آشپزی

فوت و فن نان اک مگ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن نان اک مگو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم و فناوری نان اک مگ

Fut i nan ek mag i راز طعم نان آک مگ خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نان اک مک یک نان معروف در ترکیه است که با چهار ماده اصلی شامل آب، آرد، مخمر و نمک پخته می شود. دستور تهیه این نان متنوع است اما معمولا با پوسته ترد و بافت نرم تهیه می شود. این نان را می توان درست کرد و به اندازه های بزرگ برش داد و یا به اندازه های کوچکتر پخت. یکی از ویژگی های بارز نان یک مک این است که در تهیه آن از مایه فوری به جای خمیر مایه استفاده می شود. پس این نان را به عنوان یک پیشنهاد عالی برای دوستان خود در نظر بگیرید و آن را به علاقه مندان به پخت نان معرفی کنید.

مواد لازم برای تهیه نان آک مگ

لیوان فرانسوی دسته دار

آرد نان 3 تا 4 پیمانه

مخمر فوری ½ قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

1 و ½ فنجان آب

طرز تهیه نان آک مگ

ابتدا مایه و شکر را با نصف لیوان آب در ظرفی مخلوط می کنیم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا مایه فعال شده و حجم آن زیاد شود. سپس در یک کاسه بزرگ آب و مایه فعال شده را بریزید و آماده کنید.

در این مرحله 3 پیمانه آرد و نمک را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. سپس با اضافه کردن آرد، خمیر را ورز دهید تا یکدست و یکدست شود اما کمی چسبنده شود.

بسته به نوع آرد و میزان جذب آب آن، ممکن است کمتر از ۴ فنجان آرد نیاز داشته باشید. مهم این است که خمیر خیلی سفت نباشد تا نان خوب بلند شود.

خمیر را به شکل لیموترش درست می کنیم و در تابه روغنی می گذاریم و روی آن را سلفون و دستمال ضخیم می پوشانیم. کاسه را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

پس از استراحت خمیر، آن را ورز داده و به 3 قسمت تقسیم کرده و به شکل بیضی در می آورند. سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را روی آن می گذاریم.

روی خمیر را با یک حوله تمیز بپوشانید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه بماند. پس از حجیم شدن خمیر روی آن را کمی آرد بپاشید و با چاقو روی خمیر بکشید.

فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک کاسه آب جوش در فر قرار دهید. نان ها را حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت نان ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

پای مک و پنکه

هنگام پخت نان، استفاده از آرد سفید به افزایش نرمی نان کمک می کند. اما افزودن آرد کامل به آرد سفید نه تنها مواد مغذی نان را افزایش می دهد، بلکه بر پف کردن، بافت و سایر خصوصیات نان نیز تأثیر می گذارد.

در مورد دمای فر باید آن را با توجه به نوع فر تنظیم کنید. من توصیه های خود را برای فر برقی بدون فن داده ام، اما ممکن است این دما برای فر شما متفاوت باشد. برای اینکه نان به بافت ترد و پفکی برسد، وجود بخار کافی در فر بسیار مهم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا