. نان اردک که نوعی نان شیرین و چرب است برای صبحانه یا میان وعده با چای بسیار مناسب است. پخت نان اردک چالش برانگیز نیست و با کمی وقت گذاشتن می توانید این نان خوشمزه را برای خود و خانواده تان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان اردک
2 عدد تخم مرغ
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
کره مایع 1 لیوان
4 پیمانه آرد
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
مخمر 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه نان اردک
شیر را با مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری شکر در ظرفی مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا مایه فعال شود و مخلوط کمی غلیظ شود.
آرد و نمک را به همراه بیکینگ پودر در ظرف دیگری الک کرده و مخلوط کنید.
برای اضافه کردن زردچوبه و زعفران، فضای کمی در وسط آرد ایجاد کنید و این مواد را داخل آن بریزید.
ابتدا مخلوط خمیر آماده را با شکر، روغن و تخم مرغ مخلوط کنید و سپس آرد، زردچوبه و زعفران را به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را با احتیاط مخلوط کرده و به مدت مناسب هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر اردک تمام شده را روی یک دستمال نخی قرار داده و به مدت یک ساعت می گذاریم تا بماند.
پس از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و کمی ورز دهید و به قطعات کوچک به اندازه یک گردو تقسیم کنید. هر تکه را در قالب فشرده کرده و در روغن داغ قرار می دهیم تا طلایی و سرخ شود. سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر بعد از سرد شدن می توانید روی نان های اردک را پودر قند بپاشید یا به صورت سنتی و دلپذیر سرو کنید.
هنر نان اردک
در تهیه سنتی نان اردک محلی از آرد مخصوص نان بربر استفاده می شود.
قوام خمیر اردک نیمه سفت و نیمه شل است که به راحتی به دست نمی چسبد و قابل فرم دادن است.
برای طعم دادن و دادن رنگ طلایی به نان اردک می توانید زردچوبه را به کره اضافه کنید.
میزان شکر مصرفی در نان اردک را می توانید بر اساس ذائقه خود تعیین کنید.
در دستور پخت نان اردک، استفاده از عسل یا آرد اختیاری است.
استفاده از خمیر مایه هنگام پخت نان اردک مانند سایر انواع نان ضروری است.
برای تنوع در شکل نان اردک می توان خمیر را پهن و با اشکال مختلف درست کرد.
برای تهیه خمیر نان اردک نیز می توانید از کره سنتی استفاده کنید.